2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
merhaba ebru hoca dediğiniz istanbulda mı? istanbuldaysa soyadı neydi?

Evet canım sana baya uzak olur burası.. sadece doğum olarak baksan nasıl olur ki? Paket değilde
Valla zaten bu haftafan sonra paket ne kadar avantaj ya da kabul edilir mi onu da bilmiyorum. Şehir hastanesi fikrine yeni alışmış ve kabullenmiştim şimdi bu durum ortaya çıkınca tekrar endişelerim arttı.

A çok iyiymiş. Peki doğumdan sonra bebek bakımı, çocuk doktoru kısmı nasıl bilgin var mı? Çünkü diğer hastanelerde doğuma kadar her şey iyiydi ama bebek doğduktan sonraki süreç kötüydü gibi yorumlar okudum. Orda nasıl acaba?

Valla zaten bu haftafan sonra paket ne kadar avantaj ya da kabul edilir mi onu da bilmiyorum. Şehir hastanesi fikrine yeni alışmış ve kabullenmiştim şimdi bu durum ortaya çıkınca tekrar endişelerim arttı.
İnşallah herşey hayırlı bi şekilde yoluna girer

Yenidoğan üniteleri var sanıyorum yetersiz olduğundan kaynaklı anlasmali başka bir hastaneye gerek duyulursa ücretsiz yönlendirmesi var. Bebek ve anne ilk muayne topuk kanı vs ve emzirme eğitimi de dahil paket içeriğine . Sadece doğum icin fiyatları ben anlaştığım dönem 3000 tl ydi. Epidural icin extra 600 istediklerini biliyorum birde 20. Haftadan sonra icinde ayrıca paketleri varmis içeriği vs hep aynı aslinda yanlışlıkla incelemiştim görüşmeyi beklerken bende. Ama fiyat nedir onu bilemiyorum tabi 17. Hafta da anlaştık bizde zaten

Arayıp bilgi almam lazım o zaman. Doğru bu paketlerde 20.hafta sonrası için de oluyordu siz yazınca hatırladım. Teşekkür ederim

Altan cebeci kendi kliniginde yapiyor hasta dişinda es kabul etmiyor bn gittim memnun kaldim eski geuptan arkadaşlarımda ali ekize gittiler o genc oldugu icin es kabul ediyor ama ben son anda istedigim icin randevu bulamadm tarihim geçiyordu verdikleri tarihte onunda ozel klinik

Kendin mi yapacaksın? Fikir olsun ditosan ben kokulutaş, pleksi işi yapıyorum
İnstagram sayfamdan modellere bakabilirsin. @dekor_ela_kokulu_tas Yapacaksan yardımcı olurum nasıl yapılacağı konusunda.

Ekledim seni ben kendim ugrasamam diye hazir biseyler dusunuyrm yabanciya gitmesin bari

Kendin mi yapacaksın? Fikir olsun ditosan ben kokulutaş, pleksi işi yapıyorum
İnstagram sayfamdan modellere bakabilirsin. @dekor_ela_kokulu_tas Yapacaksan yardımcı olurum nasıl yapılacağı konusunda.
sayfana bayıldım kuzumtakibe aldım
Valla bende aynıyım hem evde can sıkıntısı hemde bu virüs yüzünden kötü düşünceleri kafamdan atmak için internetten habire alışveriş yapıyorum Bakın bugün oğlumun cicileri geldi
güle güle giyinsin kuzucukçok güzeller,ben henüz bir şey alamadım

Kızlar hıçkırık var mı sizde bu ara hıçkırıp duruyorum enteresan şekilde
Ya ben hamileligin en basindan beri cok alakasiz zamanlarda hickiriyorum. Isin daha da ilginci 3-4 kez hickirdigimda geciyor. Inatci degil. Hamilelige bagladim ama boyle semptom da okumadim hicbi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…