2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ahaha sormayacak mıyım sanıyorsun
şimdi gideyim iyi desin hele soruları ardı ardına soracaım

Orada olmak isterdim.
“Guzel kizim, guzel giden bir seyi sorgulamak yok” cumlesini tekrar duymak hosuma giderdi.

Anneler ;-) ne sorucam size 20. Haftadayım bebek beni duyuyor evet tamam babasını be zaman duyacak eşim söyleniyor ben dokununca kımıldamıyor beni duymuyor diye bi aydınlatın beni ne zaman duyar babasını
Bu haftadan sonra artık duyma yetileri gelişiyor birkaç haftaya dahada gelişmiş olacak
Ama eşine söyle alınmasın, genelde bebekler babalarına kayıtsız kalıyor Yaşasın anne aşkı
Hatta duyma yetisi demişken, bol bol klasik müzik dinletmeye başlayın şimdiden. Beyin gelişimini olumlu yönde etkilediğine dair çalışmalar olmuş. Ayrıca
Rivayet ederler kiii; bebekler anne karnında duyduğu seslere doğunca aşina olurlar vee hamileyken dinlediğiniz/dinlettiğiniz şeylerle dışarıdaki hayatında rahatlama imkanları olur.
İlk hamileliğimde evde olduğum için günlük neredeyse yarım saat klasik müzik seansları yapıyorduk ancak sonucunu deneyimleme fırsatım ne yazık ki olmadı

Haha bi ara dinleteyim dedim eşim duydu o ne çocuğuma öyle şeyler dinletme dedi araştırmıştım hatta burada da konuşulmuştu isimler de almıştım zaten kayıtlı

Aa çok şaşırdım .
Acaba önceki kordon falan mıydı? Bilemedim. Neyse ki yarın randevun var . Ben de merakla bekliyor olacağım:)

Canım bana ebe hangi kolunu kullanıyorsan diğerine yapalım dedi. Yani sola yapmak istedi. Ama ben uyurken sol tarafıma yattığım için sağa yaptırdım.

İlk hamileliğimde gittiğim doktoruma şu korona günlerinde anca randevu buldum.
Kendisine sadece bir defa gidebildim, araştırma hastanesinde.
Doğumumu onda yapacağım için fırsat bu fırsat gitmeyi düşünüyorum. Maske+eldiven ve dezenfektan üçlüsü ile büyük bir risk alacağım
Tabi artık ileri gün planı yapmak bile lüks.
O zamana bir sıkıntı olmazsa gideceğim.
Ayrıntılı ultrason konusunu da kendisine bırakmaya karar verdim. Şöyle kiii araştırma hastanesinde olmasına rağmen oğlumdaki problemi kendisi tam olarak doğru tespit edebilmişti. Onun dışında 7-8 doktor daha gördüğü halde (perinatolog dahil) bir tek doktorum ve başka bir prof. Dr. doğru olarak bilebildi doğrusunu.
Bana bir sorun yok, gitme derse gitmeyeceğim.
Sorun yok ama yinede git derse gideceğim.
Nisan ortasına kadar vaktim var zaten.
Sıkıntı yapmaktansa böyle bir yol çizdim kendime.

Özel hastane canım, önce bizim doktora bi görünelim bakalım nereye yönlendirecek ayy çok mutlu oldum "bebiştir o" yazını görünce. Annesiyle iletişim kuruyormuş meğer canımın içisi

tamam canım çok sağol, aynen ben de alt taraflarda oluyor, daha önceki hislerime de benzetemiyorum ama çok tatlı bir şey

beni mutlu ettiniz hanımlar, size de mutluluk aksın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…