2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bunu bende düşünüyorum varya ayni seyi dusunmusuz ya doktora bulasmissa diyorum bide benim doktor 55-60 yasinda kesin var+ İstanbuldan geliyor gitmekte risk
Iste o yuzden bence gitmesek daha iyi ,market bana daha guvenli geliyor hastaneden

Aynen doğru söylüyorsun ve bence de çok yayıldı izmirde çok şeyler duyuyoruz en çok sanırım burdaymis bizim bi tanıdık karşıyakada oturuyor doğançay mezarlığına durmadan cenaze aracı gidiyormuş sanirim toplu olarak oraya götürüyorlar allah yardımcımız olsun çok kafam karışık

Allah yardimcimiz olsun bencede gitmeyin o zaman
Benim ablamda Izmirde gecen bir doktora gidecekmis ama kokudan gidemedi doktordami yoksa o hastanede varmis tam anlamadim sonunda yani gitmedi (hamile degil )

Tşk ederim canım
Annemle her konuşmamızda bunu tekrarlıyor
Sinirleniyorum bende.
Şartlar elverirse gideceğiz diyorum her seferinde.
Valla ben zaten normalde de aşırı kararsız biriyimdir. İçime sinen hiçbi isim olmadı daha. Herkes adı ne olacak dıyor blmıom dıom
Öyle bir şey oluyor ki koyacağın isim içine tam siniyor. Bizimde Yekta hiç gündemde değildi ama birden denk geldim ve ismi bu olmalıymış gibi geldi koyduk gitti
Birde çok beğenip kendi çocuğuna yakıştıramama durumları da oluyor o da kötü
Çok beğendiğim isimler vardı ama hiçbirini olduramamıştım oğluma. Öyle işte. Acele etmeyin bulursunuz daha vakit var

İnşallah doğru değildir..
umarım Yanlış haberdir
İnanmayın böyle yalan haberlere. Canım bak youtube da ünlü bi jinekolok açıklama yapmış kağan kocatepe diye bi doktor. Onun gebelikte koronovirüs açıklamasını dinleyin mutlaka. Çok güzel anlatmış.

İzledim ilk yayımladığı gün.
Bende yalan olmasını Ümit ediyorum ama riskli grupta olduğumuz besbelli. Özellikle ben market çalışanı olarak %1000 daha çok tedirginim.
Ve yeterli veri, Bilgi yok hamile vakası olarak. Covid 19 virüsü kapıldığında bebeğe kesin geçer veya geçmez diyemiyorlar. Bu da tedirginliği katbekat artırıyor.
İnşallah ama yanlış haberdir.

Esasında izlediğim bir programda gebeler hakkında şunu söylemişlerdi. Hamile bir kadın virüsü almış fakat bebeği sağlıklı doğmuş. Fakat sonrasında tabi temas olduğu için bebek de virüsü almış ama hayati bir durum söz konusı değildi. Tabi bizim ilaç kullanımımız sıkıntılı olduğu için ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Bağışıklığını güçlendirmeye çalış. Propolis kullanımına doktorun izin veriyorsa bir düşün.

Canım inan dua etmekten ve Allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Sürekli düşünüp strese girip hem kendimizi hem bebeğimizi etkilemek daha kötü sonuçlar doğurabilir. Rabbim böyle bir zamanda bu bebekleri bize verdiyse vardır bir bildiği. Ama tv dışında internette paylaşılan yalan haberleri kafaya takmayın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kurtulalım şu hastalıktan inşallah

İnşallah

Insallah yanlis haberdir ,acaba kadinin baska hastaligk var mi kronik Allahim sen herkese yadimci olsa hastalara acil sifalar versin ,bebekler cocuklara bisey olmasin
Kızlar tüm haber sitelerinde yazıyor, maalesef sezaryenle doğum yaptırmışlar ve o şekilde kaybetmiş. Kadıncağız çok ağır geçiriyordu demek hastalığı, belki bebeği almasalar tesavi edemeyeceklerdi Allah şu zor günlerden kurtarsın herkesi, içinde de bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…