2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Belkide cnm bugün sabahdan beri olunca bide sizlere sorayım demiştim
Sizi normal kendimi anormal gebe görüyorum bazen sizde de olunca demekki normal deyip rahatlayabikiyorum

Bir gunumuz digerini tutmuyor ki, gecen panikle yazdim buraya oglumu hissedemiyorum diye. 2 gun icim icimi yedi. Beyimiz anca keyfe geldi de ben de rahat bir nefes aldim.

Allah korusun olumsuz bir durum oldugunda sinyalini verirler diye dusunuyorum. Moralimizi bozmadan su gunleri de atlatalim insallah.

İnş cnm benim inş

Hoşbulduk İsranbul Anadolu yakasındayım
İstanbulda olduğunuz icin sanslisiniz aslinda bir suru muaynehane, radyolog vs var. Hepsine biraz detayli baksaniz eminim bi yer bulursunuz Avrupa yakasinda da cok fazla yer var. İlla ki birisinde bi kisilik yer vardir. Bide cok sıkıntı yapmayin 1-2 hafta gecse de yine de bakilir diyor Kagan Kocatepe

Çalışıyorlar evet ama ben girene kadar haftam geçmiş oluyor

Baya bir yeri aradım aslında ama şu ana kadar olumlu bir yanıt alamadım ve 24. Haftada yapılmayacağını söylediler.

Hoşbulduk İsranbul Anadolu yakasındayım

Ben de. Kadikoy merkezdeyim. Kendi takip doktorumu tavsiye ederim. Prof. Dr. Ahmet Nuri Danisman. Kendisi perinatolog. Acibadem Altunizade’de. 950 TL ucreti var. 45dk-1 saat suruyor. CD + Fotograf ve detay rapor veriyor. Kendisi alaninda en iyilerden. Benim riskli gebelik oldugu icin epey arastirip oyle karar kilmistim takip doktorum olmasinda.

Ankee da ona gitti, yukarida da detayli yazmis.

Yalniz gecen hafta sonuna kadar esle birlikte girebiliyordun muayene odasina ama bugun arayip kontrol oncesi bilgi verdiler artik esler sadece bekleme salonuna kadar girebiliyormus.

Eminim çok iyi bir doktordur ama fiyat baya uçukmuş Bu dönemde böyle bir fiyat vermem güç maalesef

ay canım hadi bakalım
gerçi sen zaten sürekli detaylı gibi gidiyorsun ama yine de haberdar et bizi

İnsallah canim. Heyecandan elim ayagim dolaniyor. Bu gece uyku yine haram. İnsallah ben de “her sey yolunda” cumlesini duyarim da rahat bir nefes alirim. Dua et canim.

Teşekkür eserim canım

İnsallah canim. Heyecandan elim ayagim dolaniyor. Bu gece uyku yine haram. İnsallah ben de “her sey yolunda” cumlesini duyarim da rahat bir nefes alirim. Dua et canim.
İnsallah ablacim benim ben eminim duyacaksin Kacta gidiceksin bizede yazarsin hemen sonrasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…