2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba canım çok teşekkür ederim hoşbulduk :)
Ben 18deyim. Cinsiyeti en son gittigimde tam göremedim demişti, bir dahakine netleştirecegiz :) tetanoz aşısı burada yapılmıyor derken yurtdışındamısınız , hiçmi yapılmıyor yani ?

Merhaba hoşgeldin tetanoz aşısını ben yaptırdım sağlık ocağına gittim kimse yoktu .perşembe günü üniversite hastanesinde ayrinyiliya girecegim kacari yok Dr gideceksin dedi

İnşallahhh

Hoşgeldin :) aşı olacaksın dedi doktor bu cuma gidicem ben .. detaylı ultrason yaptırmaya karar verdim çünkü ikili üçlü testleri yaptırmadım ben eğer doktorum ertelemezse ya da iptal etmeZ ise detaylıya da nisan ortası gidicem yine doktor önerdi

Merhaba hoşgeldin tetanoz aşısını ben yaptırdım sağlık ocağına gittim kimse yoktu .perşembe günü üniversite hastanesinde ayrinyiliya girecegim kacari yok Dr gideceksin dedi
Hoşbulduk çok teşekkür ederim, birileriyle birşeyler paylaşmak çok güzel :) kaçıncı haftalarda tetanoz vuruldunuz, ve kaçıncı haftada detaylıya gideceksiniz ?
Detaylıya giderken maske eldiven takacakmısınız, benim aklımda hep bu var, acaba doktora saygısızlık olurmu diye düşünüyorum

hoşbulduk çok teşekkür ederim :). Kaçıncı hafta tetanoz aşısı vurulacaksınız, ve kaçıncı hafta detaylıya gideceksiniz ? Yani genelde tetanoz aşısı ve detaylı ne zaman gidiliyor acaba ?

Bennde küçük bir araştırma yaptım ilk ayında yaptırmak istiyorum. Hem bakımı hem toparlanması daha kolay oluyormuş. Hareketlenmeye başlarsa sıkıntı. Zaten belli bi yaşı geçince de epey beklemek zorunda kalıyorsun. Oyun çağı çocuğuna da zor. En iyisi bebekken. Kırkı, sünneti birden de mevlütü olur. Ooohh

Ben 19 + da aşımı oldum. Önce aradım tenha zaten hamile ve aşısı olan bebek dışında almıyoruz dedi sabah erkenden gidip yaptırttım. Ama kan tahlili ili idrarı yaptırtmadım güvenemedim bir an.
Hastaneye bugün gittim detaylıda haftaya Hastanedeki herkes maskeli idi ben dahil. Bence maske takmalısın. Doktorlardada maske üstünde korumalık oluyor zaten. Onlar bizden daha çok koruyorlar ki korumak zorundalar kendilerini rahat ol.

Bende çarşamba gideceğim kan tahlili de isteyecekmiş ac gitmemi istedi
20 . Hafta 24. Hafta olarak 2 doz.ası olacağım 7.nisanda da detaylı ultrasonum var.

hoşbulduk çok teşekkür ederim :). Kaçıncı hafta tetanoz aşısı vurulacaksınız, ve kaçıncı hafta detaylıya gideceksiniz ? Yani genelde tetanoz aşısı ve detaylı ne zaman gidiliyor acaba ?
Canım 20. Haftada tetenoz aşısı olucam doktor da sağlık ocağındaki hemşire de aynı haftayı verdi. Detaylı içinde 22. Haftada olucam tam .. aşıyı daha önceki haftalarda olanlar da Çar söylerler şimdi zaten

İnşallah kalbinizden geçen olur hayırlısıyla
Evet Fransadayım oğlumda da hiç aşı falan bahsedilmedi şimdide burda kızlar konuşunca galiba yurtdışında yapılmıyor söylendi belki çocuklukta yapılıyor bilmiyorum

Ben bugün böyle gittim , haftayada böyle giderim.
Kızlar eldiven kullanımı iyideğil söylüyorlar eldivende mikrop daha çok yaşıyor be üstü başımıza dokunduğumuzda otomatik oralara yerleşiyor ,kendi derimiz daha güvenliymiş

Kızlar eldiven kullanımı iyideğil söylüyorlar eldivende mikrop daha çok yaşıyor be üstü başımıza dokunduğumuzda otomatik oralara yerleşiyor ,kendi derimiz daha güvenliymiş
Ben hastane girişinde taktım. Temas olacak mı bilmediğim için yüzeylere. Kapı çekme yapınca doktor odasında o an attım , dezenfektanladım öylr muayene oldum. Muayene bitince gene dezenfektn sürüp eldiven takıp kapıyı açtım dışarda gene çıkarttım. Aynen dezenfektanladım atladım eve geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…