2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde 2 gün kanamam yoğun olmuştu. Onda da hastanede olduğum için hasta bezi içine gazlı bez koyuyorlardı. Eve gelince depend ve hamile pedi almıştım onlar çok kalın ve büyük geldi normal orkid kullandım. 1 paket açılmamış dependim 7 tane falanda büyük lohusa pedim var. Her dopum farklı oluyor belki bunda çok olur kanama.

Dogumdan sonra basina gelecekler cok guzel ya Bende biliyorum bak bildigimden diyorum hersey guzel olacak canim.
O zamana kadar coktan biter virus muhabbetleri. İnsanlar az evde dursa 2 aya biter

Aynı hisler bende de var

Ya kızlar ya.. İçimden çok dua etmek geldi.

Rabbim önce bebek isteyen ve anneliği hak edecek güzel yüreğe sahip olan herkese gönlünden geçeni nasip etsin. Sonra bunca endişeyle bebeklerinin yollarını gözleyen bizleri Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kavuştursun. Nasıl olacak, nolcak.. Maddi durum manevi durum diye düşünen tüm annelerin yüreği ferahlasın inşallah.

Herşey gönlümüzdeki gibi olacak güzelliklerim ^_^

Dua edelim❤

Ben pek hissedemiyorum hareketlerini...23 hafta bitti doktor normal dedi ama kafam karışık.

Sonsuz kere sonsuz aminler olsun gonlu guzelim.

Rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucagina almayi, mutlu, huzurlu yetistirebilmeyi, bizlere ve vatanina hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallah. En ufak bir endisemizi, korkumuzu silsin yuregimizden.

Dileyen herkese de bu duygulari yasamayi nasip etsin insallah.

Çoooookkk amiiinnnnnn

Simdi Acibadem’den aradilar. Esiniz artik giremiyor dediler. Bekleme salonunda bekleyebilirmis sadece.

Bende detaylıya gidicem insallah. Beraber gidecegim arkadasimdan haber bekliyorum aynı haftada hamileyiz o götürecek benide sag olsun. Beraber halletmis olucaz. Zamanini belirleyip 1-2 hafta icinde gidicez sanırım gidelim de benimde icim rahatlasın insallah. 5 hafta oldu kızımı gormeyeli beni biliyosunuz 10 gunde 1 giderdim

Bugün kliniğin telefonları sürekli çaldı durdu, herkes detaylı ultrasonu sordu fakat en erken 27'sine randevu verilebildi çünkü haftasonu olan randevular da haftaiçine alınmış (sokağa çıkma yasağından dolayı) Eğer randevu almadıysan almanı tavsiye ederim canım

Kızlar aranızda karnı hep sert olup bu durumdan rahatsız olsn vsrmı
Yani rahatsızlık verecek kadarr sert olsn varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…