Vallaha bilemedimYa bende birşey soracağım. Bakalım becerebilecek miyim
Karnımızın yuvarlak olması lazım ya hani benim göbek deliği çevresi düz ayaktayken.
Neden olur bilen var mı? Normal mi acaba böyle gözükmesiKıyafet üstünden vs belli olmuyor bu arada. Cıbıldakken belli ama
Bunu sanki biri daha yazmıştı diye hatırlıyorum. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama.
Cıbıldak dedin ya çok tatlı geldi
Ayy çok güldüm Allahta seni güldürsün. İnan bana ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi. Benim ilk hamileliğimde çok erken çıktı göbeğim oturup kalkarken bile zorlanıyordum. Bunda 19 haftalığım ama maşallah daha çok küçük ve çok rahatım. Az sabırlı ol göbekten bıkacağın günler gelecek canımYa bende birşey soracağım. Bakalım becerebilecek miyim
Karnımızın yuvarlak olması lazım ya hani benim göbek deliği çevresi düz ayaktayken.
Neden olur bilen var mı? Normal mi acaba böyle gözükmesiKıyafet üstünden vs belli olmuyor bu arada. Cıbıldakken belli ama
Bunu sanki biri daha yazmıştı diye hatırlıyorum. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama.
Ya benimde yuvarlaktı İlkinde ama bunda bi garip büyüyor tam yuvarlak değil gibi (genel olarak) elimi koyunca baya düz ya. Seninde mi öyle bi koy elini bakemVallaha bilemedimBenim kızımda böle yuvarlak top gbiydi şimdi ise amerikan futbolu topu gbi ucu sivri ilerliyor. Benimde göbeğimin tam üstü düz ama ssnırım göbek deliğimiz daha dışarı çıkmadığı için olabilir.
Bebeğin hareketli olması için tok gidilir canım. Bir çok yerine bakacak çünküDetaylı ultrasona tok mu gitmek gerekiyor bi de onu sorayım
Geçen atmıştım son durum bu benim göbüşteAyy çok güldüm Allahta seni güldürsün. İnan bana ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi. Benim ilk hamileliğimde çok erken çıktı göbeğim oturup kalkarken bile zorlanıyordum. Bunda 19 haftalığım ama maşallah daha çok küçük ve çok rahatım. Az sabırlı ol göbekten bıkacağın günler gelecek canım
Maşallah ne güzel büyümüş teyzesi yesin onuBebeğin hareketli olması için tok gidilir canım. Bir çok yerine bakacak çünkü ☺
Geçen atmıştım son durum bu benim göbüştebenimde ilkinde hiç yok gibiydi 30. Haftada belki böyle olmuştu. Yatmak kalkmak zor olsada sanırım ben seviyorum göbüş
Tek şikayetçi olduğum şey daha şimdiden ayakkabımı giyemememek
Oy sizede maşallahMaşallah ne güzel büyümüş teyzesi yesin onukaç haftalıksın sen. Ben 19 haftalığım daha küçük benim göbüşüm
Maşallah siz baya hızlı büyüyonuz. Ben doktora söyledim haftama göre çok küçük göbeğim dedim. Çok zayıfsın anca çıkar korkma dedi. Bebeğin gelişimi güzel haftanda gidiyorsun dedi. Ama yinede insan ister istemez etkileniyo böyle koca göbeklileri görünceOy sizede maşallahbüyüyorlar valla
20+3 üz bugün itibariyle biz
Ama bu resim geçen haftadan 19+4 burada
Detaylı ultrasona tok mu gitmek gerekiyor bi de onu sorayım
Maşallah canımmm çok şekerBebeğin hareketli olması için tok gidilir canım. Bir çok yerine bakacak çünkü ☺
Geçen atmıştım son durum bu benim göbüştebenimde ilkinde hiç yok gibiydi 30. Haftada belki böyle olmuştu. Yatmak kalkmak zor olsada sanırım ben seviyorum göbüş
Tek şikayetçi olduğum şey daha şimdiden ayakkabımı giyemememek
Canım benim doktorum önerdiği perinatolog yine ertelediği için senin doktoruna yarın için aldım randevutatlicincap . zaten bir yer kalmış. resmen artık süresi geçecekti detaylının.
Küçük değil kiMaşallah siz baya hızlı büyüyonuz. Ben doktora söyledim haftama göre çok küçük göbeğim dedim. Çok zayıfsın anca çıkar korkma dedi. Bebeğin gelişimi güzel haftanda gidiyorsun dedi. Ama yinede insan ister istemez etkileniyo böyle koca göbeklileri görünce
hanımlar selam, herkese mutlu günler :)
detaylı ultrason için önümüzdeki günlerde şövalye gibi kuşanıp doktora gideceğiz ama aynı gün aynı hastanede mi kontrol yapılır yoksa başka bir güne mi randevuya yönlendirir, bilgi verebilir misiniz?
bir de ben arada bi karnımda hareketlilik (blup blup şeklinde) gözlemliyorum ama bebişten mi yoksa bağırsak hareketi mi bilemeyeceğim. tasvir edebilir misiniz ilk hareketleri?
Aynı artık 2geceden fazladır rahat yatamıyorum sabah kalkıncada taş gibi oluyorKüçük değil ki
Gayet normal bence senin göbüş :)
Ama dediğin gibi küçük olmasının avantaj olduğuna katılıyorum. Benim Son bir haftadır gece uykularım bölünmeye başladı mesala
Sağ-sol uyumalara başladık. Sırt üstü de yatamıyorum artıkDön allah dön aylarına hoşgeldiniz diyorum kendime
Hadi hayirli olsun canim. Nuri hoca iyidir. Az, oz konusur ama icin rahat ayrilirsin.
Saat kacta randevun?
Yaa sende miAynı artık 2geceden fazladır rahat yatamıyorum sabah kalkıncada taş gibi oluyor
12.45 bakalım güzel şeyler söyler umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?