2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bence önce bir sağlık ocağını ara, çok kalabalıksa sonra git. Ben hep öyle yaptım bu süreçte.. Hamile olduğun için de anlayışla karşılıyorlar. Bir de maske takmayı ihmal etme..

bence önce bir sağlık ocağını ara, çok kalabalıksa sonra git. Ben hep öyle yaptım bu süreçte.. Hamile olduğun için de anlayışla karşılıyorlar. Bir de maske takmayı ihmal etme..
Keşke hamileleri düşünseler birazda.. Evleri gezip kapıdan bile aşı vurabilirler... Ebeyle görüştüm eldiven maske tak gel dedi. Ayın 4ünde de tahlil var. Hiç bitmiyor ki

Günaydın kizlar ben dunden beri benim kızı hissetmiyorum ya Cok cok ender 1-2 kez vurdu onceden boyle degildi. Geceden beri hic hareket yok 0

S su-doku abla ben yasamadim hamile reflusu ama yazayim dedim kizlar görür belki yasayan varsa yazar

Keşke hamileleri düşünseler birazda.. Evleri gezip kapıdan bile aşı vurabilirler... Ebeyle görüştüm eldiven maske tak gel dedi. Ayın 4ünde de tahlil var. Hiç bitmiyor ki
istanbuldaysan kan alımı için özel bir lab var, evden gelip kan alıp tahlil yapıyorlar aklında olsun. (medilab ismi)

Kahvaltı edip biraz sırtüstü uzan bakalım. Uyuyordur prenses endişe etme . Öksür bide rahatsız oluyorlar ama çok değil

Bu haftalarda düzensizlik olması çok normal kuzum
Bende 2 gün önce hiç hissedemedim dün normale döndü şükür ki

Kahvaltı edip biraz sırtüstü uzan bakalım. Uyuyordur prenses endişe etme . Öksür bide rahatsız oluyorlar ama çok değil
Bu haftalarda düzensizlik olması çok normal kuzum
Bende 2 gün önce hiç hissedemedim dün normale döndü şükür ki
Öksuruyorum, yemek yiyip uzaniyorum ama yok simdilik bakalim dediginiz gibi olsun insallah kizlar valla ah ediyorum artik bu virusu cikartanlara. Pislikler yuzunden doktora gitmeye korkuyorum Allahin cezalari.

Günaydın sanada kuzum
Teşekkür ederim
Aç değilmisin?
Olur bu dönem böyle nazlı nazlı hareketlenmeleri anneyi kaygılandırmaları
Güzel bir kahvaltı yap ohhh mis
Hem anneye hem prensese şifa olsun:)))

Günaydın buarada :))
Kızlar hamilelik reflüsü yaşayanınız var mı?
Öksürükle devam eden bir mide yanması diye düşünün
Brnim ilkimde olduğunda doktor renny ve gaviscon gönül rahatlığıyla kullanabilirsin demişti.
Ayrıca soğuk sütte iyi geliyor diyorlar

Öksuruyorum, yemek yiyip uzaniyorum ama yok simdilik bakalim dediginiz gibi olsun insallah kizlar valla ah ediyorum artik bu virusu cikartanlara. Pislikler yuzunden doktora gitmeye korkuyorum Allahin cezalari.
Bende dün gece hep kötü kötü rüya gördüm ya hastalanmıştım nefes zorluğu çekiyordm rüyamda hep cocuklarımı soruyordum. Rabbim esirgesin herkesi. Psikolojim bozuldu ki evde açmıyoruz zeynepten dolayı haber fln ee eşimlede aramızda konulmuyoruz hiç etkilenmesin die. 16.15de randevum var.

Brnim ilkimde olduğunda doktor renny ve gaviscon gönül rahatlığıyla kullanabilirsin demişti.
Ayrıca soğuk sütte iyi geliyor diyorlar

Bu ilaçları ne kadar kullandın/kullanmışmıydın
Vitaminlerden oluyor sanırım benim

Bu ilaçları ne kadar kullandın/kullanmışmıydın
Vitaminlerden oluyor sanırım benim
Ben yanmam çok olduğunda renny şurup içiyordum 1 ölçek. 2 aya yakın kullanmıştım hep ara ara. Sadece oldukça kullandığım için düzenli bir ritüelde kullanamadım.
Vitaminlerden ise acaba içip mi uyusan daha mı çok yakar acaba gece bilemedim ki şimdi.
Doktor randevun ne zaman? Belki vitsminleri muadilleri ile değiştirir.

Nisan 6 da randevum 6 gün sonra yani
Bakalım o zamana kadar idare ederim artık
Öksürük olmasa yanmayla baş ederim heralde öksürük zorluyor

Konu dışı ama bir on yıl sonra acaba bugünleri nasıl anacağız

Japonya'da aralarında Türk bilim insanı Dr. Halil İbrahim Çiftçi'nin de bulunduğu bilim insanları koronavirüsün ilacının bulunmasında önemli bir yol kat etti. Tokyo Üniversitesi Tıp Bilimleri Enstitüsü, ilacın testlerine Nisan ayında başlanacağını açıkladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…