Sizin yorumlarınızdan sonra bi sonraki güne aldım randevuyu sağlam bir kahvaltı yapıp gidicem çikolata da yicemBenim doktorum tok olmani tercih ederiz dedi. Hatta cikolata da yememi soyledi. Ki normalde “seker zehirdir” diyen bir doktor.
Merhaba. Randevunuz varsa ona gore hemen alir muayeneye.
Yoksa randevu almak icin mi gideceksiniz?
Ben ilk hareketleri gidiklanma seklinde hissettim. Her gecen gun gidiklanmanin siddeti artti ama.
Ozellikle ayaklarimi pufa uzatip cay icerken tepki veriyor minik ordegim.
Cok guzel haberlerle geleceksin insallah canim.
Sizin yorumlarınızdan sonra bi sonraki güne aldım randevuyu sağlam bir kahvaltı yapıp gidicem çikolata da yicem)
10 nisana aldım randevuyu canımsen ne zaman gidiyorsun canım
Sizin yorumlarınızdan sonra bi sonraki güne aldım randevuyu sağlam bir kahvaltı yapıp gidicem çikolata da yicem)
Aynı artık 2geceden fazladır rahat yatamıyorum sabah kalkıncada taş gibi oluyor
kadın doğum doktorundan randevumu alıp gideceğim ama kendi mi bakar yoksa başkasına mı yönlendirir emin değilim. umarım aynı gün halledebiliriz de tekrar çıkmak zorunda kalmayız
benim de özellikle akşamları ayaklarımı uzatırken blup blup oluyorartık ben bebiş yapıyormuş gibi sevinip karnımı okşuyorum napim..
herkese hayırlı günler
Ben de rahatsız oluyorum ama rahat yatamamaktan herhalde bide bu aralar uykularda karışık ,bugün bolca su içicem 1-2gündür normalde az içiyorumaa bende de oluyor o hem de aynen 2 gecedir.
ben de hemen kötüye yormuştum bu durumu
neyse normalmiş demek.
Aynen sağda toplanıyor dağ gibi şiştiYaa sende mi
Bende gece sırtüstü dönmüşüm sabaha karşı bi uyandım karnımda ağrıyla bebek toplanmış sağ tarafa. Hemen soluma yattım geri uyudum
bakalım
senin doktoruna gitmeyi de çok istiyordum ama şu belirsiz günlerde değil.
umarım işsiz kalmayız. umudumu kaybetmeye başladım.
nelere endişeleneceğimi toparlayamıyorum bile.
Canimin ici, her sey olacagina varir deyip gebeligin tadini cikariyorduk hani? Kaldi ki sirket personel azaltimina gitse bile Gebe oldugun icin yapamazlar, cezalari yuksek. Oyle bir durumda en son sana dokunurlar icin rahat olsun.
☺
Ben de rahatsız oluyorum ama rahat yatamamaktan herhalde bide bu aralar uykularda karışık ,bugün bolca su içicem 1-2gündür normalde az içiyorum
Canım hangi uygulamayı kullanıyorsun. Nerden geliyor bildirimler ismini yazarmısınDevlete mi gideceksin? Devletteki doktorlar radyolog ya da perinatolaga sevk ediyorlar diye biliyorum. Kadin dogumcular direkt bakmiyor.
Bebistir o.yaa zaten bizi duymaya da basladilar. Hatta bugun icin bana bebeginiz ruya gormeye basladi diye bildirim gelince ninni soyleyip duruyorum ya uyuyorsa diye.
benimde düz göbek deliği çevresi,diğerlerinde de düzdü,kızımda minnaktı çok oğlumda daha top gibiydi şuan biraz daha yayvan gidiyor bunu kiloma sayıyırum şimdilikYa bende birşey soracağım. Bakalım becerebilecek miyim
Karnımızın yuvarlak olması lazım ya hani benim göbek deliği çevresi düz ayaktayken.
Neden olur bilen var mı? Normal mi acaba böyle gözükmesiKıyafet üstünden vs belli olmuyor bu arada. Cıbıldakken belli ama
Bunu sanki biri daha yazmıştı diye hatırlıyorum. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama.
Canım önce randevu aldığın doktoruna gideceksin ya o yönlendirecek seni,bana öyle dedi bana randevu al gel dedi ben sana bilgi vericem dedi buradan randevu alırız dedi 1-2sonrası içinhanımlar selam, herkese mutlu günler :)
detaylı ultrason için önümüzdeki günlerde şövalye gibi kuşanıp doktora gideceğiz ama aynı gün aynı hastanede mi kontrol yapılır yoksa başka bir güne mi randevuya yönlendirir, bilgi verebilir misiniz?
bir de ben arada bi karnımda hareketlilik (blup blup şeklinde) gözlemliyorum ama bebişten mi yoksa bağırsak hareketi mi bilemeyeceğim. tasvir edebilir misiniz ilk hareketleri?
Olur valla ben zaten çok hareket etmiyorum 40haftaya kadar doğmasınya uykuda böyle belim ve karnımda bir rahatsızlık oluyor
bir de evdeyiz ya sürekli uyur gezer mod da belimi ağrıttı
çok yatmaktan belimiz ağrıyor olabilir
ya zaten o kadar çok iş yükü oldu ki şu teşviklerden dolayı
şu an evden ıvır zıvır işleri toparlıyorum.
yani işlere nasıl yetişeceğimi bilemiyorum, değil işsiz kalmak
ama yine de belli olmaz.
eşim de işsiz kalır diye korkuyorum falan filan ayyhhh
şu detaylıya gidersem ve güzel şeyler söylerse moralim %87 oranında artar eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?