Amin canım inşallah Rabbim kimin gönlünde ne varsa onu versin inşallahAy hadi inşallah, Rabbim gonlundekini versin canım, bana da ve tum isteyenlere de inşallah
Ayy inşallah yarın olmaz da kız olarak kesinleşir canım bakalım neler olacakBenimde aklıma geldi kordon olabilir miydi acaba diye,merak ettim bak tekrardanyarın olmaz şimdi
Ben 2 kere oldum ikisini de sol kola yaptılarOh çok geçmiş olsun, okurken ben bile dezenfekte oldum gibi hissettimBen de perşembe sabah gideceğim. Bu arada yazmıştım, belki biliyorsunuzdur ama yeni okuyanlara fikir olsun aşıdan sonra bol bol soğuk kompres yapmam gerektiğini söylemişti doktorum, şu buzluktaki mavi kalıplarla.
Ben hazır gitmişken bitmeye yakın ilaçları aile hekimine yazdırayım dedim bir de.
Ya bu arada çok cahilce bir soru mu bilmiyorum ama, aşının hangi kola yapıldığı fark ediyor mu?
Anam onun eylüle kadar yolu var malum doğuramaması ile meşhurBende rüyamda Eylül Öztürkü gördümonlara kalmaya gidiyormuşum o da hamile bizimle aynı ağustos annesi olacak muhtemelen
Gitmek istiyorsan git toplu yazdır canım.Benim ilaçlarim bitti acaba doktor a gitsem mi yoksakendim Eczane den mi alsam ne yapsam bilemedim
Radyoloji uzmanı bir çok konuda olaylara hakimdir röntgen , mr, bebekte kalça çıkığı gbi sadece kadın dopumdaki anomalilere bakmaz.Hastaneden aradılar az önce 9 nisanda öğleden sonra radyoloji uzmanından detaylı için randevu almıştım aha dedim iptal edecekler herhalde, sabah gelecekmiş attık doktor erkene çektiler .. korktum bi an . Ama hala kararsızım perinatolog mı radyoloji uzmanı mı iyi olur.. sonuçta aynı şeylere bakmıyorlar mı anlamadım ki ya
Eğil mi değil mi bilemiyorum ki hiç yorum bulamadım , yazmış olduğunuz bileğiydi okudum ben de araştırırken fakat virüs öyle yayılmış ki çok korkuyorum .. uzak bir hastaneye üstelik vakalar olan bir hastaneye gitmek istemiyorum korkuyorumRadyoloji uzmanı bir çok konuda olaylara hakimdir röntgen , mr, bebekte kalça çıkığı gbi sadece kadın dopumdaki anomalilere bakmaz.
Perinatalog ise tıp eğitiminden sonra kadın ve doğum hastalıkları alanında uzmanlık yapmış. Sonrasında ise yan dal sınavına girerek yüksek riskli gebelikler konusunda tekrar uzmanlanmış olan hekim grubudur.
İkiside aynı olaya bakacak elbette ama perinatologun uzmanlığı kadın doğum olduğu için genelde perinatolog önerilir.
Benim bulunduğum şehirde perinatolog yok , bu süreçte gitmekte istemediğimden doktorumun önerdiği bir radyolog tarafından yaptıracağım.
Perinatolog öncelik ama işinin ehli bir radyologda bence sıkıntıları görmede hakimdir.
Bence öyle sıkıntılı bir süreçteyiz ki bana doktorum yaptırma dese yaptırmam yani hastalıktan daha çok korkuyorum.Eğil mi değil mi bilemiyorum ki hiç yorum bulamadım , yazmış olduğunuz bileğiydi okudum ben de araştırırken fakat virüs öyle yayılmış ki çok korkuyorum .. uzak bir hastaneye üstelik vakalar olan bir hastaneye gitmek istemiyorum korkuyorum
Ben 2 kere oldum ikisini de sol kola yaptılar
çok teşekkür ederim kızlartorro Aşıyı yapmadan önce az kullandığınız kolunuz hangisi diye sordular bana. Ağrı yaparsa zor olmasın diye. O yüzden sola yapıldı canım.
Bide canım gönlün rahat olsun diye kızımın radyolog kağıdını buldum.Eğil mi değil mi bilemiyorum ki hiç yorum bulamadım , yazmış olduğunuz bileğiydi okudum ben de araştırırken fakat virüs öyle yayılmış ki çok korkuyorum .. uzak bir hastaneye üstelik vakalar olan bir hastaneye gitmek istemiyorum korkuyorum
Bide canım gönlün rahat olsun diye kızımın radyolog kağıdını buldum.
Bende ilk gebeliğimde güvenememiştim araştırma hastanesinde radyologa gitmiştim . Sonra ayy herkes perinatolog diyor diye izmitte bir perinatolaga gittim . Ölçümler ve söyledikleri iki doktorunda aynıydı.
Ekte radyologun raporu var.
Evet sana verilen raporu kendi doktoruna ds gösteriyorsun.gerçekten bi kaç gün önce acaba yaptırabilecek miyim diye düşünüyordum şimdi radyoloji uzmanını beğenmiyorum kendime çok kızıyorum gerçekten .. maşallah her şeyi normalmiş senin bebeğim hem sonucu doktora göstericez zaten değil mi ..bi sorun görse o da söyler sonuçta
Fotoyu tekrar atma şansın var mı canim?Aynen canım yarın netleşir ay kafam karıştı yaarkadaşım kordon olabilir diyordu ama kordon olsa ucu öyle sivri olabilir mi tam bir pipi gibiydi yani doktor şimdi kız gibi deyince çok şaşırdım hayırlısı olsun bakalım yarın ne diycekler
Bende yaptırayımda kime olursa olsun diyorum ama zaten perinatolog imkansız geriye kalan radyolog ve prof doktorum ikisinden biri olur farketmez dedi tekrar konuşuruz dedi,ama o zaman ne olur bilemem tabi☺☺gerçekten bi kaç gün önce acaba yaptırabilecek miyim diye düşünüyordum şimdi radyoloji uzmanını beğenmiyorum kendime çok kızıyorum gerçekten .. maşallah her şeyi normalmiş senin bebeğim ☺☺hem sonucu doktora göstericez zaten değil mi ..bi sorun görse o da söyler sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?