2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
böyle bir inanış varmış.. ablama hamileyken çikolatalı bişi dökülmüş.. ablamda gerçekten çikolata izi gibi bir iz var.. sürekli de gördün mü doğru çıkıyor diyo :)
Bence bunlar gercek degildir ya. Annemde hep boyle seyler anlatiyor ama bana dogru gelmiyor. Tesadüf oluyor sanki. Bisey olmasında kuzuma valla sacma gelebilir bu endisem ama annelik evham demek dogunca bi tık rahatliyosun ama o zamanda baska seyler basliyor

Amin canım benim ❤Çok teşekkür ederim..Bugün iyi misin canım? Halsizlik falan mı varďi?
Yok canım pek iyi hissetmiyorum kendimi. Tansiyonum çok düşük. Halsizlik baş dönmesi iştahsızlık mide bulantısı yapıyor. Sürekli yatıyorum. İnşallah toparlarım en yakın zamanda

ay ne güldüm yaa
ben de anlamadım diyorum süt dökülse noolur ki, meğer iz olmasın diyeymiş
ay benim karnım o kadar şiş ki masaya eğilemiyorum yediklerimin çoğu göbeğimde, eğer iz çıkıyorsa ben yandım

Ben dun bunlari aldim takim halinde hastane icin bide pijama takimim var
Birde annem erkek kardesimin zamaninda kendine yapmış hastane geceliği ama giyememis onu benim giymemi istedi kestirip onu giyicem resim icin

Eklentiler

• Screenshot_20200415-073426.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20200415-073459.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20200415-073525.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 47
Yok kuzum birşeycik olmaz geçmş olsun.
Birde annem erkek kardesimin zamaninda kendine yapmış hastane geceliği ama giyememis onu benim giymemi istedi kestirip onu giyicem resim icin
Demiştin almışsınGüle güle giymek nasip olsun canım

Günaydınn. Güzel günlerde giy inş. Gidip mağazaya bakamıyoruz. Geldiğinde bi bana yazar mısın kalitesi nasıl diye. Ben çünkü suwende begenmiştim bir tane. Mağazasına gidip baktığımda fotoğraftan farklıydı. İç gösteriyordu resmen o kadar inceydi kumaşı.

Yorumlara bakmadan ya da görmeden gecelik/pijama alışverişi yapmayın iç gösterir cinsten oluyor çoğu, ince kumaşlı
Zey in aldığı öyle değil gibi ama

Hiçbir şey olmaz canım o şu an olabileceği en korunaklı yerde

Bu modelin uzun versiyonu yok mu acaba?çok beğendim tesettürlü olduğum icin bu uygun olmaz biraz daha uzun olsa ben de istetirim

Yorumlara bakmadan ya da görmeden gecelik/pijama alışverişi yapmayın iç gösterir cinsten oluyor çoğu, ince kumaşlı
Zey in aldığı öyle değil gibi ama
Ben de onun pudra rengini beğendim ama şu an gidip göremiyoruz kii Ya da açık renk beyaz, krem gibi almıcaz. suwende gördüklerimin bazıları bayağı inceydi.

Geçmiş olsun canım. Bişi olmaz merak etme.
Ay iz olaylarına gelir isek , benim yan komşum 60 larında bir teyze ayy ne yapsam kızım öyle yapma kızının şurasında şu çıkar, burasında bu çıkar diyip duruyordu . Bende inanmasam da acaba mı diye tırsmıyor da değildim hani.
En son bahçedeki gülleri suladım sonra kokladım sen napıorsun doğsun bak göre kızının yüzünde kocaman kırmızı gül olcak diye çıkışmıştı
Benide korkuttu kadın Allahtan kızım doğdu ne iz ne bişi ay dedim kadın beni bile acaba mı yaptırttın ya alacağın olsun.

günaydın kızlar... ben bir sürü model beğeniyorum ama hamileliğin sonunda karnım ne kadar büyücek emin olamadığımdan bedene karar veremeyip alamıyorum
Daha önceden de yazmıştım canım sadece doğum gibi düşünmeyin doğumdan sonra giyeceksiniz aldıklarınızı ve doğum sonrası karın ne ilk bedeniniz gibi ne de 9 aylık haliniz gibi kalıyor ortalama 5-6 aylık gibi bi göbek kalıyor rahim tekrar kasılıp ilk haline dönene kadar..
Lohusa adı altında alırsanız zaten bedenleri de bi tık geniş oluyor. Aklınızda bulunsun diye yazayım dedim bu ihtimali unutmayın.

Evet doğum yaptığımız gün şuandaki gbi olacağız. O nedenle şimdi ki bedene görede alınabilir.

Benim annemin gülle alakası olmadığı halde kardeşim yüzünde gül iziyle doğdu . Koklamış olaydı falan kesin bak Gül kokladın oldu derlerdi
Sonra gerçi kendi kendine geçti o iz neydi bilmem

günaydın kızlar... ben bir sürü model beğeniyorum ama hamileliğin sonunda karnım ne kadar büyücek emin olamadığımdan bedene karar veremeyip alamıyorum
7 aylikken almak iyi oluyor bedeni tutturamiycagini düşündüğünde. Cunku 7 aylikken falan nasil bi gobegin varsa dogumdan sonra bikac gun gobegin oyle oluyor canim yavas yavas iniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…