2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hareket ette nasıl olduğu önemli değil.
Hangisi işine gelirse hangisini yapmaktan daha çok zevk alıyorsan onu yap bence
Yürüyüş çok yararlı özellikle temiz havada ama tabi şu sıralar ne mümkün
Bende pilatesin daha iyi olduğunu dusunuyorum çünkü kilo olayi normal doguma engel olabilecegi icin esnemek her zaman avantaj diye dusunuyorum. Normal dogum istiyorum cunku pelvis egzersizleri vs.

istanbul için ben osman özyurttan memnun kaldım. 500 tl. Fotoğraf ve video dahil. Şişli'de canım. Eşimle girdim.

Koşu bandında yürümeyin kesinlikle hamile hamile, Allah korusun ayağınız takılsa başınız dönse çok tehlikeli yavaş tempo olsa bile, ben hep yürürdüm evde ama hamileliği öğrenince bıraktım, pilates yapın çok daha güvenli

Banda yabanci degilim birde iki yana tutunma sansimda var ama dedigim gibi hafif tempo oldugu icin sanki ise yaramiyor gibi hissettiriyor zaten. Su sartlarda disari cikip yurumek icime sinmez zaten o yuzden cikmiyorum

Şu sıralar nerdeyse her yer tek alıyor maalesef

Benm ilk 3 ay doktor hareketlerini kısıtla demişti lekelenme olmuştu diye. Sonra pilatese başladım ama karnım büyüdükçe yapmayı bıraktım. bazen yapıyorum şuan ama cok verimli gelmiyor bana sanki. Sadece pelvik tabanı güçlendirmek için büyük topla biraz yapıyorum. Bir de squat. ama dediğim gibi çok nadiren. Onun dışında haftada 4 gün yürümeye çalışıyorum. 1 saat yaklaşık. ilk başta 1 km 10 dk yürüyoken şuan 14-15 dk ya çıkmış durumda ama doktorlar yavaş da olsa yürüyün diyolar. Bence imkanın varsa ikisini de yapmaya çalış. hafif tempolu da olsa.

O kadar karıştı ki kafam. Ikisini birden yapinca boyle bozuyorum duzenli gitmiyor sanki. Lekelenme olayinda sorun yokmus. Bilhassa sordum spor yapabilir miyim diye yapabilirsin dedi. Ben hareketlerimi hic kisitlamadim. Ilk aylar istahim cok acikti. Ne aldiysam o aylarda aldim zaten. Yuruyuste dedigim gibi bantta oldugu icin sanirim iyi hissettirmiyor. Ay bilemedim .

Bende pilatesin daha iyi olduğunu dusunuyorum çünkü kilo olayi normal doguma engel olabilecegi icin esnemek her zaman avantaj diye dusunuyorum. Normal dogum istiyorum cunku pelvis egzersizleri vs.
Dediğim gibi kuzum hangisi sana kendini iyi hissettiriyorsa onu yap hiç farketmez ne olduğu önemli olan zaten hamileliği hareketsiz geçirmemek
Zaten dediğim gibi şuan yürüyüşü temiz havada yapmadıktan sonra o enerjiyi sağlamıyor diğer türlü sadece yorulmuş olmak için yoruluyorsun gibi oluyor bilmiyorum ben öyle hissediyorum
Pilates olur squat olur evde leslie yapmak olur bunlardan zarar gelmez bir çok yapan tanıdığım da var
Riski bulunmayan herkesin yapması lazım aslınnda, bak ben dün 45 dakika hafif tempolu yürüyüş yaptım, toplu taşıma kullanmadım şimdi hamlaştığım için bacaklarım ağrıyor Ama aşırı iyi geldi hatta sabahları çıkıp yürümeyi düşünüyorum 10-15 dakika.
Benim olduğum bölge ama merkeze uzak ve sakin yerleşim yeri belli bi noktada evler var gerisi yol, ona güveniyorum

Ah burdada oyle olsa kesin cikarim bende. Heryer ev. Yaslilar daha fazla hatta. Hem kendimi hem onlari riske atmak istemem açıkçası. Bi program yapmaya calisayim. Olmazsa haftada 2 yuruyus 3 pilates 2 dinlenme yaparim. Hersey normal dogum icin..

Şu sıralar nerdeyse her yer tek alıyor maalesef
Ya tamam anlıyorum ama sonuçta eşimle evde arabada beraberiz sonuçta giderken onunla gidicem eldiven ve maske takarak eşleri alabilirler onunda hakkın detaylıya girmek ben tel girsem buruk olurum o yüzden Ahmet Gül'e aldım ve maske ve eldiven eşliğinde eşide alırız dedi.

O zaman bence hangisiyle mutluysan onu yap Zaten önemli olan hareket etmek.

Bende çok istiyordum ama nasip olmadı hala da içimde ukte Umarım istediğin gibi keşkesiz bir doğum gerçekleştirirsin-gerçekleştiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…