2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar aranızda karnı hep sert olup bu durumdan rahatsız olsn vsrmı
Yani rahatsızlık verecek kadarr sert olsn varmı
Geçen yemeği mi fazla kaçırdım yediğim mi ağır geldi bilmiyorum ama karnım kaskatı oldu çok korktum ama sürekli öyle değil.
Senin hep mi öyle :/

Geçen yemeği mi fazla kaçırdım yediğim mi ağır geldi bilmiyorum ama karnım kaskatı oldu çok korktum ama sürekli öyle değil.
Senin hep mi öyle :/
Genelde yemekten sonra olurdu cnm bugün sabahdan beri var bi sorayım dedim sizlerde
Bende serklaj var acaba yolunda olmayan bişeymi var yoksa genelde varmı merak ettim

Merhaba benimde doktorum altunizade acıbademde, dr. habibe hanım. Evet dediğiniz gibi hastane karar almış tek başına giriliyor

Evet gecen yazismistik.

Bugune kadar hep esimle girmistik hatta tum muayeneleri kamera kaydina almisti esim.

N’apalim, bebek saglikli olsun da artik, esim de CD’den bakar.

Genelde yemekten sonra olurdu cnm bugün sabahdan beri var bi sorayım dedim sizlerde
Bende serklaj var acaba yolunda olmayan bişeymi var yoksa genelde varmı merak ettim
Sanmam ama yine de enfeksiyona falan dikkat et bol su iç az az sık sık ye arada böyle olması normaldir diye düşünüyorum
için rahat etmezse de doktoruna bi danışıverirsin canım.

Sanmam ama yine de enfeksiyona falan dikkat et bol su iç az az sık sık ye arada böyle olması normaldir diye düşünüyorum
için rahat etmezse de doktoruna bi danışıverirsin canım.
Sağol cnm cvp için yarın gidicem zaten dra sorarım inş

Canim icini ferah tut. Bak 1-2 haftaya goreceksin insallah. Saglikli olsun da, varsin gec gor. Sen moralini yuksek tutmaya bak.

Kızlar aranızda karnı hep sert olup bu durumdan rahatsız olsn vsrmı
Yani rahatsızlık verecek kadarr sert olsn varmı

Canim, tuvalete sikismissam oluyir bende. Onun icin aklima geldikce tuvalete cikiyorum.
Bir sorun yoktur insallah. Sen surekli yattigin icin oluyor olabilir mi?

Herkese iyi akşamlar iptal olan dört tane aldığım ayrıntılı ultrason dandevumdam sonra ümidimi kesimişken bugün bir süpriz oldu ve ayrıntılı ultrason yaptırdım çok şükür bir sorun yok herşey yolunda dediler kalbinde parlaklık var demişti kendi doktorum bu perinatolog yok herhangi bir parlaklık dedi hepimizin evlatları sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah alışveriş yapanlarıda zevkle takip ediyorum evlatlarımız sağlıklı iyi günlerde giysinler kullansınlar bende almaya başlıycam artık ama keşke gezerek inceleyerek alabilsek nasip inşallah bu günlerde biticek

Teşekkürler canım detaylı yazmışsın. Ne bileyim insan kafasına takıyor. Diger ölçümler hep 3-4 gün ileride veya gününde, ama fl ölçümü 6 gün geri diyor.
Siz 3.ay sonrası fl ölçümü geri demişsiniz. mahsuru yoksa 21.haftada kaç gün gerideydi ve max. Kaç gün geriye düştü ? Sizin diger ölçümler günündemiydi veya ileri/gerimiydi ?

Kusura bakmayın içimi rahatlatmak istiyorum :)

Küsurluk bir durum değil ama Bunların hiç bir önemi yok. Doktor problem var demediği sürece kurcalayıp kafa takmaya gerek yok..
Artık genetik faktörler de araya giriyor çünkü. Kıyaslamalar doğru değil. Ben içiniz rahatlasın, ölçümler her zaman doğru olmuyor ve yanılma payları var diye yazdım sadece..

Canim, tuvalete sikismissam oluyir bende. Onun icin aklima geldikce tuvalete cikiyorum.
Bir sorun yoktur insallah. Sen surekli yattigin icin oluyor olabilir mi?
Belkide cnm bugün sabahdan beri olunca bide sizlere sorayım demiştim
Sizi normal kendimi anormal gebe görüyorum bazen sizde de olunca demekki normal deyip rahatlayabikiyorum

Ben daha detaylı usg ye giremedim virüs korkusundan, şimdi ben istesem de randevu bulamıyorum ve 23.haftamın içindeyim

Ben daha detaylı usg ye giremedim virüs korkusundan, şimdi ben istesem de randevu bulamıyorum ve 23.haftamın içindeyim

canım şu an geç kalmış falan değilsin, öncelikle rahatla.
acıbadem doktorlarına bak, eğer istanbuldaysan, kliniklerin çoğu kapattı, ben de klinikten almıştım ancak burada tatlicincap arkadaşın tavsiyesiyle acıbademde prof ahmet nuri danışmana gittim.
eğer ki istanbulda değilsen de şehrinde acıbadem varsa doktorları muhakkak çalışıyordur.
Hastanelere bakmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…