Valla bende öyle doktor kız gibi deyince çok şaşırdım bu görüntü geldi aklımaEger bu pipi degil kordonsa bi yasima daha girerim
Valla canım kordona pek benzetemedim öyle sivri oluyo mu kordon bilmiyorum tam pipi gibi ama bakalım yarın belli olur yazıcam hemenAa çok şaşırdım .
Acaba önceki kordon falan mıydı? Bilemedim. Neyse ki yarın randevun var . Ben de merakla bekliyor olacağım:)
14 haftalık burda canımValla ben de çok merak ettim cinsiyetini miniğin, bu fotograf kac haftalik bu arada , benim de buna benzer bir foto var 14. Haftada. Ben de çarşamba günü gideceğim bakalım ne dicek doktor
Yarın sabah ayrıntılı zaten merakla bekliyorum bu görüntüden sonra değişeceğini sanmıyorum da bakalım hayırlısıAyy maşallah aynı benimkide böyleydi 12 haftalıkken pipiye benziyo dedi doktor. 16. Haftamda 100/100 erkek dedi ama bu görüntüden sonra kız demeleri tuhaf sen yinede ayrıntılıyı bekle bence
Valla ben her gün farklı çıkıyorum tartıda. 53 kiloyla hamile kaldım bigün 57 geliyorum bigün 58 bazen 56Kaç kilo aldınız bide hanımlar??
Az önce tartıya çıktım moralim bozuldu da
60,5 ile başladımValla ben her gün farklı çıkıyorum tartıda. 53 kiloyla hamile kaldım bigün 57 geliyorum bigün 58 bazen 56Bende kabızlık sorunu var 2-3 gün çıkamadığım zaman 58 görüyorum ama doktorum haftana göre güzel gidiyorsun çok almadın dedi
Kac kilo almissin canim? 3 kilo almisim ben. 18+2 yimKaç kilo aldınız bide hanımlar??
Az önce tartıya çıktım moralim bozuldu da
Evet evde olduğunda sürekli tartılıyorsun. Ben hemen hemen hergün tartılıyorum eşim kızıyor bi gecede 10 kilo alacak halin yok ne diye tartılıyon diyo60,5 ile başladım
Az önce 64 küsür geldim
sabah tartılmak daha doğrusu olur aslında ama benim evde tartı yok. İyi ki de yok
Bakın teyzeleri buda benim küçük erkeğimin pipisi
4 kiloya yakın almışım.Kac kilo almissin canim? 3 kilo almisim ben. 18+2 yim
20+dan sonra cok kilo alınıyor
Yaa bizimkinin de aynı böyle pipili (benim öyle sandığım) fotoğrafı vardı 12 . haftada, hatta buraya atmıştım herkes erkek demişti, bir tek ikra meyra kız demiştiValla canım kordona pek benzetemedim öyle sivri oluyo mu kordon bilmiyorum tam pipi gibi ama bakalım yarın belli olur yazıcam hemen
Bende 70 olmadan tamamlamak istiyorum nasip olur mu acabaEvet evde olduğunda sürekli tartılıyorsun. Ben hemen hemen hergün tartılıyorum eşim kızıyor bi gecede 10 kilo alacak halin yok ne diye tartılıyon diyoben doğuma kadar 65 i geçmek istemiyorum ama bakalım 7. Aydan sonra çok başlıyorsun kilo almaya bakalım kaç kiloyla doğuma girecez
Özel hastane canım, önce bizim doktora bi görünelim bakalım nereye yönlendirecekayy çok mutlu oldum "bebiştir o" yazını görünce. Annesiyle iletişim kuruyormuş meğer canımın içisi
tamam canım çok sağol, aynen ben de alt taraflarda oluyor, daha önceki hislerime de benzetemiyorum ama çok tatlı bir şey
beni mutlu ettiniz hanımlar, size de mutluluk aksın inş
Yaa gerçekten mi bak şimdi daha çok heyecanlandımYaa bizimkinin de aynı böyle pipili (benim öyle sandığım) fotoğrafı vardı 12 . haftada, hatta buraya atmıştım herkes erkek demişti, bir tek ikra meyra kız demiştiO zaman doktor hiç tahminde bulunmamıştı henüz oluştuğu için doğru olmaz diye herhalde. 16. haftamda kız olduğunu öğrendim
Gerçi ayrıntılıda, gidebilirsem şayet, değişir diye korkmuyor değilim ama 16 dan sonra değişmez herhalde ya :)
Ultrasyona girmeden 10-15 dakka önce çikolata ye. Ben her kontrolde öyle yapıyorum doktorum diyo maşallah her geldiğinde kıpır kıpır hiç durmuyor diyoYaa gerçekten mi bak şimdi daha çok heyecanlandımikra meyra 10 ve 12 de kız dedi 13 de pipiyse gördüğüm erkek dedi doktor da 14 de bunu gösterdi erkek dedi 18 de gittim göstermiyo belli değil dedi şimdi de kız gibi dedi yarın kesinleşicek inşallah benimde seninki gibi olur
Ben ilk hamileligimde 16. Haftaya kadar falan yasamistim ne sormak istersen yardimci olurum canim, bu hamileligimde ilk baslarda oldu bide12.haftada iliski sonrasi13. Haftasında kanama yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?