- 25 Şubat 2020
- 1.456
- 1.301
- 133
- 46
Merhaba canım çok teşekkür ederim hoşbulduk :)Hoşgeldin canım
Ben kendi adımdan konuşayım gitmedim hala böyle giderse gitmiycem detaylıya.iyi ki mart ayının tahlillerini ay başında yaptırmıştım
Aşı burada yapılmıyor onlada bi ilgim yok
Sen kaç haftalık hamilesin?cinsiyyet belli mi?
Merhaba hoşgeldin tetanoz aşısını ben yaptırdım sağlık ocağına gittim kimse yoktu .perşembe günü üniversite hastanesinde ayrinyiliya girecegim kacari yok Dr gideceksin dediMerhaba kızlar :)
Bu foruma daha önce üye oldum ama bu grubu bilmiyordum, görünce çok mutlu oldum. Bende İnşallah agustosta dogumum var. Geçmiş sayfaları okuyorum çok faydalı bilgiler var, benimde bazı sorularım olacak. Umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız :)
Detaylı ultrasonum yaklaşıyor, ama hastaneye nasıl giderim korkuyorum. Siz kaçıncı haftada gideceksiniz detaylı ultrasona ? Veya gittinizmi :)
Birde tetanoz aşısında kararsızım. Zaten aşı vurdurup vurdurmama arasındaydım, şimdi saglık ocagına gitmeye korkuyorum.
Kımıl kımıllarAcaba erkek diye mideye tatli gelince “Ooo ne guzel sey bu” deyip seviniyorlar onun icin mi?
İnşallahhh@Blackkcat Bide canım bir dahaki randevuya kan tahlili ve idrsr tahlili sonucu istiyor doktor.
Ben ben ben ama süt olsun diye değil. İçim kıyılıyordu 8 bucuk kilo aldım hamilelikte kızımın yarı kırkı çıktığında eski kilomdaydım. Ama sonradan 3 4 aydan sonra bir kilo almaya başladım aman allahım. Yiyordum da yiyordum elim boş durmuyordu hiç aparatif şeyler abur cuburlar.
Töbe bunda yapmıcam yani inşallah umuyorum sanıyorum öyle istiyorum.
Hoşgeldin :) aşı olacaksın dedi doktor bu cuma gidicem ben .. detaylı ultrason yaptırmaya karar verdim çünkü ikili üçlü testleri yaptırmadım ben eğer doktorum ertelemezse ya da iptal etmeZ ise detaylıya da nisan ortası gidicem yine doktor önerdiMerhaba kızlar :)
Bu foruma daha önce üye oldum ama bu grubu bilmiyordum, görünce çok mutlu oldum. Bende İnşallah agustosta dogumum var. Geçmiş sayfaları okuyorum çok faydalı bilgiler var, benimde bazı sorularım olacak. Umarım hepimiz mutlu sona ulaşırız :)
Detaylı ultrasonum yaklaşıyor, ama hastaneye nasıl giderim korkuyorum. Siz kaçıncı haftada gideceksiniz detaylı ultrasona ? Veya gittinizmi :)
Birde tetanoz aşısında kararsızım. Zaten aşı vurdurup vurdurmama arasındaydım, şimdi saglık ocagına gitmeye korkuyorum.
Hoşbulduk çok teşekkür ederim, birileriyle birşeyler paylaşmak çok güzel :) kaçıncı haftalarda tetanoz vuruldunuz, ve kaçıncı haftada detaylıya gideceksiniz ?Merhaba hoşgeldin tetanoz aşısını ben yaptırdım sağlık ocağına gittim kimse yoktu .perşembe günü üniversite hastanesinde ayrinyiliya girecegim kacari yok Dr gideceksin dedi
Hoşgeldin :) aşı olacaksın dedi doktor bu cuma gidicem ben .. detaylı ultrason yaptırmaya karar verdim çünkü ikili üçlü testleri yaptırmadım ben eğer doktorum ertelemezse ya da iptal etmeZ ise detaylıya da nisan ortası gidicem yine doktor önerdi
Bennde küçük bir araştırma yaptım ilk ayında yaptırmak istiyorum. Hem bakımı hem toparlanması daha kolay oluyormuş. Hareketlenmeye başlarsa sıkıntı. Zaten belli bi yaşı geçince de epey beklemek zorunda kalıyorsun. Oyun çağı çocuğuna da zor. En iyisi bebekken. Kırkı, sünneti birden de mevlütü olur. OoohhErkek anneleri bebeklerinizin sünnetini doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyormusunuz. Ben doğum yapacağım hastaneyle görüştüm yenidoğan sünnetini çok öneriyorlar ve daha az acı ve daha çabuk iyleştirme gösterdiği için ben düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda araştıran varmı aranızda
Ben 19 + da aşımı oldum. Önce aradım tenha zaten hamile ve aşısı olan bebek dışında almıyoruz dedi sabah erkenden gidip yaptırttım. Ama kan tahlili ili idrarı yaptırtmadım güvenemedim bir an.Hoşbulduk çok teşekkür ederim, birileriyle birşeyler paylaşmak çok güzel :) kaçıncı haftalarda tetanoz vuruldunuz, ve kaçıncı haftada detaylıya gideceksiniz ?
Detaylıya giderken maske eldiven takacakmısınız, benim aklımda hep bu var, acaba doktora saygısızlık olurmu diye düşünüyorum
Bende çarşamba gideceğim kan tahlili de isteyecekmiş ac gitmemi istediBen 19 + da aşımı oldum. Önce aradım tenha zaten hamile ve aşısı olan bebek dışında almıyoruz dedi sabah erkenden gidip yaptırttım. Ama kan tahlili ili idrarı yaptırtmadım güvenemedim bir an.
Hastaneye bugün gittim detaylıda haftaya Hastanedeki herkes maskeli idi ben dahil. Bence maske takmalısın. Doktorlardada maske üstünde korumalık oluyor zaten. Onlar bizden daha çok koruyorlar ki korumak zorundalar kendilerini rahat ol.
Canım 20. Haftada tetenoz aşısı olucam doktor da sağlık ocağındaki hemşire de aynı haftayı verdi. Detaylı içinde 22. Haftada olucam tam .. aşıyı daha önceki haftalarda olanlar da Çar söylerler şimdi zatenhoşbulduk çok teşekkür ederim :). Kaçıncı hafta tetanoz aşısı vurulacaksınız, ve kaçıncı hafta detaylıya gideceksiniz ? Yani genelde tetanoz aşısı ve detaylı ne zaman gidiliyor acaba ?
İnşallah kalbinizden geçen olur hayırlısıylaMerhaba canım çok teşekkür ederim hoşbulduk :)
Ben 18deyim. Cinsiyeti en son gittigimde tam göremedim demişti, bir dahakine netleştirecegiz :) tetanoz aşısı burada yapılmıyor derken yurtdışındamısınız , hiçmi yapılmıyor yani ?
Allah rahmet eylesinAnne kronik hastaymis ama ben yine de kotu oldum ya cok üzüldüm
Oyyy kartepe benim dibim çok üzüldüm çok. Rabbim o evlada hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah☹Anne kronik hastaymis ama ben yine de kotu oldum ya cok üzüldüm
Kızlar eldiven kullanımı iyideğil söylüyorlar eldivende mikrop daha çok yaşıyor be üstü başımıza dokunduğumuzda otomatik oralara yerleşiyor ,kendi derimiz daha güvenliymişBen bugün böyle gittim , haftayada böyle giderim.
Gözlerin çok güzelBen bugün böyle gittim , haftayada böyle giderim.
Ben hastane girişinde taktım. Temas olacak mı bilmediğim için yüzeylere. Kapı çekme yapınca doktor odasında o an attım , dezenfektanladım öylr muayene oldum. Muayene bitince gene dezenfektn sürüp eldiven takıp kapıyı açtım dışarda gene çıkarttım. Aynen dezenfektanladım atladım eve geldim.Kızlar eldiven kullanımı iyideğil söylüyorlar eldivende mikrop daha çok yaşıyor be üstü başımıza dokunduğumuzda otomatik oralara yerleşiyor ,kendi derimiz daha güvenliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?