2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaaa ben de şimdi pilavı filan azaltayım diyorum. Şeker yok aslında ailede annemde filan da çıkmamış ama insan korkuyor. Şu yükleme geçinceye kadar en azından dikkatli olman lazım diyor doktorum da. Ne yaparsak bebişlerin iyiliği için aslında ama can çekiyor börektir kektir

Ama bu sayede insanın uykusu açılıyor, benim en korktuğun şeydi emzirirken uyuyakalmak. Kayınvalidem de hep tembihledi aman kuzum dikkat et diye bir yakını o şekilde bebeğini kaybetmiş eşim de hep kontrol ederdi.O nedenle beşiği biraz uzağa koymuştum kalkıp alayım uykum açılsın diye anne yanı olanı hiç düşünmedim bile uykulu uykulu emzirip uyursam diye,

Ben de ilk zamanlar çok dikkat ediyordum yediklerime ama son 1 aydır özellikle ucunu kaçırdım yani abur cubur da yiyorum. Pasta börek de. Tutamıyorum kendimi. Bugün tam 24. haftayı bitirdim. Hala 7 kilodayım. 2 haftadır almamışım kilo.

ulasimiz canım çok sevindim gözün aydın. Dün keyfim yoktu bütün gün yattım girmedim sayfaya bugün gördüm. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı inşallah

Benim ara ara iştahım açılıyor şimdi biraz normale döndüm
Ama 18-19 haftalar gibi neydi öyle 2 haftada iki kilo birden almıştım
Ani kilo artışları da iyi değil diye dikkat etmeye başladım gerçi iştahım da kapandı şu sıralar

Ben de ilk aylarda cok hızlı kilo almıştım. mart başında 59 çıkmışım. Dün 59,7 idim. Ruh hastası gibi her hafta tartılıp, tartının fotoğrafını çekiyorum ve bunlardan bi albüm yaptım telefonda

Neyse ki benim evde tartı yok yoksa bende aynısını yapardım eminim %1m

Kızlar merhaba benim sat 9 mart 13 nisanda kan testi yaptırdık 1264 çıktı hcg sizce normal mi doktora perşembe gidicem ama o zamana kadar merak ediyorum anlayan yardım edecek olan varmı

Benim kilo artışımı zaten biliyorsunuz.
Geçen lekelenme ve akıntıdan dolayı kontrole gittim. Tatlı ve hamur işi yasak dedi. Ekmeği de kes dedi de nasil keseyim ya.. söylerken guzel söylüyorda sabah kahvaltıda ekmek yemezsem yumurta vs içimi kaldırıyor ve midemde hep bi asit hissi. Mecbur yiyorum.
Bi yandan spora basladim kizlar. Şimdi size bir soru, evde bant var yürüyüşü hafif tempolu yapsam bi işe yaramayacak gibime geliyor o yuzden pek ustune dusmuyorum. Kalp ritmi cok hizlanirsa sorun olur diye biliyorum tempolu yavas yapinca da faydasiz gibi. Eskiden terleyene kadar yürürdüm çünkü 1 saat. Bi hafta önce yarim saat yuruyus yarim saat pilates yapiodum. Son zamanlarda yuruyusu biraktim. 1 gun arayla pilates yapiyorum ortalama 1 saat suruyor.

Sizce yürüyüş mü, pilates mi?

Sunger yataklara da bakabilirsin üstüne yine carsaf vs seriyorsun terleme falan olmuyor. Yaylilar cok kalin oldugu icin cocuk az bi ayaklanmaya calistiginda Allah korusun dusme vs olur belki. Ben sepet besigi 1 yıl falan kullandim memnundum

Alcam beşik kademeli onla sıkıntı yasamamda sunger bebek icin iyimi onu bilmiyrm

22+2 yim 5 kilo almışım toplam verdiklerimle beraber bende durduramıyorum kendimi çok yiyorum malesef

Ben sepetleri sevmiyrm onla ugrasamam kalk cocu al geri koy bana gore degil kademelilerden alcam bende ebebekte 600 tl uyku seti hediyeli onlardan alcam

Hareket ette nasıl olduğu önemli değil.
Hangisi işine gelirse hangisini yapmaktan daha çok zevk alıyorsan onu yap bence
Yürüyüş çok yararlı özellikle temiz havada ama tabi şu sıralar ne mümkün

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Baya uzun zaman yoktum.Bende durumlar aynı sadece tetenoz aşısı oldu ve kolum çok ağrıyor 3 gün geçmedi acısı şimdi biraz daha hafifledi. Bu arada Dr. Altan Cebeciden detaylı ultrosan randevum yarındı fakat arayıp kesinlikle eş alınmıyor tek gelin dediler . Bende eşimde aylarca bu günü bekledik o yüzden iptal ettim tek girmek istemiyorum. Sizden ricam gidip memnun kaldığınız perinotogları paylaşabilir misiniz. Şuan tam 20+5 teyiz.

Esim tarti almis onu bende yapıyorum ama haftam dolunca tartiliyrm hergun tartilmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…