2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Aslinda ben izden dolayi degilde sıcaklık bebege gecer mi zarar verir mi gibi manyak dusunceler tecrubeli anne olmak bile ise yaramiyor bende konu hamilelikse. Suan düşünüyorum bisey olmaz diyorum cunku ben bile 1 sn sonra agri aci hissetmedim

Foto yandan olmadigi icin cok belli olmuyor belki ama bu benim dogumdan 1 gun sonraki göbegim. Burda cok rahat 7 aylik bi gobekti benim icin. Suan 5 aylik hamileyken bu boyutta göbeğim o ayri br konu 2. Gebelikte daha fazla cikiyormus gercekten

Eklentiler

• 75C49B6F-5A00-4B1D-B8A4-DB6B00A55543.webp
    6 KB · Görüntüleme: 73
Benim doğumdan sonra 0 göbeğim kaldı 3 aylık gibi bile değildi bu arada
Benim doğum yaptığıma inanmadılar.

Benim doğumdan sonra 0 göbeğim kaldı 3 aylık gibi bile değildi bu arada
Benim doğum yaptığıma inanmadılar.
Benim ilk 1 hafta falan bu sekildeydi camim sonra indi. 25 gunluk bi fotom var disarda boydan orda belli olmuyordu dogum yaptığım. Bakayim bulursam atayim onuda

Günaydınlaar, selamlar hepinize

Ayrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür her şey yolunda Dilerim hepimizin böyle huzurlu devam etsin bu yolculuğu
Eşimi hastaneden bile içeri almadılar bu arada, doktora birlikte girmeyi geçtim. Neyse ama, önemli olan bebişin sağlığının yerinde olduğunu bilmekti :)

İşte bu da ponçiğimiz, modaya uyup ördek dudak pozu verdi bize

kızlar bu hamile kıyafeti almak için web sayfalarına bakıyorum. mesela ben normalde 38 beden giyiyorum. hamile kıyafeti alırken de 38 beden mi seçmeliyim ? yoksa şişmanlayacagım diye daha büyük bedenlermi seçmeliyim ? bedene nasıl karar verecegim :)

Ay tipe bak ya. Daha şimdiden bu kadar tatlıysa Sağ salim gelsin aramıza

Canım ben normalde 34-36 giyiyorum ve bütün hamile kıyafetlerimi o bedene göre aldım. Hepsi tam oluyor şu an.

Maşallh

Kilo almadıysanız aynı bedenizinizin hamiş kıyafetleri olur ama ben 1-2 beden büyüğünü tercih ediyorum kilo alabilme ihtimalimiz yükseliyor son aylarda

Ben karnima da ellerime de unibaby vazelin sürüyorum cañım.

Kilo almadıysanız aynı bedenizinizin hamiş kıyafetleri olur ama ben 1-2 beden büyüğünü tercih ediyorum kilo alabilme ihtimalimiz yükseliyor son aylarda
acaba magazalar ürünleri tasarlarken bunu düşünüyorlarmı, çünkü sonuçta hepimiz kilo alacagız, kilo alacagım diye 1-2 bden büyükmü almalıyım yoksa kilo alabilme ihtimaline göremi dizayn ediyolar elbiseleri acaba ??

ya önü düğmeli pijama alayım istiyorum hastanede emzirme fln daha kolay olsun diye... bazı modeller normal kıyafet mağazalarından beğeniyorum.. şimdi normalde m beden giyen birisi olarak, normal kıyafet olduğunda acaba L ya da XL mi alsam diyorum.. Gerçi şuan hamile kıyafetlerinde 36 beden oluyor bana... ama evde giydiğim normal kadın pijaması M oluyor.. ay çok ikilemler

Ben 12. hafta civarı almıştım aynı bedenimden, şimdi hala oluyor pantolonlar, olmaya da devam ederler gibi,5 kilo aldım bu arada. Bir de son aylar yaz sıcağında şayet çıkabilirsek sokaklara salaş elbiseler rahat olur diye düşünüyorum pantolondan ziyade :)

Bilmedigim için sürüyorum, kusuruma bakmayın kütfen :) karnınıza neden sürüyorsunuz, hiç bunu düşünmemiştim :) ve neden vazelin ?
Ne kusuru tatlım.
Çatlama olmasın ve nemli kalsın diye. 8 aylık hamile kuzenim söylemişti. Bulursan unibaby marka al o daha katkisiz surekli gece yatmadan onu sür karnına demişti. Ellerim de pütürleşme olduğunda yine vazelin sürüyorum. Kreme göre daha uzun süre nemli tutuyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…