77ile kaldımşu an 78-79 arası gidip geliyorum,almamam lazım çok fazlaDiğer çocuklarda çok zayıftım ve çok kilo almıştım bunda daha iyi gidiyorum çünkü başka şansım yok
Özel hastane canım, önce bizim doktora bi görünelim bakalım nereye yönlendirecek ayy çok mutlu oldum "bebiştir o" yazını görünce. Annesiyle iletişim kuruyormuş meğer canımın içisi
tamam canım çok sağol, aynen ben de alt taraflarda oluyor, daha önceki hislerime de benzetemiyorum ama çok tatlı bir şey
beni mutlu ettiniz hanımlar, size de mutluluk aksın inş
Hastane girişinde ateş ölçülüp girişteki doktor öksürük boğaz agrısı ya da agız kuruluğu , nefes almada zorluk var mı diye soruyor. Ben maske ve eldivenle gittim. Herkes öyle idi maskesiz kşmseyi görmedim boştu hastane epey.
Nst odasında tansiyonu kıyafetin üstünden ölçtüler ten teması olmasın diye.
Muayenede içeri sadece gebe girebiliyor.
İçin rahat olsun canım sıfır temas ile yapıorlar herşeyi.
8 nisan radyolojiden randevu aldım. Doktor onu uugun gördü nedense , bende sorgulamadım neden bülent bey değil diye.
Bebişimde iyi gayet sağlığı yerinde dedi doktor. Ayaklarına ellerine tontik tontik baktık iyice tospikimin❤
Hastane girişinde ateş ölçülüp girişteki doktor öksürük boğaz agrısı ya da agız kuruluğu , nefes almada zorluk var mı diye soruyor. Ben maske ve eldivenle gittim. Herkes öyle idi maskesiz kşmseyi görmedim boştu hastane epey.
Nst odasında tansiyonu kıyafetin üstünden ölçtüler ten teması olmasın diye.
Muayenede içeri sadece gebe girebiliyor.
İçin rahat olsun canım sıfır temas ile yapıorlar herşeyi.
8 nisan radyolojiden randevu aldım. Doktor onu uugun gördü nedense , bende sorgulamadım neden bülent bey değil diye.
Bebişimde iyi gayet sağlığı yerinde dedi doktor. Ayaklarına ellerine tontik tontik baktık iyice tospikimin❤
Ay teyzesi yer o tontikleriçok sevindim canım her şeyin yolunda gittiğine,radyologda iyi ya sonuçta kendi doktorumuzda rapora bakacak,FilizHanımın bi bildiği vardır banada Bülent Bey ya da radyolog yapar demişti bende ona bırakmıştım zaten,oğlumda da radyolojide yaptırmıştım güzel incelemişti uzun süre,demek ki eşini almadılar muayene odasına,olsun ya gidebileyimde frketmez artık diyorum,adına çok sevindim darısı benim başıma
Erkek anneleri bebeklerinizin sünnetini doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyormusunuz. Ben doğum yapacağım hastaneyle görüştüm yenidoğan sünnetini çok öneriyorlar ve daha az acı ve daha çabuk iyleştirme gösterdiği için ben düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda araştıran varmı aranızda
Erkek anneleri bebeklerinizin sünnetini doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyormusunuz. Ben doğum yapacağım hastaneyle görüştüm yenidoğan sünnetini çok öneriyorlar ve daha az acı ve daha çabuk iyleştirme gösterdiği için ben düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda araştıran varmı aranızda
Kızlar ben de 70 ile başladım 18. Haftada muayenem vardı en son 74 çıktımve 73 iken 2 hafta sonra 1 kilo almıştım doktor hızlı almışsın demişti ama tiroit hastası olduğun için bu durum dedi .. iyi ki boyum uzun yoksa ben 9 ayın sonunda topalak bir şey olur çıkarım
İlk 6 ay içinde düşünüyoruz biz lokal anestezi ile halledilmesi ve çabuk iyileşmesi açısından.
6 aydan sonra genel anestezi yapılıyor diye biliyorum.
Emeklemeden çok hareket etmeden 4-5 aylık gibi inşallah yaptırırız
Ay teyzesi yer o tontikleriçok sevindim canım her şeyin yolunda gittiğine,radyologda iyi ya sonuçta kendi doktorumuzda rapora bakacak,FilizHanımın bi bildiği vardır banada Bülent Bey ya da radyolog yapar demişti bende ona bırakmıştım zaten,oğlumda da radyolojide yaptırmıştım güzel incelemişti uzun süre,demek ki eşini almadılar muayene odasına,olsun ya gidebileyimde frketmez artık diyorum,adına çok sevindim darısı benim başıma
Ben 6 kilo aldım ve hayatımda ilk kez 90 kiloyu gördüm bu kilolar zaten 9yıl önceki hamileligimden.hamileyken benim kadar kusup kilo alan varmıdır acaba boy 168 ve kilom kalçada daha çok kıyafetle pek te belli olmuyor ama ev kıyafetiyle felaketim
İyi akşamlar kızlar 18.haftadayim prilam bulantı hapı alıyorum,dün gece almayayım dedim ama bugün çok kötüydü miğdem,doktoruma da sorucam da sizlere de sorayım dedim,kullanmaya devam edeyim mi ya?aranızda bu haftalarda kullan var mı?genelde 15-16 haftalarda bırakılmış
Selam kızlar sabah hastaneye gittim kimsecikler yoktu sadece ben vardım doktor bebeğin kalp atışına baktı detaylıya gönderdi yarına gün verdiler sabah gidicem inşallah bi sorun çıkmaz bu arada doktor cinsiyete kız gibi dedi değişmiş olabilir mi acaba o pipi fotosuna rağmen sevindim öyle deyince ama çok heveslenip kaptırmak istemiyorum kendimi o pipi görüntüsü aklıma geldikçe