2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aman kiloyu takmamak lazım her turlu verilir dogumdan sonra.
Verilmesine verilir de hamilelikte de çok kilo almak önerilmiyor ki canım daha sağlıklı beslenmek yeterince yemek lazım aslında. Bir de bunun Doğumdan sonra sütüm olsun diye yeme-içme evresi var

Zofer kullanıyorum 12 .haftadan beri önceden dramamin serumla haftada bir idare ettim evdeydim.okul açılınca zofere başladım.iki kere bırakmaya teşebbüs ettim olmadı.bugun yine icmeme kararı aldım.ik kere çıkardım iş güç yapamıyorum bu bulantı hissiyle gerçi ilaçlara çok iyi değilim .Dr devam edebilirsin dedi bakalım ne kadar sürecek yarın sabahki duruma göre içip içmemeye karar veririm

@Almilaaazey görünce yazar canım o da kullanıyordu çünkü

@Almilaaazey görünce yazar canım o da kullanıyordu çünkü
Sağolun kızlar, yani dayanilabilecek gibi değildi bulantım,çıkarmadim ama migdem ağzımda dolandım durdum,devam edeyim iyisimi yarın doktoruma da mesaj atayim çünkü gaviscon da yazmıştı bana,onu da gün için de kullanıyorum miğde yanmam çok,hem bulantı hem gaviscon bilemedim ondan bırakmak istedim prilami ama duramadim

Kaç kilo aldınız bide hanımlar??
Az önce tartıya çıktım moralim bozuldu da
Bende almışım ya 4 kilo evde olunca bide hele de çocuklara sinirlenince önüme ne gelse yiyorum evde çocuklarla olmaz bana hiç yaramıyor.

Ilk oğlum 2 aylık ikincisi 15 aylık oldular ıyikide yaptirmisim çok rahat iyilestiler hız sıkıntıları olması.

Maşallah maşallah

Verilmesine verilir de hamilelikte de çok kilo almak önerilmiyor ki canım daha sağlıklı beslenmek yeterince yemek lazım aslında. Bir de bunun Doğumdan sonra sütüm olsun diye yeme-içme evresi var
Ben o evrede bırak almayı eksilere düştüğüm icin bilmiyorum canim İstemeyerek gitti benden kilolar biraz kalsin istiyodum ben uykusuzluk yorgunluk derken gitti birak kilo almayi

Blackkcat Bide canım bir dahaki randevuya kan tahlili ve idrsr tahlili sonucu istiyor doktor.
Verilmesine verilir de hamilelikte de çok kilo almak önerilmiyor ki canım daha sağlıklı beslenmek yeterince yemek lazım aslında. Bir de bunun Doğumdan sonra sütüm olsun diye yeme-içme evresi var ☺
Ben ben ben ama süt olsun diye değil. İçim kıyılıyordu 8 bucuk kilo aldım hamilelikte kızımın yarı kırkı çıktığında eski kilomdaydım. Ama sonradan 3 4 aydan sonra bir kilo almaya başladım aman allahım. Yiyordum da yiyordum elim boş durmuyordu hiç aparatif şeyler abur cuburlar.
Töbe bunda yapmıcam yani inşallah umuyorum sanıyorum öyle istiyorum.

Geçmiş olsun canım yanma için 3 yudum soğuk sütte rahatlatıyor.Denemekte fayda var

Ben korkudan tartıya çıkamıyorum evde var da bakamıyorum 16 haftaya kadar 2kilo vermiştim detaylı ultrason da da tartilmayi unuttum çok kilo almak istemiyorum ama son zamanlarda evdeyim ve sürekli acikiyorum

Benim de mide yanmam çok oluyor gaviscon disin da başka ilaç veremeyiz dedi dr bana bende napcam bilmiyorum mide yanması ile son zamanlarda istifra etmeye başladı m inşallah çok sürmez

Benim de mide yanmam çok oluyor gaviscon disin da başka ilaç veremeyiz dedi dr bana bende napcam bilmiyorum mide yanması ile son zamanlarda istifra etmeye başladı m inşallah çok sürmez
Gaviscon da çok etkili gelmedi bana ama düzenli sabah, öğle,akşam almadigim içindir belki,bulantı hapı da kullandığım icin migdeyi çok zorlamayayim dedim gün de bir defa falan içtim o da fayda etmedi

Bence de yaptırın, biz bebek biraz ağırlık olarak küçük doğduğu için cesaret edememiştik, sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldu oğlum iğneler iğneler, en son geçmeyince hastaneye yatış ve orda tedavi ardından sünnet oldu. 2 aydan 6 aya kadar çok çektik, şükür sünnet sonrası hiç enfeksiyon olmadı şimdi 1,5 yaşında

Merhaba kızlar :)
Bu foruma daha önce üye oldum ama bu grubu bilmiyordum, görünce çok mutlu oldum. Bende İnşallah agustosta dogumum var. Geçmiş sayfaları okuyorum çok faydalı bilgiler var, benimde bazı sorularım olacak. Umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız :)

Detaylı ultrasonum yaklaşıyor, ama hastaneye nasıl giderim korkuyorum. Siz kaçıncı haftada gideceksiniz detaylı ultrasona ? Veya gittinizmi :)

Birde tetanoz aşısında kararsızım. Zaten aşı vurdurup vurdurmama arasındaydım, şimdi saglık ocagına gitmeye korkuyorum.

Bebegimin pipisi usg goruntusundeki gibi kucukse buyumesini beklerim. Bebegin buyumesini yani.

Saka bir yana, iki erkek yegenimde de idrar yilu enfeksiyonu olunca doktor tavsiyesiyle 2 aylikken sunnet oldular. Bizim niyetimiz de 40’i Ciktiktan sonra yaptirmak. Rabbim nasip eder insallah.

Hoşgeldin canım
Ben kendi adımdan konuşayım gitmedim hala böyle giderse gitmiycem detaylıya.iyi ki mart ayının tahlillerini ay başında yaptırmıştım
Aşı burada yapılmıyor onlada bi ilgim yok
Sen kaç haftalık hamilesin?cinsiyyet belli mi?

Ablam 2 oğlunu beraber yaptırdı biri 1 haftalık diğeri 5 6 yaşlarındaydı küçüğü çok çabuk iyileşti büyüğü hep ağlardı idrarını yapamazdı korkudan bence doğar doğmaz yaptırın oğlumda kayınbabamın aklına kandım yaptırmadım ama ola ki bu erkek olursa hemen yaptırcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…