Güzel anneler, Dr. Kağan Kocatepe yeni bi video yayınlamış.
Kronik stresten bahsediyor. Virüsle ilgili çok fazla evhamlanmayalım. Biraz sakinleşelim ^_^ ❤
İzlemenizi tavsiye ederim.
Bu endiselerini Nuri hocaya da soyler misin lutfen, kovalasin seni yarin benim yerime.
Fotoyu tekrar atma şansın var mı canim?
Canım hangi uygulamayı kullanıyorsun. Nerden geliyor bildirimler ismini yazarmısın
ahaha sormayacak mıyım sanıyorsun
şimdi gideyim iyi desin hele soruları ardı ardına soracaım
Eger bu pipi degil kordonsa bi yasima daha girerimEki Görüntüle 2611322
Bu canım bacak arası fotosu
Bu haftadan sonra artık duyma yetileri gelişiyor birkaç haftaya dahada gelişmiş olacakAnneler ;-) ne sorucam size 20. Haftadayım bebek beni duyuyor evet tamambabasını be zaman duyacak eşim söyleniyor ben dokununca kımıldamıyor beni duymuyor diye bi aydınlatın beni ne zaman duyar babasını
Haha bi ara dinleteyim dedim eşim duydu o ne çocuğuma öyle şeyler dinletme dediBu haftadan sonra artık duyma yetileri gelişiyor birkaç haftaya dahada gelişmiş olacak
Ama eşine söyle alınmasın, genelde bebekler babalarına kayıtsız kalıyorYaşasın anne aşkı
Hatta duyma yetisi demişken, bol bol klasik müzik dinletmeye başlayın şimdiden. Beyin gelişimini olumlu yönde etkilediğine dair çalışmalar olmuş. Ayrıca
Rivayet ederler kiii; bebekler anne karnında duyduğu seslere doğunca aşina olurlar vee hamileyken dinlediğiniz/dinlettiğiniz şeylerle dışarıdaki hayatında rahatlama imkanları olur.
İlk hamileliğimde evde olduğum için günlük neredeyse yarım saat klasik müzik seansları yapıyorduk ancak sonucunu deneyimleme fırsatım ne yazık ki olmadı
Aa çok şaşırdım .Selam kızlar sabah hastaneye gittim kimsecikler yoktu sadece ben vardımdoktor bebeğin kalp atışına baktı detaylıya gönderdi yarına gün verdiler sabah gidicem inşallah bi sorun çıkmaz bu arada doktor cinsiyete kız gibi dedi değişmiş olabilir mi acaba o pipi fotosuna rağmen sevindim öyle deyince ama çok heveslenip kaptırmak istemiyorum kendimi o pipi görüntüsü aklıma geldikçe
Ne anlarmış be oHaha bi ara dinleteyim dedim eşim duydu o ne çocuğuma öyle şeyler dinletme dediaraştırmıştım hatta burada da konuşulmuştu isimler de almıştım zaten kayıtlı
Canım bana ebe hangi kolunu kullanıyorsan diğerine yapalım dedi. Yani sola yapmak istedi. Ama ben uyurken sol tarafıma yattığım için sağa yaptırdım.Oh çok geçmiş olsun, okurken ben bile dezenfekte oldum gibi hissettimBen de perşembe sabah gideceğim. Bu arada yazmıştım, belki biliyorsunuzdur ama yeni okuyanlara fikir olsun aşıdan sonra bol bol soğuk kompres yapmam gerektiğini söylemişti doktorum, şu buzluktaki mavi kalıplarla.
Ben hazır gitmişken bitmeye yakın ilaçları aile hekimine yazdırayım dedim bir de.
Ya bu arada çok cahilce bir soru mu bilmiyorum ama, aşının hangi kola yapıldığı fark ediyor mu?
İnşallah zekası bana çeker diyoNe anlarmış be o
Gel sende dinle zekan gelişsin deseydin çok mu ağır olurdu
Valla ben de çok merak ettim cinsiyetini miniğin, bu fotograf kac haftalik bu arada , benim de buna benzer bir foto var 14. Haftada. Ben de çarşamba günü gideceğim bakalım ne dicek doktorEki Görüntüle 2611322
İnşallah zekası bana çeker diyo
Ayy maşallah aynı benimkide böyleydi 12 haftalıkken pipiye benziyo dedi doktor. 16. Haftamda 100/100 erkek dedi ama bu görüntüden sonra kız demeleri tuhaf sen yinede ayrıntılıyı bekle benceEki Görüntüle 2611322
Devlete mi gideceksin? Devletteki doktorlar radyolog ya da perinatolaga sevk ediyorlar diye biliyorum. Kadin dogumcular direkt bakmiyor.
Bebistir o.yaa zaten bizi duymaya da basladilar. Hatta bugun icin bana bebeginiz ruya gormeye basladi diye bildirim gelince ninni soyleyip duruyorum ya uyuyorsa diye.
benimde düz göbek deliği çevresi,diğerlerinde de düzdü,kızımda minnaktı çok oğlumda daha top gibiydi şuan biraz daha yayvan gidiyor bunu kiloma sayıyırum şimdilik
Canım önce randevu aldığın doktoruna gideceksin ya o yönlendirecek seni,bana öyle dedi bana randevu al gel dedi ben sana bilgi vericem dedi buradan randevu alırız dedi 1-2sonrası içinbu arada duyduğun hareketler minnağının hareketleri az önce yoğurtlu bir şeyler yiyip ayağımı uzattım ve elimi karnıma koydum resmen kaç defa hissettim özwllikle alt taraflarda benim şu an hissettiğimde☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?