2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah canım hayırlısıyla bitsin geçsin şu günler. Kavuşalım bebişlerimize. Evet bende kansızlık var zaten kan ilacı kullanıyorum ondanmı bilmiyorum işte arada oluyo böle. Çok şükür daha iyiyim bugün hatta o kadar iyiyimki alışveriş yaptım

Kızlar ya ben doğum zamanı gelsin hiç istemiyorum , şu an çok huzurluyum miniğim karnımdayken. Tatlı tatlı sohbet ediyorum, onun için alışveriş yapıyorum vs. Hem doğum zamanı durumlar ne olacak diye tedirginim. Annem gelebilecek mi ,eşimi ya da annemi refakatçi olarak alacaklar mı, oğlumu kime bırakıcaz, annemde veya kayınvalidemde duracak mı, çocuk unutacak valla akrabaları o zamana kadar, hastaneye onu almazlarsa terkedilmiş hisseder mi kendini sonuçta 2 gün göremeyecek beni, of kafamda deli sorular. Sonra diyorum o zamana düzelir, bir de doğumdan sonra başıma gelecekleri biliyorum ya ondan herhalde tedirginliğim

Çok haklısın ama ne bilim o an iptal ettim çok sinirlerim bozuldu. Ahmet Güle aldım randevuyu eşimle girebileceğimi söylediler.Bakalım kısmet

Düşündüğün gibi her şey düzelir inşallah..

Her şey yolunda giderse Annen senin yanında olur Kayınvaliden de oğlunla ilgilenir.
Aslında şimdi hamileliğinin tadını çıkar o zaman gelince her şey kendiliğinden olur..
Şu akar yatağını bulur canım:)

Çok haklısın ama ne bilim o an iptal ettim çok sinirlerim bozuldu. Ahmet Güle aldım randevuyu eşimle girebileceğimi söylediler.Bakalım kısmet

Hayırlısı olsun cnm bnada dediklerinde bende direk doktor arayışına girdim eşimle girebilmek için ama sonra vazgeçtik oraya gittik

kızlar birşey soracagım. az önce doktor muayenem vardı, 21.haftadayım, fl uzunlugu 6 gün geriden geliyor dedi doktor, önemli degil dedi, ama kafama takıldı sizin başınıza geldigimi ? sizin fl degeriniz kaçıncı haftada kaç çıkmıştı acaba ?

teşekkür ederim canım. linki varsa yollayabilirmisin rica etsem, özeldende yollayabilirsin. internette baktımda ""unicare vazelin"" görüyorum hep. ""unibaby vazelin"" bulamıyorum
Uni care diye geciyor zaten. Dogru görmüşsün canım. Asagiya ornek link birakiyorum.

Banada aynı şeyi dediler bende iptal ettim . Ahmet Gül'e randevu alabilirsin orası eşi alıyor canım

Son düzenleme:
Hiç takılma canım bence. Ben hiç tek tek dikkat etmedim o değerlere hep ortalaması kaç çıktı diye baktım. Yani doktorun sıkıntı yok dediyse emin ol yoktur

Sanırım en mantıklısı öyle olacak :/
Ya da Türkiye değilde istersen daha yakın ülkelere bak oraya satışı olan veya olabileceğini düşündüğün. Yoksa da hiç uğraşma oradan halledersin artık olduğu kadar

Eksikler bitmiyordu kredi kartı ağlıyordu diye boşuna demiyorum
Bende bir an önce doğurup kavuşmak istiyorum
İlk hamileliğimde hiç doğurmak istemiyordum olası sorunlardan ötürü ancak şimdi de sıkıcı gelmeye başladı. Hep bi ağzımdan doğsa diye çıkıyor sonra kendi kendime tövbe tövbe yanlış dua ediyorsun erken doğum vs olur bak diyorum öyle değişik kafalardayım
Fl konusuna geldik
Benim ilk bebeğimin 3. Aydan itibaren fl kemiği sürekliiiiii geri çıkıyordu. Bizde artık alışmıştık dedik heralde Kısa boylu bebek olacak vs.
Oğlum bi doğdu 51 cm yani gayet iyiydi boyu posu normal sınırlardaydı. Fl den dolayı hep 47-48 cm birşey bekliyordum ben. Bu değerlere çok takılmayın %100 değiller ve yanılma payları var mesela ilk zamanlar 5 gün ileri-geri çıkabiliyorken son haftalara geldiğimizde bu hata payı dilimi daha da esneyecek. Hem ölçümden hem cihazdan dolayı bir yanılma da olabiliyor Yani bu tür şeyleri hiç takmayın.

Canim benim gebelik takip doktorum Altunizade Acibadem’de. Esle girebiliyorsun. 45 dakika-1 saat suruyor. Ucret 950 TL. Tavsiyem uzerine buradan giden arkadaslar da memnun kaldilar. Girisi ana kapi degil, alt kattan yapiyorlar ve gebeleri kimseyle karsilastirmadan iceri aliyorlar. Zaten temiz bir hastane. Tavsiye ederim canim.

Perinatolog Prof. Dr. Ahmet Nuri Danisman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…