2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok teşekkür ederim siz yine de sorup bi haberdar edebilir misiniz beni? Bir de 23+2 de yapılabilir mi detaylı onu da öğrenebilirsem çok güzelim olur.
Canım Çakmak Erdem hastanesini aramanı tavsiye ederim.Fiyatı biraz daha uygun gelebilir.Oraya da Devlet Hastanesinden bir perinatolog özel olarak geliyor.Fiyatı 450 tl.

Ama Acıbadem de Bulunan Nuri Hoca da çok iyi bir doktor.Yani Fiyat biraz yüksek ama değiyor. Haftanı gününü söylersen yüksek ihtimal kabul edecektir.
Özel Sağlık sigortan varsa çok cüzzi bir fiyata geliyor.

Çok teşekkürler

arabanız va mı karşı tarafa geçebilirsen 700 tl ücret vermişti Doçent doktor Ahmet Gül, perinatolog.
istabul prenatal ama işte bir kaç hafta erteleyince virüsten dolayı, ben de dediğim gibi acıbademe gittim.
Burası fiyat olarak daha uygun hani zorlanacaksanız diye diyorum. Cevizlibağ'da yeri.
Arayıp yine de bir sorabilirsiniz isterseniz. Gerçi çok aman aman bir fark yok arada ama.

evet ben şükür hemen bir açık bulmuştum Nuri Beyde. Kolay bulunuyor yani en azından her gün bir saatlik yer kalmış oluyor sanki.

26 Mart’ta gitmistim canim. Artik 3 haftada bir goruyor, haftada bir olan sureyi uzatti. ☺

aman iyi olmuş bak gerçekten.
ben de 31 martta gittim şimdi planladığım 2 mayıs gibi.
Hareketlerini de hissediyorum biraz rahat bırakayım diyorum minnoşumu.
Özleyince daha da iyi oluyor emin ol.
ama doktora giderken ki heyecan fenaa
off kesin şeker yüklemesi de yapacağız bu kontrolde bakalım kısmet.

Erdem hastanesi dun mesaj atmisti bana da, Kadin Dogum’u ayri bir binaya ayirip Covidlilerle izole etmisler. Orada dogum yapan arkadaslarim da epey memnundu.

Hareketleri hissettigim icin sabredebildim ben de. Yoksa 3 hafta beni de zorladi. Bana seker yuklemesi ister mi bilmiyorum, soyle bir sonucum var cunku.

Eklentiler

• 449529D8-B90B-43E0-A9D5-4E197756FC04.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
Erdem hastanesi dun mesaj atmisti bana da, Kadin Dogum’u ayri bir binaya ayirip Covidlilerle izole etmisler. Orada dogum yapan arkadaslarim da epey memnundu.
Evet canım. Benim de Kadın Doğumcum Çamlıca Erdem de bende bir kaç referans sayesinde doktorumu tanımıştım.Memnun olanları çok bakalım inşallah ben de Doğumda memnun kalırım:))

Evet canım. Benim de Kadın Doğumcum Çamlıca Erdem de bende bir kaç referans sayesinde doktorumu tanımıştım.Memnun olanları çok bakalım inşallah ben de Doğumda memnun kalırım:))

Hangi doktor canim? Camlica da tavsiye ediliyor.

Karantina gunleri devam ederse benim dogum da orada olabilir. Gebelik teminatim Eylul’de gecerli olacak cunku, Acibadem 27-28 bin istiyor. O da Agustos’a kadar degisir yine.

Karantina gunleri devam ederse benim dogum da orada olabilir. Gebelik teminatim Eylul’de gecerli olacak cunku, Acibadem 27-28 bin istiyor. O da Agustos’a kadar degisir yine.
hangi acıbadem ya 27-28 isteyen??? arkadaşım ocakta doğum yaptı acıbadem maslakta sezeryan 20 ödedi hem de profla doğurdu..

Aa çok pahalı gerçekten..Benim doktorum Hürmüz Ayşe Katrancı hem tanıdığım kişiler çok tavsiye etti hem orda eski bir hastasıyla tanışmıştım 3 doğumunu da onda yaptığını çok memnun kaldığını söylemişti.
Her gittiğimde de ya normal doğumda oluyordu ya Sezeryan doğum yaptırıyordu.
Tabi açıkçası daha buranın doğum fiyatlarını sormadım benim yüksek ihtimal Sezeryan olacak çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum.

Kızlar aranızda karnı hep sert olup bu durumdan rahatsız olsn vsrmı
Yani rahatsızlık verecek kadarr sert olsn varmı
Benim ki aynı şekilde oluyor pazartesi doktor randevum da sordum doktorum rahim kasılması dedi magnezyum ve Protestan kullanıyordum beş aylık olunca bırakacaktık bu şikayetimden dolayı ikisine de devam dedi doktor randevunuz yakınsa ihmal etmeyin sorun

hangi acıbadem ya 27-28 isteyen??? arkadaşım ocakta doğum yaptı acıbadem maslakta sezeryan 20 ödedi hem de profla doğurdu..

Altunizade. Kurum anlasmasi olabilir. Benim gebelik ve dogum primim 2021 Eylul’de gecerli olacagi icin herhangi bir indirim alamiyorum.

İlk gebeligimde kalbi duran bebegimin kurtaji icin 16.000 tl fiyat verildi, baska hastanede yaptirdim.

İlk bebegim dogsaydi Mart ayinda dogacakti. Ve o zaman takipli hastasi olacagim halde fiyat 22.000 tl olacakti.

Bu arada yuksek riskli gebe oldugum icin bu fiyatlar kendi takip doktorum Perinatolog Ve Prof. Dr. icin.

Aslında bugün aradım Erdem hastanesini, numaramı da bıraktım ama dönüş yapmadılar. Yarın bir ajan arayacağım, hem yakın bana.

Aslında bugün aradım Erdem hastanesini, numaramı da bıraktım ama dönüş yapmadılar. Yarın bir ajan arayacağım, hem yakın bana.
Mutlaka tekrar ara biraz sıkıştır yoksa aramıyorlar en azından bu Cumartesi günü çağırırlar.

OLmazsa ararım bir, çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…