Aynen diger mahallemde de cok vardı ama bitanesinin hirladigini bilmem bunlar havlamayı birak direk pesime koştular odum patladı resmen geri donmeye esimi aradm cesaret edemedim donmeye bide ondan laf işittim çıktım diye o yuzden şimdi uslu uslu evde oturuyorum
Merhaba Arkadaşlar, herkese günaydın ben bi şey soracam sizlere. Sizce Omega 3 mü yoksa balık yağı mı, omega 3 kullanıyordum bitti şimdi yenisini alıcam ama hangisini alsam diye kararsız kaldım, hamileliğim boyunca hiç balık tüketmedim tiksindiğim için, sizce hangisi daha etkilidir?
Merhaba Arkadaşlar, herkese günaydın ben bi şey soracam sizlere. Sizce Omega 3 mü yoksa balık yağı mı, omega 3 kullanıyordum bitti şimdi yenisini alıcam ama hangisini alsam diye kararsız kaldım, hamileliğim boyunca hiç balık tüketmedim tiksindiğim için, sizce hangisi daha etkilidir?
Ben ilk gebeliğimde balık yağı ayrı kullandım.
Şimdi ise kullandığım multivitamin içinde omega3 olduğu için ayrıca kullanmıyorum. Alacaksan eğer balık yağı al.. Zaten aynı şeyler.
Günaydın kızlar, madem evdeyim bari bebiş doğum hediyelerini kendim yapayım dedim ama daha önce ne yapabilirim diye düşünmemiştim takip ettğiniz yada inceleyebileceğim bi yerler var mı yada sizin böyle bir girişimini oldu mu acep
bugün doktorla konuşup 20+1 e çektim detaylıyı... ancak hastanade olan randevum iptal edildiği için bu doktordan muayene almıştım. Demin hastaneden aradılar randevunuzu hatırlatmak isteriz diye. dedim geçen hafta sms geldi iptal diye ben de başkasından aldım randevu dedim. Nasıl olur diyor hastane... dedim valla smsi gönderebilirim size.. ben bir call center ile görüşeyim dedi ama gönlünüz rahat olsun hastanede tüm önlemler alındı ayrıca randevusuz alınmadığı için hastane çok sakin dedi.
Kızlar günaydın :) Uzun süredir girmiyordum amma çok yazışma olmuş :) Umarım bütün gebelikler sağlıklı ilerliyordur bu kötü günlerde...
Evde kalmak kilo alımlarınızı etkiledi mi? Kaçar kilo aldınız şimdiye kadar? Ben durduramıyorum kendimi
Kızlar günaydın :) Uzun süredir girmiyordum amma çok yazışma olmuş :) Umarım bütün gebelikler sağlıklı ilerliyordur bu kötü günlerde...
Evde kalmak kilo alımlarınızı etkiledi mi? Kaçar kilo aldınız şimdiye kadar? Ben durduramıyorum kendimi
Sunger yataklara da bakabilirsin üstüne yine carsaf vs seriyorsun terleme falan olmuyor. Yaylilar cok kalin oldugu icin cocuk az bi ayaklanmaya calistiginda Allah korusun dusme vs olur belki. Ben sepet besigi 1 yıl falan kullandim memnundum