Bir de her şey hemen zamlanıyor daha 2 gün önce ıslak mendil alacaktım oğluma 119 du, neyse eşim gelince veririm dedim 129 olmuş. Acaba şimdiden kızımın bez siparişini falan versem mi, bir de benim lohusa geceliğim mavi oğlum için almıştım bir de beyaz var beyazı hiç giymedim ama iç gösterebilir, kız bebekte mavi giyilir mi
kendime yeni bir not defteri buldum, oraya küçük notlar alıyorum :)Bilmiyorum ki :/ hikayede 24 saat durur ama yayınları sabitlerlerse kalma ihtimali var. Ama pek sanmıyorum. Onun yerine küçük küçük notlar almak iyi olabilir zaten pekiştirme gibi olur insanın aklına gelir hemen.
Ben almaktan yanayım en başından beri ya da köşeye belli bir miktar koyulmalı ki her ay, topluca alındığında bel bükmesin. Özellikle ilk bebiş anneleri için masraf büyük oluyor.Bir de her şey hemen zamlanıyor daha 2 gün önce ıslak mendil alacaktım oğluma 119 du, neyse eşim gelince veririm dedim 129 olmuş. Acaba şimdiden kızımın bez siparişini falan versem mi, bir de benim lohusa geceliğim mavi oğlum için almıştım bir de beyaz var beyazı hiç giymedim ama iç gösterebilir, kız bebekte mavi giyilir mi
Canım ilk aklıma gelen ebebek oldu. Yurtdışına gönderimi var. Aklıma geldikçe ben yazarım sana. Oralarda daha güzel şeyler vardır ama yok mu?Günaydın. Türkiye'de kullandığınız alışveriş siteleri neler? lışveriş için güvenilir bir site arıyorum. Bildiklerime girip baktım ama yurtdışı için gönderim yapmıyor görünüyorlar. Bazı Avrupaa siteleri yine bulunduğum ülkeye kargo göndermiyor. Aliexpress'ten birkaç şey alabilirim, hatta gözüme kestirdim ama genelde fiyatıyla aynı orantıda kötü kalitede ürünler geliyor. İlk tercihim değil dolayısıyla.
Kısacası burada faydalanabildiğim birkaç site buldum. Bu sitelerde de çok çeşit olmadığı gibi hiçbi özelliği olmayan ürünler ateş pahası. Sizler kullanıdğınız siteleri paylaşabilir misiniz?
Canım şimdi yayında dediler YouTube a koyulacakmış Şuanlık ham hali ileride de güzel montajlayıp paylaşacaklarmış haberin olsun.kendime yeni bir not defteri buldum, oraya küçük notlar alıyorum :)
Tamam o zaman ekstra masraf çıkarmayım gecelik içinBen almaktan yanayım en başından beri ya da köşeye belli bir miktar koyulmalı ki her ay, topluca alındığında bel bükmesin. Özellikle ilk bebiş anneleri için masraf büyük oluyor.
mavi de giyilir neden giyilmesin. Bende mavi güzel şeyler hiç bulmuyordum hala bulamasam pembe mor falan alacaktım takımımı ☺
Sonradan buldum aldım basit bi gecelik maviş.
KesinlikleTamam o zaman ekstra masraf çıkarmayım gecelik içinbez, biberon ve depend mesane kilodu siparişini de vereyim, ben çok memnun kalmıştım dependden doğum sonrası çok kullanışlı olmuştu bence mutlaka alın kızlar
Canım ilk aklıma gelen ebebek oldu. Yurtdışına gönderimi var. Aklıma geldikçe ben yazarım sana. Oralarda daha güzel şeyler vardır ama yok mu?
ben çok memnun kaldım aldıklarımdan.. kalitesi falan da internetten verdiğim siparişler için de en iyisi o geldi.Kızlar minicity e arada yeni urunler geliyor haberiniz olsun.
Malı guzel mi kıyafetlerin kizlar ordan alanlar olmustu
onu ben genellikle pahalı zevklerimde yapıyorum çanta vsBen hala umutla bekliyorum magazalarin acılmasinisepete ekleyip ekleyip birakiyorum
Aa oyle mi cok sevindim. Begendiklerimi güvenle siparis verebilirim o zaman. Neler aldin ordan cnaimben çok memnun kaldım aldıklarımdan.. kalitesi falan da internetten verdiğim siparişler için de en iyisi o geldi.
onu ben genellikle pahalı zevklerimde yapıyorum çanta vs
Yok kuzum birşeycik olmaz geçmş olsun.
Demiştin almışsınGüle güle giymek nasip olsun canım
Civile de bakabilirsin gonderiyor mu bilmiyorum ama jokere bakabilirsin. Civil mothercare e gore cok cok uygun.Hepsiburada da gönermiyormuş. Son aşamada uyarı verdi. -.-
Günaydınn. Güzel günlerde giy inş. Gidip mağazaya bakamıyoruz. Geldiğinde bi bana yazar mısın kalitesi nasıl diye. Ben çünkü suwende begenmiştim bir tane. Mağazasına gidip baktığımda fotoğraftan farklıydı. İç gösteriyordu resmen o kadar inceydi kumaşı.
Ya tüh :/Hepsiburada da gönermiyormuş. Son aşamada uyarı verdi. -.- ebebk de Malta'ya göndermiyor. Yahu bir site bulamıyorum şöyle doya doya alışveriş yapayım. Sanırım eşimin ülkesine kargo isticem. anası babası da bize atar ardından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?