reflü mide asidinin yemek borusuna çıkması boğazda yanma hissi tahriş akabinde seyreden öksürük şeklindeMide yanmam var ama devamında öksürük yok. Özellikle gece yatarken başlıyor
20den sonra daha net duyarsın kuzum telaşlanma. Güp Güp geçiriyo benimki. Ben 23 oldum tabi. hareketlerinden içim bulanıyor artıkÖksuruyorum, yemek yiyip uzaniyorum ama yok simdilik bakalim dediginiz gibi olsun insallah kizlar valla ah ediyorum artik bu virusu cikartanlara. Pislikler yuzunden doktora gitmeye korkuyorum Allahin cezalari.
teşekkür ederim canım
Saol ablacımGecmis olsun canim, bugun kolunu kullanmamaya calis canim. Ara ara bir kat giysi ustunden o bolgeye buz tutarsan en az agriyla atlatmis olursun.
Saol ablacımŞuan ağrı yok gibi ama tabi belli olmaz. Şimdiden önlemimi alayım
Ben de hiç bilmiyorum ilk aşaması mı. Ama umarım böyle kalır devamı gelmezreflü mide asidinin yemek borusuna çıkması boğazda yanma hissi tahriş akabinde seyreden öksürük şeklinde
midede yanma ilk aşamamı yada başka birşey mi bilmiyorum
yastığını biraz yüksek tut iyi gelir diye biliyorum canım
Benim ilaçlarim bitti acaba doktor a gitsem mi yoksakendim Eczane den mi alsam ne yapsam bilemedim
Haber vericem canım bakalım önlemleri yeterli mi diye.Ah canım benim hep bu tarz rüyalar görüyoruz malesefgüzel sonuçlarla gel bugün inşallh,hastanenin durumunu çok merak ediyorum bu arada
Ben ilaçlarım bitince eczaneden alıyorum. Reçetesiz ilaçlar ise doktora gitmeden alabilirsin.Benim ilaçlarim bitti acaba doktor a gitsem mi yoksakendim Eczane den mi alsam ne yapsam bilemedim
tüm tedbirlerini almışsın canımKızlar bugün tetanoz aşısı için aile sağlığı merkezine gittim.
2 kat maske ve eldivenlerimi taktım. Asm’den çıkar çıkmaz maskemi ve eldivenleri atıp hemen dezenfektanla elimi temizledim. Sonra bir daha temiz eldivenimi takıp eve geldim. Gelir gelmez montumda dahil olmak üzere üstümdekileri makinaya attım.
Ebe bugün için duşa girmemem gerektiğini söyledi.
O yüzden ebenin kolumda dokunduğu yerleri dezenfektanla sildim
İnşallah bu kötü günlerden en kısa zamanda kurtuluruz
Benimde az kaldı doktor günüme daha var gidebilir miyim orasıda meçhul tabi,omegamı kendim alıyorum zaten demir var arada da magnezyum içiyorum şimdilik diğer karışık vitamini kullanmam belkide bir süre,eczaneden al bence canımBenim ilaçlarim bitti acaba doktor a gitsem mi yoksakendim Eczane den mi alsam ne yapsam bilemedim
Yaaa hadi hayırlısıSelam kızlar sabah hastaneye gittim kimsecikler yoktu sadece ben vardımdoktor bebeğin kalp atışına baktı detaylıya gönderdi yarına gün verdiler sabah gidicem inşallah bi sorun çıkmaz bu arada doktor cinsiyete kız gibi dedi değişmiş olabilir mi acaba o pipi fotosuna rağmen sevindim öyle deyince ama çok heveslenip kaptırmak istemiyorum kendimi o pipi görüntüsü aklıma geldikçe
Oh çok geçmiş olsun, okurken ben bile dezenfekte oldum gibi hissettimKızlar bugün tetanoz aşısı için aile sağlığı merkezine gittim.
2 kat maske ve eldivenlerimi taktım. Asm’den çıkar çıkmaz maskemi ve eldivenleri atıp hemen dezenfektanla elimi temizledim. Sonra bir daha temiz eldivenimi takıp eve geldim. Gelir gelmez montumda dahil olmak üzere üstümdekileri makinaya attım.
Ebe bugün için duşa girmemem gerektiğini söyledi.
O yüzden ebenin kolumda dokunduğu yerleri dezenfektanla sildim
İnşallah bu kötü günlerden en kısa zamanda kurtuluruz
Aynen canım yarın netleşir ay kafam karıştı yaYaaa hadi hayırlısıpipi görüntüsü benimde aklımda kalmış belli olmaz ama bakalım yarın detaylıda kesinleşir
Farketmiyordur heraldeOh çok geçmiş olsun, okurken ben bile dezenfekte oldum gibi hissettimBen de perşembe sabah gideceğim. Bu arada yazmıştım, belki biliyorsunuzdur ama yeni okuyanlara fikir olsun aşıdan sonra bol bol soğuk kompres yapmam gerektiğini söylemişti doktorum, şu buzluktaki mavi kalıplarla.
Ben hazır gitmişken bitmeye yakın ilaçları aile hekimine yazdırayım dedim bir de.
Ya bu arada çok cahilce bir soru mu bilmiyorum ama, aşının hangi kola yapıldığı fark ediyor mu?
Ay hadi inşallah, Rabbim gonlundekini versin canım, bana da ve tum isteyenlere de inşallahSelam kızlar sabah hastaneye gittim kimsecikler yoktu sadece ben vardımdoktor bebeğin kalp atışına baktı detaylıya gönderdi yarına gün verdiler sabah gidicem inşallah bi sorun çıkmaz bu arada doktor cinsiyete kız gibi dedi değişmiş olabilir mi acaba o pipi fotosuna rağmen sevindim öyle deyince ama çok heveslenip kaptırmak istemiyorum kendimi o pipi görüntüsü aklıma geldikçe
Benimde aklıma geldi kordon olabilir miydi acaba diye,merak ettim bak tekrardanAynen canım yarın netleşir ay kafam karıştı yaarkadaşım kordon olabilir diyordu ama kordon olsa ucu öyle sivri olabilir mi tam bir pipi gibiydi yani doktor şimdi kız gibi deyince çok şaşırdım hayırlısı olsun bakalım yarın ne diycekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?