- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Verilmesine verilir de hamilelikte de çok kilo almak önerilmiyor ki canım daha sağlıklı beslenmek yeterince yemek lazım aslında. Bir de bunun Doğumdan sonra sütüm olsun diye yeme-içme evresi varAman kiloyu takmamak lazım her turlu verilir dogumdan sonra.
Zofer kullanıyorum 12 .haftadan beri önceden dramamin serumla haftada bir idare ettim evdeydim.okul açılınca zofere başladım.iki kere bırakmaya teşebbüs ettim olmadı.bugun yine icmeme kararı aldım.ik kere çıkardım iş güç yapamıyorum bu bulantı hissiyle gerçi ilaçlara çok iyi değilim .Dr devam edebilirsin dedi bakalım ne kadar sürecek yarın sabahki duruma göre içip içmemeye karar veririmİyi akşamlar kızlar 18.haftadayim prilam bulantı hapı alıyorum,dün gece almayayım dedim ama bugün çok kötüydü miğdem,doktoruma da sorucam da sizlere de sorayım dedim,kullanmaya devam edeyim mi ya?aranızda bu haftalarda kullan var mı?genelde 15-16 haftalarda bırakılmış
@Almilaaazey görünce yazar canım o da kullanıyordu çünküİyi akşamlar kızlar 18.haftadayim prilam bulantı hapı alıyorum,dün gece almayayım dedim ama bugün çok kötüydü miğdem,doktoruma da sorucam da sizlere de sorayım dedim,kullanmaya devam edeyim mi ya?aranızda bu haftalarda kullan var mı?genelde 15-16 haftalarda bırakılmış
Zofer kullanıyorum 12 .haftadan beri önceden dramamin serumla haftada bir idare ettim evdeydim.okul açılınca zofere başladım.iki kere bırakmaya teşebbüs ettim olmadı.bugun yine icmeme kararı aldım.ik kere çıkardım iş güç yapamıyorum bu bulantı hissiyle gerçi ilaçlara çok iyi değilim .Dr devam edebilirsin dedi bakalım ne kadar sürecek yarın sabahki duruma göre içip içmemeye karar veririm
Sağolun kızlar, yani dayanilabilecek gibi değildi bulantım,çıkarmadim ama migdem ağzımda dolandım durdum,devam edeyim iyisimi yarın doktoruma da mesaj atayim çünkü gaviscon da yazmıştı bana,onu da gün için de kullanıyorum miğde yanmam çok,hem bulantı hem gaviscon bilemedim ondan bırakmak istedim prilami ama duramadim@Almilaaazey görünce yazar canım o da kullanıyordu çünkü
Bende almışım ya 4 kiloKaç kilo aldınız bide hanımlar??
Az önce tartıya çıktım moralim bozuldu da
Erkek anneleri bebeklerinizin sünnetini doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyormusunuz. Ben doğum yapacağım hastaneyle görüştüm yenidoğan sünnetini çok öneriyorlar ve daha az acı ve daha çabuk iyleştirme gösterdiği için ben düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda araştıran varmı aranızda
Maşallah maşallahHastane girişinde ateş ölçülüp girişteki doktor öksürük boğaz agrısı ya da agız kuruluğu , nefes almada zorluk var mı diye soruyor. Ben maske ve eldivenle gittim. Herkes öyle idi maskesiz kşmseyi görmedim boştu hastane epey.
Nst odasında tansiyonu kıyafetin üstünden ölçtüler ten teması olmasın diye.
Muayenede içeri sadece gebe girebiliyor.
İçin rahat olsun canım sıfır temas ile yapıorlar herşeyi.
8 nisan radyolojiden randevu aldım. Doktor onu uugun gördü nedense , bende sorgulamadım neden bülent bey değil diye.
Bebişimde iyi gayet sağlığı yerinde dedi doktor. Ayaklarına ellerine tontik tontik baktık iyice tospikimin❤
Ben o evrede bırak almayı eksilere düştüğüm icin bilmiyorum canimVerilmesine verilir de hamilelikte de çok kilo almak önerilmiyor ki canım daha sağlıklı beslenmek yeterince yemek lazım aslında. Bir de bunun Doğumdan sonra sütüm olsun diye yeme-içme evresi var
Ben ben ben ama süt olsun diye değil. İçim kıyılıyordu 8 bucuk kilo aldım hamilelikte kızımın yarı kırkı çıktığında eski kilomdaydım. Ama sonradan 3 4 aydan sonra bir kilo almaya başladım aman allahım. Yiyordum da yiyordum elim boş durmuyordu hiç aparatif şeyler abur cuburlar.Verilmesine verilir de hamilelikte de çok kilo almak önerilmiyor ki canım daha sağlıklı beslenmek yeterince yemek lazım aslında. Bir de bunun Doğumdan sonra sütüm olsun diye yeme-içme evresi var ☺
Geçmiş olsun canım yanma için 3 yudum soğuk sütte rahatlatıyor.Denemekte fayda varSağolun kızlar, yani dayanilabilecek gibi değildi bulantım,çıkarmadim ama migdem ağzımda dolandım durdum,devam edeyim iyisimi yarın doktoruma da mesaj atayim çünkü gaviscon da yazmıştı bana,onu da gün için de kullanıyorum miğde yanmam çok,hem bulantı hem gaviscon bilemedim ondan bırakmak istedim prilami ama duramadim
Benim de mide yanmam çok oluyor gaviscon disin da başka ilaç veremeyiz dedi dr bana bende napcam bilmiyorumSağolun kızlar, yani dayanilabilecek gibi değildi bulantım,çıkarmadim ama migdem ağzımda dolandım durdum,devam edeyim iyisimi yarın doktoruma da mesaj atayim çünkü gaviscon da yazmıştı bana,onu da gün için de kullanıyorum miğde yanmam çok,hem bulantı hem gaviscon bilemedim ondan bırakmak istedim prilami ama duramadim
Burda yazilmisti önceki mesajlarda aksam içtim,ben daha kötü olur diye düşünüyordum ama iyi geldi gibi,sağol canımGeçmiş olsun canım yanma için 3 yudum soğuk sütte rahatlatıyor.Denemekte fayda var
Gaviscon da çok etkili gelmedi bana ama düzenli sabah, öğle,akşam almadigim içindir belki,bulantı hapı da kullandığım icin migdeyi çok zorlamayayim dedim gün de bir defa falan içtim o da fayda etmediBenim de mide yanmam çok oluyor gaviscon disin da başka ilaç veremeyiz dedi dr bana bende napcam bilmiyorummide yanması ile son zamanlarda istifra etmeye başladı m inşallah çok sürmez
Bence de yaptırın, biz bebek biraz ağırlık olarak küçük doğduğu için cesaret edememiştik, sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldu oğlum iğneler iğneler, en son geçmeyince hastaneye yatış ve orda tedavi ardından sünnet oldu. 2 aydan 6 aya kadar çok çektik, şükür sünnet sonrası hiç enfeksiyon olmadı şimdi 1,5 yaşındaErkek anneleri bebeklerinizin sünnetini doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyormusunuz. Ben doğum yapacağım hastaneyle görüştüm yenidoğan sünnetini çok öneriyorlar ve daha az acı ve daha çabuk iyleştirme gösterdiği için ben düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda araştıran varmı aranızda
Erkek anneleri bebeklerinizin sünnetini doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyormusunuz. Ben doğum yapacağım hastaneyle görüştüm yenidoğan sünnetini çok öneriyorlar ve daha az acı ve daha çabuk iyleştirme gösterdiği için ben düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda araştıran varmı aranızda
Hayırlısı olsun abla sağlıklı hayırlı evlat olur inşallahBen de anlamiyorum. Fakat bu defa doktor cinsiyeti erkek diye kesinlestirmisti.
İnşAllah canım bakalım pek umudum yok ama çok heyecanlıyım yine deAaa hadi bakalım ınş kız olur. Merakla belli cem haberini.
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar :)
Bu foruma daha önce üye oldum ama bu grubu bilmiyordum, görünce çok mutlu oldum. Bende İnşallah agustosta dogumum var. Geçmiş sayfaları okuyorum çok faydalı bilgiler var, benimde bazı sorularım olacak. Umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız :)
Detaylı ultrasonum yaklaşıyor, ama hastaneye nasıl giderim korkuyorum. Siz kaçıncı haftada gideceksiniz detaylı ultrasona ? Veya gittinizmi :)
Birde tetanoz aşısında kararsızım. Zaten aşı vurdurup vurdurmama arasındaydım, şimdi saglık ocagına gitmeye korkuyorum.
Ablam 2 oğlunu beraber yaptırdı biri 1 haftalık diğeri 5 6 yaşlarındaydı küçüğü çok çabuk iyileşti büyüğü hep ağlardı idrarını yapamazdı korkudanErkek anneleri bebeklerinizin sünnetini doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyormusunuz. Ben doğum yapacağım hastaneyle görüştüm yenidoğan sünnetini çok öneriyorlar ve daha az acı ve daha çabuk iyleştirme gösterdiği için ben düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda araştıran varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?