Ya tamam anlıyorum ama sonuçta eşimle evde arabada beraberiz sonuçta giderken onunla gidicem eldiven ve maske takarak eşleri alabilirler onunda hakkın detaylıya girmek ben tel girsem buruk olurum o yüzden Ahmet Gül'e aldım ve maske ve eldiven eşliğinde eşide alırız dedi.
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Baya uzun zaman yoktum.Bende durumlar aynı sadece tetenoz aşısı oldu ve kolum çok ağrıyor 3 gün geçmedi acısı şimdi biraz daha hafifledi. Bu arada Dr. Altan Cebeciden detaylı ultrosan randevum yarındı fakat arayıp kesinlikle eş alınmıyor tek gelin dediler . Bende eşimde aylarca bu günü bekledik o yüzden iptal ettim tek girmek istemiyorum. Sizden ricam gidip memnun kaldığınız perinotogları paylaşabilir misiniz. Şuan tam 20+5 teyiz.
Keske gitseydin su sira esinle girebilcegin yer oldugunu sanmiyrm ben gittim altan beya cokta memnun kaldim cd veriyor fotoları veriyor ayriyetten whatsaptan videolari ve vermedigi tum resimlri yolluyor ben cok memnun klmistim ve cok dikkatliler dezenfekte konusunda icim cok rahat etmisti
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Baya uzun zaman yoktum.Bende durumlar aynı sadece tetenoz aşısı oldu ve kolum çok ağrıyor 3 gün geçmedi acısı şimdi biraz daha hafifledi. Bu arada Dr. Altan Cebeciden detaylı ultrosan randevum yarındı fakat arayıp kesinlikle eş alınmıyor tek gelin dediler . Bende eşimde aylarca bu günü bekledik o yüzden iptal ettim tek girmek istemiyorum. Sizden ricam gidip memnun kaldığınız perinotogları paylaşabilir misiniz. Şuan tam 20+5 teyiz.
Bende benimkinin fotosu varsa atayim dedim ama hic cekmemisim. Apartman araligina kaldirmistik guzelce paketleyip nette varsa atayim. Ama bu model cok sık
Bu arada bu da benim almayı düşündüğüm salıncak. Normalde orta boyu 100 TL, şuan bu büyük boyu ve güzel indirimde.
İşe devam ediyor olsaydım hemen alırdım ancak ileri ki zamanlara bırakıyorum bunu da maalesef :))
Bu arada hastaneler kışın sıcak yazın soğuk oluyor genelde.
Ammaa o klima ayar zımbırtısı odanın içinde olan odalar için hiç sıcak/soğuk olur kaygınız olmasın kendinize göre ayar yaparsınız.