2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu modelin uzun versiyonu yok mu acaba?çok beğendim tesettürlü olduğum icin bu uygun olmaz biraz daha uzun olsa ben de istetirim

Valla boyu uzun soyleki dizin baya altina geliyormuş resimdeki gibi kisa degil o yuzden kestircem ben gelince boyu uz kac bnm mesela 1.56 tahminimce dizimden 2 karış agsasina denk gelir gibime geliyor

M Mirune baktığım yerlerde ya yurtdışı gönderimi yok ya da Malta’ya yok
Hiç olmadı Amazon
Aliexpess gibi siteleri kullanabiliyorsan kullan kuzum.

Gozun aydin canim masallah ❤

Valla bitek hamile paltolonu aldim ikitane iksiinide 36 beden aldm yazlik 5 6 elbise aldm bitane sort aldm elbiseler hep ya s yada m aldm kendimi kilo alcam diye dusunmedim galiba insallah olur ozmna elbiseler bide aldm elbiseler hamile kiyafeti degil gogusten agsa salaş olan seyler aldm

Selamlar

Detayliya gidenler; guzel haberleriniz beni cok mutlu etti. Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah

Bebislere aldiginiz ciciler de cok sevimli. Guzel gunlerde kullanilsin insallah. Ben hala alisveris yapmadim. Basindan beri niyetim +30 haftalarda yapmak. Kismet bakalim.

Guzel bir gun olsun.

M Mirune baktığım yerlerde ya yurtdışı gönderimi yok ya da Malta’ya yok
Hiç olmadı Amazon
Aliexpess gibi siteleri kullanabiliyorsan kullan kuzum.

Şaka gibi Amazon da göndermiyor. İlk ona bakmıştım. Aliexpress kullanıyorum ama çok adi geliyor ürünler ya. 1 yıl ara vermiştim. Şimdi ebebekten eşimin ülkesine sipariş verdim denemek için. 15 Euro biberona 40 Euro kesmişler :/ ki onlar da sonra buraya kargo atacak. sanırım burdan ne bulursam alıcam mecbur.

Eksikler bitti diyorum buraya girip yazılanları okuyunca habire eksik çıkıyo bende alayım bu küloddan. Kızımın doğumunda aşırı kanamam olmuştu benimde. Hatta yatağı o kadar çok batırdımki hasta bakıcı kızımın bezlerinden koymuştu artık ben bilmiyordum bu külodu iyi oluyo böle bilmediklerimizi öğreniyoruz fikir alıyoruz burdan. Hepinize çok tşkler canlar

İnşallah çok güzel geçecek sizinki de :)

Gozun aydin canim masallah ❤

Çook teşekkür ederim, büyük rahatlıkmış gerçekten :)

Selamlar, biz hepsiburada, h&m, ebebek kullandık bebiş için, hepsinden de memnun kaldık. İdilbaby'den aldık bir de ama daha gelmedi, oraya da gelir mi zaten hiç bilmiyorum

Bir de bebekhouse'tan çok memnun kalan var, ben henüz bir şey almadım oradan.

Yaa evet benim de bir gecelik sabahlığım var pentiden, ablam geceliğini almıştı bana tee ne zaman ne gerek var demiştim hatta, sabahlığını sonradan bulabildik ve hakikaten çok güzel kumaşı, kalitesi. Onlar da olmasa hiç lohusa takımım olmayacakmış.
Her şeyi internetten alan ben onu alamam gibi geliyor

Sağlıklı güzel haberlerle gelin insallah

Aynen bunu gormesem bende int almazdim cunku sevmiyrm lohusa kıyafetlerini normal takimlarda icleri cok ince geliyor gormeden emin olamiyor insan pentiyede guveniyrm

Yok canım pek iyi hissetmiyorum kendimi. Tansiyonum çok düşük. Halsizlik baş dönmesi iştahsızlık mide bulantısı yapıyor. Sürekli yatıyorum. İnşallah toparlarım en yakın zamanda
Canım toparlarsın inşallah.. Demir eksikliğin olabilir. Bir ara bende hep öyleydim.Şimdi ise ara ara hasta gibi oluyorum.Hamileligin verdiği etkiler canım..Biraz daha sabır kavuşmaya az kaldı. Sağlıkla inşallah

Geçmiş olsun kuzu ..Bir şey olmaz sıcaklık hemen geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…