2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hazmı zor gıdaları tüketmemeye çalışmak lazım.Geçen gün dayanamadım makarna yedim o gün mahvoldum hem midem tuhaftı hem çok halsizleştim .

Muhtemelen siz çoktan görmüşsünüzüdür yazılanları okuyamıyorum şu an ne yazık ki. yine de paylaşıyorum. 33 haftalık hamile olan kıza Covid 19 pozitif teşhisi konmuş, kendi ağzından durumunu anlatıyor.

Her bünye de aynı tepki vermiyor demekki Allah'ım sen koru bizi

8 aylık bebeği almışlar bize bulaşsa ne olacak ?

Haberler karışmış haber kanallarıda hemen atladılar bu Şeyma olan hastanın bebeği karnında hatta benim çalıştığım seviste yatıyor ben izinliyim ama haberim var anne yoğun bakımda bebek yoğun bakımda olan daha Farklı bi hasta onun bebeği başka hastanedeydi o yüzden bilmiyoruz nolduğunu onun eşide covidliymiş.

Yok hiçbişeyi beğenmiyorum hepsine Bi kulp takıyorum.
Masal.Kumsal. Milena.Asel. Güneş. İda. Aden. Ahenk. Mevsim. Liya. Esila. Vera.Lidya. Mila
Öneriler bunlar sizde ekleyin arkadaşlar. Valla kız isimsiz kalacak
Mısra ismini çok seviyorum
Berrak yaprak isimleride çok güzel

Kızlar ne olacak böyle halimiz kontrollerimize bile gidemiyoruz Allah biran önce bu belayı başımızdan defetsin inşallah Rabbim hepimizi bebişlerimizi korusun
Amin insallah canim ne diyelim.
Gercekten psikolojik olarak hic iyi degilim kucuk bir ilcedeyim muaynehaneye gitme durumum yok toplu tasima kullanmadan. Zaten bulundugum ilcede hicbisey yok. Her sekilde toplu tasimali gitmek durumundayim. Nasil gideyim. Gitmesem ne kadar gitmiycem. Ne detayli ne normal muayne hicbisey yapamiyorum insallah hersey iyidir hepimizde

Günaydın ☀

Gaziantep’te perinatolog buldum, özel kliniği var.
Bu sefer bir aksilik çıkmazsa cumartesi günü gideceğim.
Teşekkür ederim
Hadi hayırlısı canım
Bende heralde ihsan rua ya gideceğim
Daha önce van yüzüncü yıl tıp fakültesine gidiyordum
Randevu alamıyorum şimdi
Özel hastahanede de doktorum vardı doğuma ona giderim diyordum
Şimdi o hastahanelerede güvenemiyorum
Ne yapacağım hiç bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun.Normalde şehir hastanesine detaylı usg için randevu almıştık ama virüs nedeniyle daha sağlıklı olur diye özel bir klinikte çektirmek zorunda kaldım yarın tetanoz aşım için asm ye gitmem gerekiyo ama strestten uyayabileceğimi sanmıyorum.Geçen bir kadın doğum doktorunun yazısını okudum son zamanlarda kadınlarda normal doğumda ciddi düşüş olmuş açıklık olmuyormuş çünkü gebeler eve tıkalı olduğu için hareketsiz yiyip içip yatmak durumundayız. Yinede halimize bin şükür gebeliği riskli olanlar sürekli dışarda olmak zorunda olan gebeler var Allahım yardımcıları olsun inşallah Ağustosa kadar biter diye dua etmekten başka şansımız yok

Bende yarın gideceğim doktora ama çok korkuyorum Ya bişi olursa diye.
Ufff zamanında tam karantina uygulanmalıydı hala uygulanmıyor sinirleniyorum.
Ben kendime dikkat ediyorum eşim akşama kadar dışarda ne anladım ben evde kalmaktan şşmdi Evlatlarım için çok korkuyorum u

Keske bulundugum ilçede olsa bisey gidebilsem klinik olsa muaynehane olsa ne biliyim yokki.
Sakin bi yere gidip detayli yaptirabilenler cok sansli. Ben doktora gitmeye de korkuyorum gerci sonucta saglik calisanlarina da bulasmis ordan geçme riski de var asistan, doktor

Bizim doğum yaptımız dönemde daha kötü olmayacağının bir garantisi yokki
Kötü düşün me kötü düşünme
Herşey iyi olacak
Öyle tabiki cnm
Bende sen gibi tedirgin olmayalım diye yazmak istemiştim aslında

Allahtan bense bulantı yok ben direk cikardim herzeman bulanti yasamadim hic insallah gecicek doye umit ediyrm bende bnmkisi tamamen evde oturmaktan bence calisirken butum duzenim cok guzeldi yememde iyiydi hayirlisiyls gecse su günlerde iae baslasam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…