Amin aminİnşallah daha acı anılarla anmayız.
Ah canım benim hep bu tarz rüyalar görüyoruz malesefBende dün gece hep kötü kötü rüya gördüm ya hastalanmıştım nefes zorluğu çekiyordm rüyamda hep cocuklarımı soruyordum. Rabbim esirgesin herkesi. Psikolojim bozuldu ki evde açmıyoruz zeynepten dolayı haber fln ee eşimlede aramızda konulmuyoruz hiç etkilenmesin die. 16.15de randevum var.
Amin insallah canim ne diyelim.
Gercekten psikolojik olarak hic iyi degilim kucuk bir ilcedeyim muaynehaneye gitme durumum yok toplu tasima kullanmadan. Zaten bulundugum ilcede hicbisey yok. Her sekilde toplu tasimali gitmek durumundayim. Nasil gideyim. Gitmesem ne kadar gitmiycem. Ne detayli ne normal muayne hicbisey yapamiyorum insallah hersey iyidir hepimizde
Artık doktorlardan bile korkar oldum.Hadi hayırlısı canım
Bende heralde ihsan rua ya gideceğim
Daha önce van yüzüncü yıl tıp fakültesine gidiyordum
Randevu alamıyorum şimdi
Özel hastahanede de doktorum vardı doğuma ona giderim diyordum
Şimdi o hastahanelerede güvenemiyorum
Ne yapacağım hiç bilmiyorum
Mide yanmam var ama devamında öksürük yok. Özellikle gece yatarken başlıyorGünaydın buarada :))
Kızlar hamilelik reflüsü yaşayanınız var mı?
Öksürükle devam eden bir mide yanması diye düşünün
Günaydın buarada :))
Kızlar hamilelik reflüsü yaşayanınız var mı?
Öksürükle devam eden bir mide yanması diye düşünün
Brnim ilkimde olduğunda doktor renny ve gaviscon gönül rahatlığıyla kullanabilirsin demişti.
Ayrıca soğuk sütte iyi geliyor diyorlar
Bende dün gece hep kötü kötü rüya gördüm ya hastalanmıştım nefes zorluğu çekiyordm rüyamda hep cocuklarımı soruyordum. Rabbim esirgesin herkesi. Psikolojim bozuldu ki evde açmıyoruz zeynepten dolayı haber fln ee eşimlede aramızda konulmuyoruz hiç etkilenmesin die. 16.15de randevum var.
İnşallah güzel haberle gel.Bende dün gece hep kötü kötü rüya gördüm ya hastalanmıştım nefes zorluğu çekiyordm rüyamda hep cocuklarımı soruyordum. Rabbim esirgesin herkesi. Psikolojim bozuldu ki evde açmıyoruz zeynepten dolayı haber fln ee eşimlede aramızda konulmuyoruz hiç etkilenmesin die. 16.15de randevum var.
Kızlar bugün tetanoz aşısı için aile sağlığı merkezine gittim.
2 kat maske ve eldivenlerimi taktım. Asm’den çıkar çıkmaz maskemi ve eldivenleri atıp hemen dezenfektanla elimi temizledim. Sonra bir daha temiz eldivenimi takıp eve geldim. Gelir gelmez montumda dahil olmak üzere üstümdekileri makinaya attım.
Ebe bugün için duşa girmemem gerektiğini söyledi.
O yüzden ebenin kolumda dokunduğu yerleri dezenfektanla sildim
İnşallah bu kötü günlerden en kısa zamanda kurtuluruz
Canım doktor sütü neden yasakladı?
İnşallah güzel haberle gel.
Kötü rüyalarla benim de başım dertte. Ama uyanınca düşünmemeye çalışıyorum. Hatta eşime bile anlatmıyorum ki çabuk unutayım diye. Sonra unutuyorum zaten
Canım doktor sütü neden yasakladı?
Valla ben artık 21 haftayı bitirdigimiz icin kalsiyumda onemli olduğundan hergun bi kucuk sut iciyorum. Demir hapini sabah iciyorum, sutu gece yatarken. Bilemedim simdi. Belki dedigin gibidir.Sut demir emilimini azalttigi icin canim. Daha once de yazmistim, bende buyuk miyomlar oldugu icin bazi seyler bana yasak. Sut de oyle olabilir. Sizin gecerli degildir herhalde bu durum. ☺
Valla ben artık 21 haftayı bitirdigimiz icin kalsiyumda onemli olduğundan hergun bi kucuk sut iciyorum. Demir hapini sabah iciyorum, sutu gece yatarken. Bilemedim simdi. Belki dedigin gibidir.
Evet bi sorayim bakalimBana kefir ictirip ve her gun en az 1 kase yedirtiyor doktor. Bu konuda farkli gorusler var, en iyi kendi hekiminden gorus alman canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?