2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben 2 kere oldum ikisini de sol kola yaptılar

Hastaneden aradılar az önce 9 nisanda öğleden sonra radyoloji uzmanından detaylı için randevu almıştım aha dedim iptal edecekler herhalde, sabah gelecekmiş attık doktor erkene çektiler .. korktum bi an . Ama hala kararsızım perinatolog mı radyoloji uzmanı mı iyi olur.. sonuçta aynı şeylere bakmıyorlar mı anlamadım ki ya

Benim ilaçlarim bitti acaba doktor a gitsem mi yoksa kendim Eczane den mi alsam ne yapsam bilemedim
Gitmek istiyorsan git toplu yazdır canım.
Bana Demir ilacımı 6 kutu yazdı son gittiğimde. Topluca aldım Doğuma kadar idare eder o ilaçlar beni
D vit ilacımı da hap olarak verdi. 3aylık.
Birde multivitamin kullanıyordum ama o zaten reçetesizdi. Direk eczaneden alıyorum. Hatta ne olur ne olmaz diye 1 yedek yaptım onuda. Bu ay zaten sadece bi 500 TL hastane masrafım oldu.

Radyoloji uzmanı bir çok konuda olaylara hakimdir röntgen , mr, bebekte kalça çıkığı gbi sadece kadın dopumdaki anomalilere bakmaz.
Perinatalog ise tıp eğitiminden sonra kadın ve doğum hastalıkları alanında uzmanlık yapmış. Sonrasında ise yan dal sınavına girerek yüksek riskli gebelikler konusunda tekrar uzmanlanmış olan hekim grubudur.
İkiside aynı olaya bakacak elbette ama perinatologun uzmanlığı kadın doğum olduğu için genelde perinatolog önerilir.
Benim bulunduğum şehirde perinatolog yok , bu süreçte gitmekte istemediğimden doktorumun önerdiği bir radyolog tarafından yaptıracağım.
Perinatolog öncelik ama işinin ehli bir radyologda bence sıkıntıları görmede hakimdir.

Eğil mi değil mi bilemiyorum ki hiç yorum bulamadım , yazmış olduğunuz bileğiydi okudum ben de araştırırken fakat virüs öyle yayılmış ki çok korkuyorum .. uzak bir hastaneye üstelik vakalar olan bir hastaneye gitmek istemiyorum korkuyorum

Bence öyle sıkıntılı bir süreçteyiz ki bana doktorum yaptırma dese yaptırmam yani hastalıktan daha çok korkuyorum.
Bence sende kafanı bulandırma kayıt olduğun yere git gel , radyolog perinatolog geçtim belki çoğumuz detaylı usg çektiremeyeceğiz.
Sağ salim doğsun inşallah bebeklerimiz.

Bide canım gönlün rahat olsun diye kızımın radyolog kağıdını buldum.
Bende ilk gebeliğimde güvenememiştim araştırma hastanesinde radyologa gitmiştim . Sonra ayy herkes perinatolog diyor diye izmitte bir perinatolaga gittim . Ölçümler ve söyledikleri iki doktorunda aynıydı.
Ekte radyologun raporu var.

Eklentiler

• 20200330_142048.webp
    19 KB · Görüntüleme: 41
gerçekten bi kaç gün önce acaba yaptırabilecek miyim diye düşünüyordum şimdi radyoloji uzmanını beğenmiyorum kendime çok kızıyorum gerçekten .. maşallah her şeyi normalmiş senin bebeğim hem sonucu doktora göstericez zaten değil mi ..bi sorun görse o da söyler sonuçta

Evet sana verilen raporu kendi doktoruna ds gösteriyorsun.
Normaldi maşallah. İnşallah oğlumunda öyle olur.

Fotoyu tekrar atma şansın var mı canim?

S su-doku canım benimde 2 haftadır çok şüddetli mide yanmam var. Bana gaviscon şurup verdi doktorum ama içtikten 15 dakka sonra tekrar yanmam devam etti. Pek faydasını göremedim. Sür iyi geliyor ama beni kabız yapıyor onuda çok içemiyorum. Bana leblebi çok iyi geldi. Midenin suyunu alıyormuş. Her yanmanda ağzına 5-10 tane at leblebi çok iyi geliyor

Bende yaptırayımda kime olursa olsun diyorum ama zaten perinatolog imkansız geriye kalan radyolog ve prof doktorum ikisinden biri olur farketmez dedi tekrar konuşuruz dedi,ama o zaman ne olur bilemem tabi

Ya bende birşey soracağım. Bakalım becerebilecek miyim
Karnımızın yuvarlak olması lazım ya hani benim göbek deliği çevresi düz ayaktayken.
Neden olur bilen var mı? Normal mi acaba böyle gözükmesi Kıyafet üstünden vs belli olmuyor bu arada. Cıbıldakken belli ama
Bunu sanki biri daha yazmıştı diye hatırlıyorum. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…