Günaydın kızlar birazdan sağlık ocağına gideceğim aşı için korkuyorum cidden.
Sağlık ocagının dibi annemlerin ev ama onlara bile ugrayamayacagım virüs götürürüm falan diye. Allahım neler yasıyoruz yaa
Günaydın kızlar birazdan sağlık ocağına gideceğim aşı için korkuyorum cidden.
Sağlık ocagının dibi annemlerin ev ama onlara bile ugrayamayacagım virüs götürürüm falan diye. Allahım neler yasıyoruz yaa
bence önce bir sağlık ocağını ara, çok kalabalıksa sonra git. Ben hep öyle yaptım bu süreçte.. Hamile olduğun için de anlayışla karşılıyorlar. Bir de maske takmayı ihmal etme..
bence önce bir sağlık ocağını ara, çok kalabalıksa sonra git. Ben hep öyle yaptım bu süreçte.. Hamile olduğun için de anlayışla karşılıyorlar. Bir de maske takmayı ihmal etme..
Keşke hamileleri düşünseler birazda.. Evleri gezip kapıdan bile aşı vurabilirler... Ebeyle görüştüm eldiven maske tak gel dedi. Ayın 4ünde de tahlil var. Hiç bitmiyor ki
Keşke hamileleri düşünseler birazda.. Evleri gezip kapıdan bile aşı vurabilirler... Ebeyle görüştüm eldiven maske tak gel dedi. Ayın 4ünde de tahlil var. Hiç bitmiyor ki
Öksuruyorum, yemek yiyip uzaniyorum ama yok simdilik bakalim dediginiz gibi olsun insallah kizlar valla ah ediyorum artik bu virusu cikartanlara. Pislikler yuzunden doktora gitmeye korkuyorum Allahin cezalari.
Günaydın sanada kuzum
Teşekkür ederim
Aç değilmisin?
Olur bu dönem böyle nazlı nazlı hareketlenmeleri anneyi kaygılandırmaları
Güzel bir kahvaltı yap ohhh mis
Hem anneye hem prensese şifa olsun:)))
Öksuruyorum, yemek yiyip uzaniyorum ama yok simdilik bakalim dediginiz gibi olsun insallah kizlar valla ah ediyorum artik bu virusu cikartanlara. Pislikler yuzunden doktora gitmeye korkuyorum Allahin cezalari.
Bende dün gece hep kötü kötü rüya gördüm ya hastalanmıştım nefes zorluğu çekiyordm rüyamda hep cocuklarımı soruyordum. Rabbim esirgesin herkesi. Psikolojim bozuldu ki evde açmıyoruz zeynepten dolayı haber fln ee eşimlede aramızda konulmuyoruz hiç etkilenmesin die. 16.15de randevum var.
Ben yanmam çok olduğunda renny şurup içiyordum 1 ölçek. 2 aya yakın kullanmıştım hep ara ara. Sadece oldukça kullandığım için düzenli bir ritüelde kullanamadım.
Vitaminlerden ise acaba içip mi uyusan daha mı çok yakar acaba gece bilemedim ki şimdi.
Doktor randevun ne zaman? Belki vitsminleri muadilleri ile değiştirir.
Ben yanmam çok olduğunda renny şurup içiyordum 1 ölçek. 2 aya yakın kullanmıştım hep ara ara. Sadece oldukça kullandığım için düzenli bir ritüelde kullanamadım.
Vitaminlerden ise acaba içip mi uyusan daha mı çok yakar acaba gece bilemedim ki şimdi.
Doktor randevun ne zaman? Belki vitsminleri muadilleri ile değiştirir.
Japonya'da aralarında Türk bilim insanı Dr. Halil İbrahim Çiftçi'nin de bulunduğu bilim insanları koronavirüsün ilacının bulunmasında önemli bir yol kat etti. Tokyo Üniversitesi Tıp Bilimleri Enstitüsü, ilacın testlerine Nisan ayında başlanacağını açıkladı.