2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kiz ben evde baya rahat geziyordum artik kv falan ayrim gayrım kalmaisti ama gorseniz dondurma yesem bile sütüm usuyecekti kv me gore

Banada mont üstüne şal giydirmişlerdi şapka örtmüşlerdi.
Neydi sebebi lohusanın ecel kapısı açık mı olurmuş ne tövbeler olsun..
yok mezarı 40 gün açık olurmuş idi o sanırım
Aynı şey gerçi

kızlar birşey soracagım. Bu virüs belası nedeniyle elimi sıkça yıkıyorum, eskiden hiç kolonya sevmezdim, ama şimdi arasıra kolonya kullanıyorum. Elim tahriş oluyor. Gece yatarken arko krem süreyim diye düşünüyorum. Ama acaba zararlımı diye endişe ediyorum ve sürmüyorum. Siz arko krem veya benzer birşey kullanıyormusunuz ?

ben sürüyorum valla her gece değil haftada 2-3 gece...

Ben ilk 3 ay çok dikkat ettim ama şuan öyle takıntılarım yok gayet kullanıyorum herşeyden

ewt arkadaşlar normalde 1 nisanda çağırmışlardı.. bende erteleyemezmıyız diye konuştum bugün için gel dedi.. ama kaçırırsan dahada yapamayız dedi.. sol kolumdan yaptı hiç hissetmedim bile ağrım atesımde yok şuan şükürr..

Bepanthol’den baska krem kullanmiyorum. Gebelikte de uygun.

Bende ayni sebepten dolayı krem sürüyorum haftada 1-2 canim

Kızlar göbegime biraz sıcak süt döküldü ya bisey olmaz dimi. Kaynatmistim 1-2 dk sonra 10 damla kadar döküldu ama kizarma falan olmadi. Atlet ve uzerimde tisort tarzi bi ust vardi. Karnimda 1 sn sicaklik oldu sadece sonra sicak degildi ne kiyafet ne karnimda

annemin yorumu... bebeğinde süt izi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…