Direk randevu alip gidebilirsiniz diye biliyorumhanımlar, şimdi öğrendim ki doktorum 1 ay izin almış
detaylı ultrason için sizce direkt Perinatolog'a gidebilir miyim yoksa önce başka bir kadın doğum hekimine muayene olup onun sevk etmesini mi beklemeliyim? (özel hastane)
Ben riskli diye ilişkiden kacındım neden kanamam oldu bilmiyorum gayet rahat uyandım Bi baktım pembe kahve arası kanamam olmusBen ilk hamileligimde 16. Haftaya kadar falan yasamistim ne sormak istersen yardimci olurum canim, bu hamileligimde ilk baslarda oldu bide12.haftada iliski sonrasi
Ben riskli diye ilişkiden kacındım neden kanamam oldu bilmiyorum gayet rahat uyandım Bi baktım pembe kahve arası kanamam olmus
Düşğj riskim yoktu ama ben tedbir İcin kacındım ilişkiden gayette iyiydim ilk defa kanamam olduBen ilk hamileligimde 16. Haftaya kadar falan yasamistim ne sormak istersen yardimci olurum canim, bu hamileligimde ilk baslarda oldu bide12.haftada iliski sonrasi
Olabilir canim boyle seyler ama doktora gitmende fayda var benceDüşğj riskim yoktu ama ben tedbir İcin kacındım ilişkiden gayette iyiydim ilk defa kanamam oldu
Tatlı şeyler yiyince oynamaya başlıyolar çünküBenim doktorum tok olmani tercih ederiz dedi. Hatta cikolata da yememi soyledi. Ki normalde “seker zehirdir” diyen bir doktor.
Gittim ama sebep söylemedi progestan verdiOlabilir canim boyle seyler ama doktora gitmende fayda var bence
Tatlı şeyler yiyince oynamaya başlıyolar çünkükeratalar nasıl da biliyılar daha doğmadan
Oğlumda bende öyle yapardım bunda yemeden gittim 2 hafta önce doktora dedim hareket etmiyo pek hissetmiyorum korkma annesi bak kıpır kıpır bayağı hareketli dediUltrasyona girmeden 10-15 dakka önce çikolata ye. Ben her kontrolde öyle yapıyorum doktorum diyo maşallah her geldiğinde kıpır kıpır hiç durmuyor diyotabi söylemiyom çikolata yediğimi sürekli böyle hareketli sanıyor cünsiyetini öğreneceğimiz zaman bacaklarını açmaz diye 2 tane yedim doktor dedi o kadar çok kıpırdıyorki gördüğüm pipinin fotosunu alamıyorum
Ben 53 le başladım dün sabah 59,4 geliyordum. Hafta içi çalışınca hafta sonları sabah aç karnına tartılıyorum. Ama olsun ben hafta içi akşamları da tartılıp ev ortamını geriyorumKaç kilo aldınız bide hanımlar??
Az önce tartıya çıktım moralim bozuldu da
Minik bi çıkıntı gördüm ben sanki birde sanki testisleri belli gibi minik yuvarlak var benimkinin yanında ben buna erkek demem ama seninki erkekse benim kesin erkek ablaGoster oglum teyzelere pipini.
(Elimde usg goruntusu yok, videodan cektim. Gorunuyor mu?)
62 ile hamile kaldım 58 e düştüm şuan 63 ümKaç kilo aldınız bide hanımlar??
Az önce tartıya çıktım moralim bozuldu da
9. haftamda kahverengi kanamam olmuştu. Doğum günümdü, asla unutmam herhalde. Görünce hemen hastaneye gittik. Plesanta kenarında küçücük bir kan birikintisi vardı. Önemli bir şey olmayabilir dediler, progesteron verdiler. 1 hafta yattım. Kontrole gittiğimde tamamen iyileşmişti.13. Haftasında kanama yaşayan var mı
Minik bi çıkıntı gördüm ben sanki birde sanki testisleri belli gibi minik yuvarlak var benimkinin yanında ben buna erkek demem ama seninki erkekse benim kesin erkek abla
Yok estağfurullah olur mu öyle şey abla niye şanssız olsunGoruntu 16. Haftadan canim.
Ayy oyle deme, gelinim sanssiz mi diyosun?
Yok estağfurullah olur mu öyle şey abla niye şanssız olsunoğlunun şansı bahtı bol açık olsun her konuda inşallah
10+ da yaşamıştım kanama. Ara arada leke geliyordu.13. Haftasında kanama yaşayan var mı
Ben de 59 ile hamile kalıp hafta sonu 63.5 çıktım . Çok moralim bozuldu eşim izindeydi sürekli yedik
Oğlumda da 21 kilo alıp 80 kilo ile doğuma gitmiştim ama uykusuzluk vs ve verdim kiloları. Son kalan 3 4 kilomu da spor sayesinde vermiştim. Tam taş gibi hatun olmuştum hamile kalmışım
Bi çıkıntı var ama çok uzun abla burdaAmin canim insallah. Gelini de dusunmek lazim.
Surada belli mi?
Yahu ben usg videodan tam anlamiyorumGecen sefer poposu donuk goruntu paylasip cinsiyet sormustum.
Eki Görüntüle 2611397
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?