Geçmiş olsun canım. Bişi olmaz merak etme.
Ay iz olaylarına gelir isek , benim yan komşum 60 larında bir teyze ayy ne yapsam kızım öyle yapma kızının şurasında şu çıkar, burasında bu çıkar diyip duruyordu . Bende inanmasam da acaba mı diye tırsmıyor da değildim hani.
En son bahçedeki gülleri suladım sonra kokladım sen napıorsun doğsun bak göre kızının yüzünde kocaman kırmızı gül olcak diye çıkışmıştı
Benide korkuttu kadın Allahtan kızım doğdu ne iz ne bişi ay dedim kadın beni bile acaba mı yaptırttın ya alacağın olsun.
Aslinda ben izden dolayi degilde sıcaklık bebege gecer mi zarar verir mi gibi manyak dusunceler tecrubeli anne olmak bile ise yaramiyor bende konu hamilelikse. Suan düşünüyorum bisey olmaz diyorum cunku ben bile 1 sn sonra agri aci hissetmedim
Foto yandan olmadigi icin cok belli olmuyor belki ama bu benim dogumdan 1 gun sonraki göbegim. Burda cok rahat 7 aylik bi gobekti benim icin. Suan 5 aylik hamileyken bu boyutta göbeğim o ayri br konu 2. Gebelikte daha fazla cikiyormus gercekten
Foto yandan olmadigi icin cok belli olmuyor belki ama bu benim dogumdan 1 gun sonraki göbegim. Burda cok rahat 7 aylik bi gobekti benim icin. Suan 5 aylik hamileyken bu boyutta göbeğim o ayri br konu 2. Gebelikte daha fazla cikiyormus gercekten
Benim ilk 1 hafta falan bu sekildeydi camim sonra indi. 25 gunluk bi fotom var disarda boydan orda belli olmuyordu dogum yaptığım. Bakayim bulursam atayim onuda
Ayrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür her şey yolunda Dilerim hepimizin böyle huzurlu devam etsin bu yolculuğu
Eşimi hastaneden bile içeri almadılar bu arada, doktora birlikte girmeyi geçtim. Neyse ama, önemli olan bebişin sağlığının yerinde olduğunu bilmekti :)
İşte bu da ponçiğimiz, modaya uyup ördek dudak pozu verdi bize
kızlar bu hamile kıyafeti almak için web sayfalarına bakıyorum. mesela ben normalde 38 beden giyiyorum. hamile kıyafeti alırken de 38 beden mi seçmeliyim ? yoksa şişmanlayacagım diye daha büyük bedenlermi seçmeliyim ? bedene nasıl karar verecegim :)
Ayrıntılı ultrasondan çıktım, çok şükür her şey yolunda Dilerim hepimizin böyle huzurlu devam etsin bu yolculuğu
Eşimi hastaneden bile içeri almadılar bu arada, doktora birlikte girmeyi geçtim. Neyse ama, önemli olan bebişin sağlığının yerinde olduğunu bilmekti :)
kızlar bu hamile kıyafeti almak için web sayfalarına bakıyorum. mesela ben normalde 38 beden giyiyorum. hamile kıyafeti alırken de 38 beden mi seçmeliyim ? yoksa şişmanlayacagım diye daha büyük bedenlermi seçmeliyim ? bedene nasıl karar verecegim :)
Kilo almadıysanız aynı bedenizinizin hamiş kıyafetleri olur ama ben 1-2 beden büyüğünü tercih ediyorum kilo alabilme ihtimalimiz yükseliyor son aylarda
kızlar birşey soracagım. Bu virüs belası nedeniyle elimi sıkça yıkıyorum, eskiden hiç kolonya sevmezdim, ama şimdi arasıra kolonya kullanıyorum. Elim tahriş oluyor. Gece yatarken arko krem süreyim diye düşünüyorum. Ama acaba zararlımı diye endişe ediyorum ve sürmüyorum. Siz arko krem veya benzer birşey kullanıyormusunuz ?
Kilo almadıysanız aynı bedenizinizin hamiş kıyafetleri olur ama ben 1-2 beden büyüğünü tercih ediyorum kilo alabilme ihtimalimiz yükseliyor son aylarda
acaba magazalar ürünleri tasarlarken bunu düşünüyorlarmı, çünkü sonuçta hepimiz kilo alacagız, kilo alacagım diye 1-2 bden büyükmü almalıyım yoksa kilo alabilme ihtimaline göremi dizayn ediyolar elbiseleri acaba ??
ya önü düğmeli pijama alayım istiyorum hastanede emzirme fln daha kolay olsun diye... bazı modeller normal kıyafet mağazalarından beğeniyorum.. şimdi normalde m beden giyen birisi olarak, normal kıyafet olduğunda acaba L ya da XL mi alsam diyorum.. Gerçi şuan hamile kıyafetlerinde 36 beden oluyor bana... ama evde giydiğim normal kadın pijaması M oluyor.. ay çok ikilemler
Ben 12. hafta civarı almıştım aynı bedenimden, şimdi hala oluyor pantolonlar, olmaya da devam ederler gibi,5 kilo aldım bu arada. Bir de son aylar yaz sıcağında şayet çıkabilirsek sokaklara salaş elbiseler rahat olur diye düşünüyorum pantolondan ziyade :)
Ne kusuru tatlım.
Çatlama olmasın ve nemli kalsın diye. 8 aylık hamile kuzenim söylemişti. Bulursan unibaby marka al o daha katkisiz surekli gece yatmadan onu sür karnına demişti. Ellerim de pütürleşme olduğunda yine vazelin sürüyorum. Kreme göre daha uzun süre nemli tutuyor bence.