2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Mide yanmam var ama devamında öksürük yok. Özellikle gece yatarken başlıyor
reflü mide asidinin yemek borusuna çıkması boğazda yanma hissi tahriş akabinde seyreden öksürük şeklinde
midede yanma ilk aşamamı yada başka birşey mi bilmiyorum
yastığını biraz yüksek tut iyi gelir diye biliyorum canım

Öksuruyorum, yemek yiyip uzaniyorum ama yok simdilik bakalim dediginiz gibi olsun insallah kizlar valla ah ediyorum artik bu virusu cikartanlara. Pislikler yuzunden doktora gitmeye korkuyorum Allahin cezalari.
20den sonra daha net duyarsın kuzum telaşlanma. Güp Güp geçiriyo benimki. Ben 23 oldum tabi. hareketlerinden içim bulanıyor artık uykudan falan kaldırıyor. Aaa ama Bi dur diyorum sonra diyorum aman kıpırdasın da şikayet etme diyorum kendıme

teşekkür ederim canım
asitli baharatlı ekşili yiyecekler rahatsız ediyor
bunlarıda çok seviyorum
ama sağlık söz konusu olunca hastane yemeklerine döndü bizim yemekler
süt bende içmiyorum
hiç duymamıştım sütün iyi geldiğini deneyeyim bakalım
hepimize geçmiş olsun

Saol ablacım Şuan ağrı yok gibi ama tabi belli olmaz. Şimdiden önlemimi alayım

Canim, agri olmadan yaparsan hic olmaz. Ben aklima geldikce 2 dakika kadar tshirt’un ustunden tuttum. Neredeyse sorunsuz gecirdim canim.

Ben de hiç bilmiyorum ilk aşaması mı. Ama umarım böyle kalır devamı gelmez

Benim ilaçlarim bitti acaba doktor a gitsem mi yoksa kendim Eczane den mi alsam ne yapsam bilemedim

Benim ilaçlarim bitti acaba doktor a gitsem mi yoksa kendim Eczane den mi alsam ne yapsam bilemedim
Ben ilaçlarım bitince eczaneden alıyorum. Reçetesiz ilaçlar ise doktora gitmeden alabilirsin.

Selam kızlar sabah hastaneye gittim kimsecikler yoktu sadece ben vardım doktor bebeğin kalp atışına baktı detaylıya gönderdi yarına gün verdiler sabah gidicem inşallah bi sorun çıkmaz bu arada doktor cinsiyete kız gibi dedi değişmiş olabilir mi acaba o pipi fotosuna rağmen sevindim öyle deyince ama çok heveslenip kaptırmak istemiyorum kendimi o pipi görüntüsü aklıma geldikçe

tüm tedbirlerini almışsın canım,sıkıntı olmaz Allahın izniyle ağrısız devam eder inşallahbenimde var ama bi kaç hafta daha gitmeyi düşünmüyorum
Benimde az kaldı doktor günüme daha var gidebilir miyim orasıda meçhul tabi,omegamı kendim alıyorum zaten demir var arada da magnezyum içiyorum şimdilik diğer karışık vitamini kullanmam belkide bir süre,eczaneden al bence canım

Yaaa hadi hayırlısıpipi görüntüsü benimde aklımda kalmışbelli olmaz ama bakalım yarın detaylıda kesinleşir

Oh çok geçmiş olsun, okurken ben bile dezenfekte oldum gibi hissettim Ben de perşembe sabah gideceğim. Bu arada yazmıştım, belki biliyorsunuzdur ama yeni okuyanlara fikir olsun aşıdan sonra bol bol soğuk kompres yapmam gerektiğini söylemişti doktorum, şu buzluktaki mavi kalıplarla.

Ben hazır gitmişken bitmeye yakın ilaçları aile hekimine yazdırayım dedim bir de.

Ya bu arada çok cahilce bir soru mu bilmiyorum ama, aşının hangi kola yapıldığı fark ediyor mu?

Yaaa hadi hayırlısıpipi görüntüsü benimde aklımda kalmışbelli olmaz ama bakalım yarın detaylıda kesinleşir
Aynen canım yarın netleşir ay kafam karıştı ya arkadaşım kordon olabilir diyordu ama kordon olsa ucu öyle sivri olabilir mi tam bir pipi gibiydi yani doktor şimdi kız gibi deyince çok şaşırdım hayırlısı olsun bakalım yarın ne diycekler

Farketmiyordur heraldeUnuttum bende diğer çocuklarımda vuruldum ama unuttum

Ay hadi inşallah, Rabbim gonlundekini versin canım, bana da ve tum isteyenlere de inşallah

Benimde aklıma geldi kordon olabilir miydi acaba diye,merak ettim bak tekrardanyarın olmaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…