2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ah canım benim hep bu tarz rüyalar görüyoruz malesefgüzel sonuçlarla gel bugün inşallh,hastanenin durumunu çok merak ediyorum bu arada

@trncysl canım erken hissetmeye başladım bende ama yinede bazen 2gün hissetmediğim zamanlar oluyordu,sırf hissetmek için saatlerce uzanıp elimi karnımın üstüne koyup beklesemde sonuç alamadım bazen,yemek yedikten sonra dahada hareketlenir illa ki,naz yapıyordur minnak kız

canım ben de 23. haftaya girdim daha bu çarşamba gidebileceğim detaylıya inşallah o da yine ertelenmezse.. senin de 2-3 hafta vaktin var gözüküyor. dur bakalım umarım düzelir o zamana kadar bazı şeyler. hastalık belki hız keser gönlün ferah gidersin

Artık doktorlardan bile korkar oldum.
Ama sanki en güzeli özel klinik varsa onu tercih etmek.

Günaydın buarada :))
Kızlar hamilelik reflüsü yaşayanınız var mı?
Öksürükle devam eden bir mide yanması diye düşünün

Gunaydin canim, yasamadim, maalesef Ne iyi gelir bilmiyorum. Gecmis olsun.

Brnim ilkimde olduğunda doktor renny ve gaviscon gönül rahatlığıyla kullanabilirsin demişti.
Ayrıca soğuk sütte iyi geliyor diyorlar

S su-doku Aaa sadece mide yanmasi mi kasit? Oksuruk de okuyunca bende olmadi dedim ama 2 hafta kadar aglatacak duzeyde mide yanmasi yasamistim. İlik sut ictim, gecti.

Fakat doktorum sutu yasakladi tekrarlarsa sadece su icerek iyilesmeye bak dedi.

Gecmis olsun tekrar.

Kızlar bugün tetanoz aşısı için aile sağlığı merkezine gittim.
2 kat maske ve eldivenlerimi taktım. Asm’den çıkar çıkmaz maskemi ve eldivenleri atıp hemen dezenfektanla elimi temizledim. Sonra bir daha temiz eldivenimi takıp eve geldim. Gelir gelmez montumda dahil olmak üzere üstümdekileri makinaya attım.
Ebe bugün için duşa girmemem gerektiğini söyledi.
O yüzden ebenin kolumda dokunduğu yerleri dezenfektanla sildim

İnşallah bu kötü günlerden en kısa zamanda kurtuluruz

Hayrolsun insallah canim. Ruyalarin tersi cikar diyelim. Guzel haberlerle gel cicegim.

İnşallah güzel haberle gel.
Kötü rüyalarla benim de başım dertte. Ama uyanınca düşünmemeye çalışıyorum. Hatta eşime bile anlatmıyorum ki çabuk unutayım diye. Sonra unutuyorum zaten

Gecmis olsun canim, bugun kolunu kullanmamaya calis canim. Ara ara bir kat giysi ustunden o bolgeye buz tutarsan en az agriyla atlatmis olursun.

Canım doktor sütü neden yasakladı?

İnşallah güzel haberle gel.
Kötü rüyalarla benim de başım dertte. Ama uyanınca düşünmemeye çalışıyorum. Hatta eşime bile anlatmıyorum ki çabuk unutayım diye. Sonra unutuyorum zaten

Bende de bigün ciddi bi kabus sorunu oldu. Okudugum belli dualar ve çektiğim tesbih var. O kadar iyi geldi ki, tavsiye ederim tatlım.
Bi daha görmedim.

Canım doktor sütü neden yasakladı?

Sut demir emilimini azalttigi icin canim. Daha once de yazmistim, bende buyuk miyomlar oldugu icin bazi seyler bana yasak. Sut de oyle olabilir. Sizin gecerli degildir herhalde bu durum.

Sut demir emilimini azalttigi icin canim. Daha once de yazmistim, bende buyuk miyomlar oldugu icin bazi seyler bana yasak. Sut de oyle olabilir. Sizin gecerli degildir herhalde bu durum. ☺
Valla ben artık 21 haftayı bitirdigimiz icin kalsiyumda onemli olduğundan hergun bi kucuk sut iciyorum. Demir hapini sabah iciyorum, sutu gece yatarken. Bilemedim simdi. Belki dedigin gibidir.

Valla ben artık 21 haftayı bitirdigimiz icin kalsiyumda onemli olduğundan hergun bi kucuk sut iciyorum. Demir hapini sabah iciyorum, sutu gece yatarken. Bilemedim simdi. Belki dedigin gibidir.

Bana kefir ictirip ve her gun en az 1 kase yedirtiyor doktor. Bu konuda farkli gorusler var, en iyi kendi hekiminden gorus alman canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…