- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
Iste o yuzden bence gitmesek daha iyi ,market bana daha guvenli geliyor hastanedenBunu bende düşünüyorum varya ayni seyi dusunmusuzya doktora bulasmissa diyorum bide benim doktor 55-60 yasinda kesin var+ İstanbuldan geliyor gitmekte risk
Aynen doğru söylüyorsun ve bence de çok yayıldı izmirde çok şeyler duyuyoruz en çok sanırım burdaymis bizim bi tanıdık karşıyakada oturuyor doğançay mezarlığına durmadan cenaze aracı gidiyormuş sanirim toplu olarak oraya götürüyorlar allah yardımcımız olsun çok kafam karışıkCanim aslinda cok iyi olurdu gitmek ama ben boyle dusunuyorum mesela simdi gitmesem zaten bu virus bittikten sonra gideriz doguma kadar Allah korusun bisey olursa o zamanda belli olur ultrasonda o yuzden riske atmiycam ben cunku asiri yayildi ya doktor kendiside tasiyiciysa diye dusunuyorum
Allah yardimcimiz olsun bencede gitmeyin o zamanAynen doğru söylüyorsun ve bence de çok yayıldı izmirde çok şeyler duyuyoruz en çok sanırım burdaymis bizim bi tanıdık karşıyakada oturuyor doğançay mezarlığına durmadan cenaze aracı gidiyormuş sanirim toplu olarak oraya götürüyorlar allah yardımcımız olsun çok kafam karışık
Tşk ederim canımBenimki weewell marka küçük masa termometresi. Araştırmadan direk e bebekten almıştım zamanında. Sıkıntısı yok 3 yıldır tıkır tıkır çalışıyor. Sıcaklar nem ölçüyor aynı zamanda masa üstü saati alarmda kurulabiliyor.
Annemle her konuşmamızda bunu tekrarlıyorBizim aile de illa detaylı ultrasona gitmek zorunda mısın bence gitmemek daha iyi sonuçta bebeğin için şuan bisi ciksa müdahale edebilecekler mi o zaman riske girmeye değer mi diye çok üstüme geliyorlar napcagimi şaşırdım açıkçası
Öyle bir şey oluyor ki koyacağın isim içine tam siniyor. Bizimde Yekta hiç gündemde değildi ama birden denk geldim ve ismi bu olmalıymış gibi geldi koyduk gittiValla ben zaten normalde de aşırı kararsız biriyimdir. İçime sinen hiçbi isim olmadı daha. Herkes adı ne olacak dıyor blmıom dıom
Insallah yanlis haberdir ,acaba kadinin baska hastaligk var mi kronikİnşallah doğru değildir..
umarım Yanlış haberdir
AminnnInsallah yanlis haberdir ,acaba kadinin baska hastaligk var mi kronikAllahim sen herkese yadimci olsa hastalara acil sifalar versin ,bebekler cocuklara bisey olmasin
İnanmayın böyle yalan haberlere. Canım bak youtube da ünlü bi jinekolok açıklama yapmış kağan kocatepe diye bi doktor. Onun gebelikte koronovirüs açıklamasını dinleyin mutlaka. Çok güzel anlatmış.İnşallah doğru değildir..
umarım Yanlış haberdir
İzledim ilk yayımladığı gün.İnanmayın böyle yalan haberlere. Canım bak youtube da ünlü bi jinekolok açıklama yapmış kağan kocatepe diye bi doktor. Onun gebelikte koronovirüs açıklamasını dinleyin mutlaka. Çok güzel anlatmış.
Teşekkür ederimBende ekledim şimdi seni . ayse ile başlayan hesabım.
Teşekkür ederimEkledim canım jasmin diye başlıyor hesabım. Sayfayı inceleyim sipariş veririm beğendiklerime
Evet gördüm ismi teşekkür ederimBen de ekledim canım seni dün ,çok güzeller hepsimaşallah
h.turallale
Esasında izlediğim bir programda gebeler hakkında şunu söylemişlerdi. Hamile bir kadın virüsü almış fakat bebeği sağlıklı doğmuş. Fakat sonrasında tabi temas olduğu için bebek de virüsü almış ama hayati bir durum söz konusı değildi. Tabi bizim ilaç kullanımımız sıkıntılı olduğu için ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Bağışıklığını güçlendirmeye çalış. Propolis kullanımına doktorun izin veriyorsa bir düşün.İzledim ilk yayımladığı gün.
Bende yalan olmasını Ümit ediyorum ama riskli grupta olduğumuz besbelli. Özellikle ben market çalışanı olarak %1000 daha çok tedirginim.
Ve yeterli veri, Bilgi yok hamile vakası olarak. Covid 19 virüsü kapıldığında bebeğe kesin geçer veya geçmez diyemiyorlar. Bu da tedirginliği katbekat artırıyor.
İnşallah ama yanlış haberdir.
Canım inan dua etmekten ve Allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Sürekli düşünüp strese girip hem kendimizi hem bebeğimizi etkilemek daha kötü sonuçlar doğurabilir. Rabbim böyle bir zamanda bu bebekleri bize verdiyse vardır bir bildiği. Ama tv dışında internette paylaşılan yalan haberleri kafaya takmayın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kurtulalım şu hastalıktan inşallahİzledim ilk yayımladığı gün.
Bende yalan olmasını Ümit ediyorum ama riskli grupta olduğumuz besbelli. Özellikle ben market çalışanı olarak %1000 daha çok tedirginim.
Ve yeterli veri, Bilgi yok hamile vakası olarak. Covid 19 virüsü kapıldığında bebeğe kesin geçer veya geçmez diyemiyorlar. Bu da tedirginliği katbekat artırıyor.
İnşallah ama yanlış haberdir.
İnşallahCanım inan dua etmekten ve Allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Sürekli düşünüp strese girip hem kendimizi hem bebeğimizi etkilemek daha kötü sonuçlar doğurabilir. Rabbim böyle bir zamanda bu bebekleri bize verdiyse vardır bir bildiği. Ama tv dışında internette paylaşılan yalan haberleri kafaya takmayın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kurtulalım şu hastalıktan inşallah
Kızlar tüm haber sitelerinde yazıyor, maalesef sezaryenle doğum yaptırmışlar ve o şekilde kaybetmiş. Kadıncağız çok ağır geçiriyordu demek hastalığı, belki bebeği almasalar tesavi edemeyeceklerdiInsallah yanlis haberdir ,acaba kadinin baska hastaligk var mi kronikAllahim sen herkese yadimci olsa hastalara acil sifalar versin ,bebekler cocuklara bisey olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?