2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Evet canım 20. Haftada gideceğim tam. Ben bu aralar gitmeni tavsiye ederim çünkü doktorlar nöbet usulü çalışıyor olabilir ve randevu saatleri seyrekleşiyor olabilir. İnşallah güzel haberler paylaşırım çarşamba. Burada birimiz mutlu oluyor, güzel paylaşımlarıyla hepimizi mutlu ediyor

Harika güzel sonuç çıkacağına inanıyordum. Bu sıkıntılı bekleyiş de sona erdi artık tatlı bekleyiş zamanı
Evet canım benim çok şükür..Dediğin gibi tatlı bekleyişimiz bugün başladı:)Teşekkür ediyorum.

Canım benim kalp kalbe karşıymış:) Uykudan uyanmıştım kanımı alan hemşire mesaj atmış sonuçlar için.. tabi beni bir titreme aldı..Sonuçlarım kötü mü yazdım oda Tertemiz çıktı yazdı o an gözlerimden yaşlar aktı tekrar tekrar soruyorum hemşireye sonra ben de baktım .Çok şükür..

Hepinizin çok desteği var ..Allah hepinize bebeğiyle uzun güzel ömürler nasip etsin.
Bu grubumuz hiç bozulmasın büyüdüklerini de paylaşalım.

İnşallah inşallahh

normalde benim randebu önümüzdeki pazartesi 20+4 oluyordu ama şimdi bu sokağa çıkma yasaklarından tırstım cumaya alabilir miyiz diyeceğim doktora.. 20+1 oluyor o zaman.. ay beynim yanıyor düşünmekten randevuları

Bugun aile hekimligindeki hemsire “Ömer’im hosgeldin, hadi hemen kalbini dinleyelim” dedi ve bana once yavru ordegimin pit pitlarini dinletti. Sonra diger tahliller icin ornekleri aldi.

O kadar mutlu oldum ki boyle karsilamasindan. Laf arasinda bir kez Omer demistim ama 1 ayi geciyor bu. Unutmamis ismi. Haftaya 2. Doz tetanoz asimin yapilacagi gunu hatirlatti, bir de “aaa dogum gunumdeymis hem de” dedi. Minik bir hediye gotureyim istiyorum jestine karsilik olsun diye. Abartmis olur muyum?

bence abartmış olmazsın sonuçta içinden gelmiş :)

Ayyy çook sevindim. ❤❤

Ne güzel düşünmüşsün canım hiç de abartmış olmazsın.

Bence guzel olur abla

daha ne benım sağlık ocağı ne de kendi doktorum tetanoz demedi... acaba ne zaman çağıracaklar
Banada ikiside demedi de ben kendim aradım ikisinide. Biraz tezcanliyim ben olcak zamani falan biliyim ona gore gidiyim dedim. Bu hafta gitmek icin ebeyle soZlesmistik ama gitmiycem. Zamani ama bu aralar istersen sen bir ara

Banada ikiside demedi de ben kendim aradım ikisinide. Biraz tezcanliyim ben olcak zamani falan biliyim ona gore gidiyim dedim. Bu hafta gitmek icin ebeyle soZlesmistik ama gitmiycem. Zamani ama bu aralar istersen sen bir ara
ebeyle en görüştüğümüzde 20.hafta gibi demiişti... bu sıralar arar diye bekliyorum yoksa dediğin gibi ben arayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…