2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yoo bence gayet güzel olur,güzel insanlar iyi ki vardeğer vermek,değer görmek çok güzel duygularçok güzel düşünmüşsün

Allah razı olsun canım benimDualarda olmak ne güzel ..Hepiniz de her zaman benim dualarımdasınız
iyi haberler almana çok sevindim canımallah hepimize güzel sağlıklı evlatlarımızla birlikte güzel günler nasip etsin.

Günaydın hamişler ❤
Dün detaylı ultrasona girdim cok şükür bi sorun yok ikili testte riskli dıye beni korkutmuşlardı gayet saglıklı gelişimi
Allahın izniyle saglıklı bi sekilde kucagıma alayımda başka bişey istemiyorum vede burda 22 haftalık ama ultrasonda 21 hafta2 günlük

Eklentiler

• IMG_20200414_083453.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın maşallah ona

Günaydın canım gözünaydın
hep böyle güzel haberler alalım inşallah

Conserve ton balığını cok severim ama yuksek oranda civa içerdiği icin onerilmiyor yemeyin bence

Masallah gozun aydin canim ❤ yurumek en cok istedigim sey ama yeni taşıdığımız yerde butun istanbulun kopeklerini buraya bırakmışlar resmen iki hafta once çıktığımda iki kopek kovaladi sokagin ortasinda agladim bagirdm elime tas aldm atiyormus gibi yaptim bi sure sonra gittiler ama ikigun kendime gelmedm simdi adim atmaya cok korkuyorum yoksa bizim burasi cok sakin tam yuruncek yerler ama cesaretim yok

Allahin izniyle sağlıklıdır sıkma canını rabbim.ne eylerse guzel eyler ❤

Sağol canım
Yaa köpek sıkıntı allah korumuş.
Ben önceden korkmazdım evlenip bu mahalleye geldiğimden beri korkuyorum buranın köpecikleri bir değişik daha ürkünç bide sürü halinde geziyorlar tek olsa neyse

Hayırlı uğurlu olsun abla gozun aydin ❤

Aynen diger mahallemde de cok vardı ama bitanesinin hirladigini bilmem bunlar havlamayı birak direk pesime koştular odum patladı resmen geri donmeye esimi aradm cesaret edemedim donmeye bide ondan laf işittim çıktım diye o yuzden şimdi uslu uslu evde oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…