2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayy maşallah aynı benimkide böyleydi 12 haftalıkken pipiye benziyo dedi doktor. 16. Haftamda 100/100 erkek dedi ama bu görüntüden sonra kız demeleri tuhaf sen yinede ayrıntılıyı bekle bence
Yarın sabah ayrıntılı zaten merakla bekliyorum bu görüntüden sonra değişeceğini sanmıyorum da bakalım hayırlısı

Kaç kilo aldınız bide hanımlar??
Az önce tartıya çıktım moralim bozuldu da
Valla ben her gün farklı çıkıyorum tartıda. 53 kiloyla hamile kaldım bigün 57 geliyorum bigün 58 bazen 56 Bende kabızlık sorunu var 2-3 gün çıkamadığım zaman 58 görüyorum ama doktorum haftana göre güzel gidiyorsun çok almadın dedi

60,5 ile başladım
Az önce 64 küsür geldim
sabah tartılmak daha doğrusu olur aslında ama benim evde tartı yok. İyi ki de yok

60,5 ile başladım
Az önce 64 küsür geldim
sabah tartılmak daha doğrusu olur aslında ama benim evde tartı yok. İyi ki de yok
Evet evde olduğunda sürekli tartılıyorsun. Ben hemen hemen hergün tartılıyorum eşim kızıyor bi gecede 10 kilo alacak halin yok ne diye tartılıyon diyo ben doğuma kadar 65 i geçmek istemiyorum ama bakalım 7. Aydan sonra çok başlıyorsun kilo almaya bakalım kaç kiloyla doğuma girecez

Kac kilo almissin canim? 3 kilo almisim ben. 18+2 yim
20+dan sonra cok kilo alınıyor
4 kiloya yakın almışım.
bi şok oldum
Çünkü ilkinde 5 kilo ile hamilelik tamamlamıştım. İştahım dönem dönem açılıyordu. Bunda sürekli açık

Valla canım kordona pek benzetemedim öyle sivri oluyo mu kordon bilmiyorum tam pipi gibi ama bakalım yarın belli olur yazıcam hemen
Yaa bizimkinin de aynı böyle pipili (benim öyle sandığım) fotoğrafı vardı 12 . haftada, hatta buraya atmıştım herkes erkek demişti, bir tek ikra meyra kız demişti O zaman doktor hiç tahminde bulunmamıştı henüz oluştuğu için doğru olmaz diye herhalde. 16. haftamda kız olduğunu öğrendim

Gerçi ayrıntılıda, gidebilirsem şayet, değişir diye korkmuyor değilim ama 16 dan sonra değişmez herhalde ya :)

Bende 70 olmadan tamamlamak istiyorum nasip olur mu acaba

Amiiinnn Tatli/cikolata yiyip uzan canim. O zaman seyreyle hareketlerini.

Valla ben bi kadın doğum doktorundan duydum haftada maksimum 250 gr almamız lazımmış. Ben 19 haftalığım normalde 4.750 gr almam lazım ama daha az almışım. İnşallah hep böle devam eder. Ben kızımda çok kilo almıştım doğumdan sonra verene kadar anam ağladı

Yaa gerçekten mi bak şimdi daha çok heyecanlandım ikra meyra 10 ve 12 de kız dedi 13 de pipiyse gördüğüm erkek dedi doktor da 14 de bunu gösterdi erkek dedi 18 de gittim göstermiyo belli değil dedi şimdi de kız gibi dedi yarın kesinleşicek inşallah benimde seninki gibi olur

Ultrasyona girmeden 10-15 dakka önce çikolata ye. Ben her kontrolde öyle yapıyorum doktorum diyo maşallah her geldiğinde kıpır kıpır hiç durmuyor diyo tabi söylemiyom çikolata yediğimi sürekli böyle hareketli sanıyor cünsiyetini öğreneceğimiz zaman bacaklarını açmaz diye 2 tane yedim doktor dedi o kadar çok kıpırdıyorki gördüğüm pipinin fotosunu alamıyorum

hanımlar, şimdi öğrendim ki doktorum 1 ay izin almış

detaylı ultrason için sizce direkt Perinatolog'a gidebilir miyim yoksa önce başka bir kadın doğum hekimine muayene olup onun sevk etmesini mi beklemeliyim? (özel hastane)

13. Haftasında kanama yaşayan var mı
Ben ilk hamileligimde 16. Haftaya kadar falan yasamistim ne sormak istersen yardimci olurum canim, bu hamileligimde ilk baslarda oldu bide12.haftada iliski sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…