2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

teşekkür ederim canım. linki varsa yollayabilirmisin rica etsem, özeldende yollayabilirsin. internette baktımda ""unicare vazelin"" görüyorum hep. ""unibaby vazelin"" bulamıyorum

S beden giyiyorsan m den büyük alma bence
Hele xl falan içinde kaybolursun 9 aylık halinle bile

Gözün aydın canım

Campalle de bebek banyosu yayınını kaçırmışım açtım onu izliyorum şimdi, sizde açın izleyin bence

Evet genelde öyle oluyor canım,yani beden aynı olup kıyafet zaten hamileliğe göre oluyor,yinede 40beden alın bence

Campalle de bebek banyosu yayınını kaçırmışım açtım onu izliyorum şimdi, sizde açın izleyin bence
ben az önce izledim süper egiticiydi :) bu videoları kalıcı olarak izleyebilecekmiyiz acaba yoksa ertesi gün kaldırılacakmı yayından ? 4 ay sonrasına unuturum ben izledigimi :)

Pijamalarda ben biraz daha bol olanlarla rahat ediyorum ve kesinlikle önden düğmeli pijama çok kullanışlı oluyor hastanede

Kızlar minicity e arada yeni urunler geliyor haberiniz olsun.
Malı guzel mi kıyafetlerin kizlar ordan alanlar olmustu

ben az önce izledim süper egiticiydi :) bu videoları kalıcı olarak izleyebilecekmiyiz acaba yoksa ertesi gün kaldırılacakmı yayından ? 4 ay sonrasına unuturum ben izledigimi :)
Bilmiyorum ki :/ hikayede 24 saat durur ama yayınları sabitlerlerse kalma ihtimali var. Ama pek sanmıyorum. Onun yerine küçük küçük notlar almak iyi olabilir zaten pekiştirme gibi olur insanın aklına gelir hemen.

Ben hala umutla bekliyorum magazalarin acılmasini sepete ekleyip ekleyip birakiyorum
Aynısını bende bir çok kez yaptım ama benim tereddütüm bi bakıyorum eklediklerim gözüme çok geliyor çıkarıyorum bu sefer de az geliyor orta yolu bulamadım amann vakit var daha dedim çıktım bir kaç sefer

Ben önden cıtcıtlı kısa kol istiyorum zıbın olarak mesela uzun kollusu var kısa kollusu yok e bide gorupte almak istiyorm oyle olunca kalıyor. Bide bizim burda bi abi var virusten dolayi tezgah acamiyor suan icin. Durumlar hafiflerse o tezgah acsa ordan toplu alirim hepsini birsuru cesit sey var ve tanidik oldugu icin bi tık daha uyguna alabilirim. Mallarıda cok guzel. Onu bekliyorum birazda Bi ay sonra gün sirasi bende ordan gelcek parayla kizima alisveris yapcam diye hep heves etmistim. Gun derken ıban atiyoruz sadece birbirimize virusten dolayi

Bir de her şey hemen zamlanıyor daha 2 gün önce ıslak mendil alacaktım oğluma 119 du, neyse eşim gelince veririm dedim 129 olmuş. Acaba şimdiden kızımın bez siparişini falan versem mi, bir de benim lohusa geceliğim mavi oğlum için almıştım bir de beyaz var beyazı hiç giymedim ama iç gösterebilir, kız bebekte mavi giyilir mi

Oyy maşallah, bugün ben de gideceğim detaylı ultrasona. içim içime sığmıyor, bebişim de heyecanla kıpraşıyor içerde İnşallah güzel haberler alırım, paylaştığımız güzelliklere bir yenisini eklerim hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…