- 5 Eylül 2017
- 478
- 1.234
- 63
- 39
İnşallah canım hayırlısıyla bitsin geçsin şu günler. Kavuşalım bebişlerimize. Evet bende kansızlık var zaten kan ilacı kullanıyorum ondanmı bilmiyorum işte arada oluyo böle. Çok şükür daha iyiyim bugün hatta o kadar iyiyimki alışveriş yaptımCanım toparlarsın inşallah.. Demir eksikliğin olabilir. Bir ara bende hep öyleydim.Şimdi ise ara ara hasta gibi oluyorum.Hamileligin verdiği etkiler canım..Biraz daha sabır kavuşmaya az kaldı. Sağlıkla inşallah
Çok haklısın ama ne bilim o an iptal ettim çok sinirlerim bozuldu. Ahmet Güle aldım randevuyu eşimle girebileceğimi söylediler.Bakalım kısmetKeske gitseydin su sira esinle girebilcegin yer oldugunu sanmiyrm ben gittim altan beya cokta memnun kaldim cd veriyor fotoları veriyor ayriyetten whatsaptan videolari ve vermedigi tum resimlri yolluyor ben cok memnun klmistim ve cok dikkatliler dezenfekte konusunda icim cok rahat etmisti
Düşündüğün gibi her şey düzelir inşallah..Kızlar ya ben doğum zamanı gelsin hiç istemiyorum , şu an çok huzurluyum miniğim karnımdayken. Tatlı tatlı sohbet ediyorum, onun için alışveriş yapıyorum vs. Hem doğum zamanı durumlar ne olacak diye tedirginim. Annem gelebilecek mi ,eşimi ya da annemi refakatçi olarak alacaklar mı, oğlumu kime bırakıcaz, annemde veya kayınvalidemde duracak mı, çocuk unutacak valla akrabaları o zamana kadar, hastaneye onu almazlarsa terkedilmiş hisseder mi kendini sonuçta 2 gün göremeyecek beni, of kafamda deli sorular. Sonra diyorum o zamana düzelir, bir de doğumdan sonra başıma gelecekleri biliyorum ya ondan herhalde tedirginliğim
İstanbul canımHangi sehirdesin canim
Çok haklısın ama ne bilim o an iptal ettim çok sinirlerim bozuldu. Ahmet Güle aldım randevuyu eşimle girebileceğimi söylediler.Bakalım kısmet
12 de ki Furkan Karabaşoğlu yayınında dediAaa orayı ben kaçırdım, hangi egitimde dedi ? Akşamları bir tur daha izleyecem, o derece sevdim yani :)
Uni care diye geciyor zaten. Dogru görmüşsün canım. Asagiya ornek link birakiyorum.teşekkür ederim canım. linki varsa yollayabilirmisin rica etsem, özeldende yollayabilirsin. internette baktımda ""unicare vazelin"" görüyorum hep. ""unibaby vazelin"" bulamıyorum
Buralardayımm daha çok katılmaya çalışıcam canımGünaydın canım nerelerdeydin
Banada aynı şeyi dediler bende iptal ettim . Ahmet Gül'e randevu alabilirsin orası eşi alıyor canımKızlar ya perinatolog dan aradılar doktor altan cebecinin asistani yarin randevum vardı diyor doktorumuz yasli gruba girdiği için iceri sizden başkasını alamayız dediler böylede icime sinmiyor ne zamandır bekliyoruz eşimle bugünü başka iyi doktor onerisi olan varmi ? Arayıp bilgi alirim en azindan eşimi alan biyer olursa oraya gideriz olmadı
Hiç takılma canım bence. Ben hiç tek tek dikkat etmedim o değerlere hep ortalaması kaç çıktı diye baktım. Yani doktorun sıkıntı yok dediyse emin ol yokturkızlar birşey soracagım. az önce doktor muayenem vardı, 21.haftadayım, fl uzunlugu 6 gün geriden geliyor dedi doktor, önemli degil dedi, ama kafama takıldı sizin başınıza geldigimi ? sizin fl degeriniz kaçıncı haftada kaç çıkmıştı acaba ?
Sanırım en mantıklısı öyle olacak :/Şaka gibi Amazon da göndermiyor. İlk ona bakmıştım. Aliexpress kullanıyorum ama çok adi geliyor ürünler ya. 1 yıl ara vermiştim. Şimdi ebebekten eşimin ülkesine sipariş verdim denemek için. 15 Euro biberona 40 Euro kesmişler :/ ki onlar da sonra buraya kargo atacak. sanırım burdan ne bulursam alıcam mecbur.
Eksikler bitti diyorum buraya girip yazılanları okuyunca habire eksik çıkıyobende alayım bu küloddan. Kızımın doğumunda aşırı kanamam olmuştu benimde. Hatta yatağı o kadar çok batırdımki hasta bakıcı kızımın bezlerinden koymuştu artık ben bilmiyordum bu külodu iyi oluyo böle bilmediklerimizi öğreniyoruz fikir alıyoruz burdan. Hepinize çok tşkler canlar
Bende bir an önce doğurup kavuşmak istiyorumKızlar ya ben doğum zamanı gelsin hiç istemiyorum , şu an çok huzurluyum miniğim karnımdayken. Tatlı tatlı sohbet ediyorum, onun için alışveriş yapıyorum vs. Hem doğum zamanı durumlar ne olacak diye tedirginim. Annem gelebilecek mi ,eşimi ya da annemi refakatçi olarak alacaklar mı, oğlumu kime bırakıcaz, annemde veya kayınvalidemde duracak mı, çocuk unutacak valla akrabaları o zamana kadar, hastaneye onu almazlarsa terkedilmiş hisseder mi kendini sonuçta 2 gün göremeyecek beni, of kafamda deli sorular. Sonra diyorum o zamana düzelir, bir de doğumdan sonra başıma gelecekleri biliyorum ya ondan herhalde tedirginliğim
Fl konusuna geldikkızlar birşey soracagım. az önce doktor muayenem vardı, 21.haftadayım, fl uzunlugu 6 gün geriden geliyor dedi doktor, önemli degil dedi, ama kafama takıldı sizin başınıza geldigimi ? sizin fl degeriniz kaçıncı haftada kaç çıkmıştı acaba ?
Benimki de çok seviyor.Anamm tatlı bişiy yedim oğlan bıngıl bıngıl taklalar atıyor resmennn içeride
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Baya uzun zaman yoktum.Bende durumlar aynı sadece tetenoz aşısı oldu ve kolum çok ağrıyor 3 gün geçmedi acısı şimdi biraz daha hafifledi. Bu arada Dr. Altan Cebeciden detaylı ultrosan randevum yarındı fakat arayıp kesinlikle eş alınmıyor tek gelin dediler . Bende eşimde aylarca bu günü bekledik o yüzden iptal ettim tek girmek istemiyorum. Sizden ricam gidip memnun kaldığınız perinotogları paylaşabilir misiniz. Şuan tam 20+5 teyiz.
Ay ilk defa direk böyle tepkime gördüm hem garibime gitti hem hoşumaBenimki de çok seviyor.
Bende takip etmeye calisiyorum ne seviyo hoplayip zipliyo neyi umursamiyo. Tatlıyı sevdigimiz kesin. Birde sütü çok seviyor benim minik sıpamAy ilk defa direk böyle tepkime gördüm hem garibime gitti hem hoşuma
Ay sevsinler minik Algılarını onlarınn yaaBende takip etmeye calisiyorum ne seviyo hoplayip zipliyo neyi umursamiyo. Tatlıyı sevdigimiz kesin. Birde sütü çok seviyor benim minik sıpam
Ay sevsinler minik Algılarını onlarınn yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?