Bende pilatesin daha iyi olduğunu dusunuyorum çünkü kilo olayi normal doguma engel olabilecegi icin esnemek her zaman avantaj diye dusunuyorum. Normal dogum istiyorum cunkuHareket ette nasıl olduğu önemli değil.
Hangisi işine gelirse hangisini yapmaktan daha çok zevk alıyorsan onu yap bence
Yürüyüş çok yararlı özellikle temiz havada ama tabi şu sıralar ne mümkün
Canın cektigi cana dermandır götürhamur işi pasta tatlı ne bulursam yiyorum valla
istanbul için ben osman özyurttan memnun kaldım. 500 tl. Fotoğraf ve video dahil. Şişli'de canım. Eşimle girdim.Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Baya uzun zaman yoktum.Bende durumlar aynı sadece tetenoz aşısı oldu ve kolum çok ağrıyor 3 gün geçmedi acısı şimdi biraz daha hafifledi. Bu arada Dr. Altan Cebeciden detaylı ultrosan randevum yarındı fakat arayıp kesinlikle eş alınmıyor tek gelin dediler . Bende eşimde aylarca bu günü bekledik o yüzden iptal ettim tek girmek istemiyorum. Sizden ricam gidip memnun kaldığınız perinotogları paylaşabilir misiniz. Şuan tam 20+5 teyiz.
valla öyle gerçekten böyle bazen içim geçiyo var ya canım birşey istedi miCanın cektigi cana dermandır götür
Koşu bandında yürümeyin kesinlikle hamile hamile, Allah korusun ayağınız takılsa başınız dönse çok tehlikeli yavaş tempo olsa bile, ben hep yürürdüm evde ama hamileliği öğrenince bıraktım, pilates yapın çok daha güvenliBenim kilo artışımı zaten biliyorsunuz.
Geçen lekelenme ve akıntıdan dolayı kontrole gittim. Tatlı ve hamur işi yasak dedi. Ekmeği de kes dedi de nasil keseyim ya.. söylerken guzel söylüyorda sabah kahvaltıda ekmek yemezsem yumurta vs içimi kaldırıyor ve midemde hep bi asit hissi. Mecbur yiyorum.
Bi yandan spora basladim kizlar. Şimdi size bir soru, evde bant var yürüyüşü hafif tempolu yapsam bi işe yaramayacak gibime geliyor o yuzden pek ustune dusmuyorum. Kalp ritmi cok hizlanirsa sorun olur diye biliyorum tempolu yavas yapinca da faydasiz gibi. Eskiden terleyene kadar yürürdüm çünkü 1 saat. Bi hafta önce yarim saat yuruyus yarim saat pilates yapiodum. Son zamanlarda yuruyusu biraktim. 1 gun arayla pilates yapiyorum ortalama 1 saat suruyor.
Sizce yürüyüş mü, pilates mi?
Banda yabanci degilim birde iki yana tutunma sansimda var ama dedigim gibi hafif tempo oldugu icin sanki ise yaramiyor gibi hissettiriyor zaten. Su sartlarda disari cikip yurumek icime sinmez zaten o yuzden cikmiyorumKoşu bandında yürümeyin kesinlikle hamile hamile, Allah korusun ayağınız takılsa başınız dönse çok tehlikeli yavaş tempo olsa bile, ben hep yürürdüm evde ama hamileliği öğrenince bıraktım, pilates yapın çok daha güvenli
Şu sıralar nerdeyse her yer tek alıyor maalesefKızlar merhaba umarım herkes iyidir. Baya uzun zaman yoktum.Bende durumlar aynı sadece tetenoz aşısı oldu ve kolum çok ağrıyor 3 gün geçmedi acısı şimdi biraz daha hafifledi. Bu arada Dr. Altan Cebeciden detaylı ultrosan randevum yarındı fakat arayıp kesinlikle eş alınmıyor tek gelin dediler . Bende eşimde aylarca bu günü bekledik o yüzden iptal ettim tek girmek istemiyorum. Sizden ricam gidip memnun kaldığınız perinotogları paylaşabilir misiniz. Şuan tam 20+5 teyiz.
Benm ilk 3 ay doktor hareketlerini kısıtla demişti lekelenme olmuştu diye. Sonra pilatese başladım ama karnım büyüdükçe yapmayı bıraktım. bazen yapıyorum şuan ama cok verimli gelmiyor bana sanki. Sadece pelvik tabanı güçlendirmek için büyük topla biraz yapıyorum. Bir de squat. ama dediğim gibi çok nadiren. Onun dışında haftada 4 gün yürümeye çalışıyorum. 1 saat yaklaşık. ilk başta 1 km 10 dk yürüyoken şuan 14-15 dk ya çıkmış durumda ama doktorlar yavaş da olsa yürüyün diyolar. Bence imkanın varsa ikisini de yapmaya çalış. hafif tempolu da olsa.Benim kilo artışımı zaten biliyorsunuz.
Geçen lekelenme ve akıntıdan dolayı kontrole gittim. Tatlı ve hamur işi yasak dedi. Ekmeği de kes dedi de nasil keseyim ya.. söylerken guzel söylüyorda sabah kahvaltıda ekmek yemezsem yumurta vs içimi kaldırıyor ve midemde hep bi asit hissi. Mecbur yiyorum.
Bi yandan spora basladim kizlar. Şimdi size bir soru, evde bant var yürüyüşü hafif tempolu yapsam bi işe yaramayacak gibime geliyor o yuzden pek ustune dusmuyorum. Kalp ritmi cok hizlanirsa sorun olur diye biliyorum tempolu yavas yapinca da faydasiz gibi. Eskiden terleyene kadar yürürdüm çünkü 1 saat. Bi hafta önce yarim saat yuruyus yarim saat pilates yapiodum. Son zamanlarda yuruyusu biraktim. 1 gun arayla pilates yapiyorum ortalama 1 saat suruyor.
Sizce yürüyüş mü, pilates mi?
O kadar karıştı ki kafam. Ikisini birden yapinca boyle bozuyorum duzenli gitmiyor sanki. Lekelenme olayinda sorun yokmus. Bilhassa sordum spor yapabilir miyim diye yapabilirsin dedi. Ben hareketlerimi hic kisitlamadim. Ilk aylar istahim cok acikti. Ne aldiysam o aylarda aldim zaten. Yuruyuste dedigim gibi bantta oldugu icin sanirim iyi hissettirmiyor. Ay bilemedim .Benm ilk 3 ay doktor hareketlerini kısıtla demişti lekelenme olmuştu diye. Sonra pilatese başladım ama karnım büyüdükçe yapmayı bıraktım. bazen yapıyorum şuan ama cok verimli gelmiyor bana sanki. Sadece pelvik tabanı güçlendirmek için büyük topla biraz yapıyorum. Bir de squat. ama dediğim gibi çok nadiren. Onun dışında haftada 4 gün yürümeye çalışıyorum. 1 saat yaklaşık. ilk başta 1 km 10 dk yürüyoken şuan 14-15 dk ya çıkmış durumda ama doktorlar yavaş da olsa yürüyün diyolar. Bence imkanın varsa ikisini de yapmaya çalış. hafif tempolu da olsa.
Dediğim gibi kuzum hangisi sana kendini iyi hissettiriyorsa onu yap hiç farketmez ne olduğu önemli olan zaten hamileliği hareketsiz geçirmemekBende pilatesin daha iyi olduğunu dusunuyorum çünkü kilo olayi normal doguma engel olabilecegi icin esnemek her zaman avantaj diye dusunuyorum. Normal dogum istiyorum cunkupelvis egzersizleri vs.
canım bende 27 sine Ahmet Gül'e randevu aldım herkes onu tavsiye etmiş sitede birer gün ara ile gidicezz :)günaydın kızlar
ben de perinatolog ahmet gül e randevu aldım
700 ücreti, 22. haftamda gideceğim. 28 mart
Çok sağol canım şimdi Ahmet Gül'e randevu aldım eşde alıyorlarmış umarım bende memnun kalırım :)istanbul için ben osman özyurttan memnun kaldım. 500 tl. Fotoğraf ve video dahil. Şişli'de canım. Eşimle girdim.
Ah burdada oyle olsa kesin cikarim bende. Heryer ev. Yaslilar daha fazla hatta. Hem kendimi hem onlari riske atmak istemem açıkçası. Bi program yapmaya calisayim. Olmazsa haftada 2 yuruyus 3 pilates 2 dinlenme yaparim. Hersey normal dogum icin..Dediğim gibi kuzum hangisi sana kendini iyi hissettiriyorsa onu yap hiç farketmez ne olduğu önemli olan zaten hamileliği hareketsiz geçirmemek
Zaten dediğim gibi şuan yürüyüşü temiz havada yapmadıktan sonra o enerjiyi sağlamıyor diğer türlü sadece yorulmuş olmak için yoruluyorsun gibi oluyor bilmiyorum ben öyle hissediyorum
Pilates olur squat olur evde leslie yapmak olur bunlardan zarar gelmez bir çok yapan tanıdığım da var
Riski bulunmayan herkesin yapması lazım aslınnda, bak ben dün 45 dakika hafif tempolu yürüyüş yaptım, toplu taşıma kullanmadım şimdi hamlaştığım için bacaklarım ağrıyorAma aşırı iyi geldi hatta sabahları çıkıp yürümeyi düşünüyorum 10-15 dakika.
Benim olduğum bölge ama merkeze uzak ve sakin yerleşim yeri belli bi noktada evler var gerisi yol, ona güveniyorum
Ya tamam anlıyorum ama sonuçta eşimle evde arabada beraberiz sonuçta giderken onunla gidicem eldiven ve maske takarak eşleri alabilirler onunda hakkın detaylıya girmek ben tel girsem buruk olurum o yüzden Ahmet Gül'e aldım ve maske ve eldiven eşliğinde eşide alırız dedi.Şu sıralar nerdeyse her yer tek alıyor maalesef
hangi marka model?Ben sepetleri sevmiyrm onla ugrasamam kalk cocu al geri koy bana gore degilkademelilerden alcam bende ebebekte 600 tl uyku seti hediyeli onlardan alcam
O zaman bence hangisiyle mutluysan onu yapO kadar karıştı ki kafam. Ikisini birden yapinca boyle bozuyorum duzenli gitmiyor sanki. Lekelenme olayinda sorun yokmus. Bilhassa sordum spor yapabilir miyim diye yapabilirsin dedi. Ben hareketlerimi hic kisitlamadim. Ilk aylar istahim cok acikti. Ne aldiysam o aylarda aldim zaten. Yuruyuste dedigim gibi bantta oldugu icin sanirim iyi hissettirmiyor. Ay bilemedim .
Bende çok istiyordum ama nasip olmadı hala da içimde ukteAh burdada oyle olsa kesin cikarim bende. Heryer ev. Yaslilar daha fazla hatta. Hem kendimi hem onlari riske atmak istemem açıkçası. Bi program yapmaya calisayim. Olmazsa haftada 2 yuruyus 3 pilates 2 dinlenme yaparim. Hersey normal dogum icin..
Ayyy insalllaaah. Amiiinnnn çok aminnn. Kiz ne dualar ediyorum bi bilsenBende çok istiyordum ama nasip olmadı hala da içimde ukteUmarım istediğin gibi keşkesiz bir doğum gerçekleştirirsin-gerçekleştiririz
Bakalim bi ayar vericem tatlim. Tesekkur ederimO zaman bence hangisiyle mutluysan onu yapZaten önemli olan hareket etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?