2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    293
alla alla bizim şirketten bir arkadaş da 2 hafta önce altunizade de doğum yaptı.. iyi pazarlık ettim dedi 8.000 tl ye sezeryan yaptırdı. dışarıdan doktor getirdi.. ona da 2000 vermiş uzmanmış dedi..
 
Mutlaka tekrar ara biraz sıkıştır yoksa aramıyorlar en azından bu Cumartesi günü çağırırlar.
cumartesi sokağa çıkma yasağı var nasıl çağıracaklarki? Bu arada sokağa çıkma yasağında bizim doktora gitmemiz gerekirse özel bir prosedür var mı? Yani allah korusun acil durum değil de.. rutin kontrol ya da detaylı ultrason mesela...
 

İsmi not alayim canim. Sagolasin. Erdem’in SGK anlasmasi oldugu icin fiyatlar cok uygun canim. Gecen sene 2500-3000 gibi bir fiyati Vardi hatirlamiyorsam. Kurtaji Camlica’da olmustum, 900 TL tutmustu SGK anlasmasi var diye.

Altunizade en yeni hastaneleri oldugu icin en son cihazlar da orada. Unluler de orada dogum yapiyor. Ne zaman gitsem kapida kameralar oluyor zaten. Ben hastaneden ziyade Nuri hoca’ya gidiyorum, anlatmistim sana neden kendisini sectigimi.
 
Doğru canım ya unutmuşum ..Yok o zaman hafta içine alırlar.
 
alla alla bizim şirketten bir arkadaş da 2 hafta önce altunizade de doğum yaptı.. iyi pazarlık ettim dedi 8.000 tl ye sezeryan yaptırdı. dışarıdan doktor getirdi.. ona da 2000 vermiş uzmanmış dedi..

Kesinlikle bir kurum anlasmasi vardir. Ayrica doktoru disaridan getirmis. Paketin icerigi net degil.

Nuri hocanin sadece rutin muayene ucreti 775 TL.

2 ay oncesine kadar detay usg fiyatlari 2750 TL idi fakat Altunizade’ye ozgu bir kurul karari cikardilar da fiyat 950 TL’ye dustu.

Hatta burada Bursa Acibadem’den 2750 TL fiyat aldigi icin Nuri hocadan randevu alan bir arkadasimiz da oldu. Kendi araclariyla Bursa’dan gel git yaptiklarinda bile daha ucuza malolacakti. Tabi su an Korona’dan dolayi gelemiyor diye hatirliyorum.
 
Ne demek canım❤

Altunizade en pahali hastaneleri..

Evet canım Nuri Hoca harika bence de..Bir de riskli gebelik uzmanı,perinatolog.. Hoca da yok yok..Oğlumu doğurduğum hastaneden gelmiş.
Orda ki bütün doktorlar harikaydı.Ankarada olsam yine doğumumu o doğum evinde yapardım.
İnşallah hepimiź gönlümüzden geçtiği gibi doğumumuzu yapar bebeklerimize sağlığı ile kavuşuruz
 
benim kendi doktorum da hafta sonları acıbadem internationalda... kocamla gideyim diye hastaneyi tercih ediyorduk ama muayene ücreti 700 tl onun da (o da prof)... anadolu sigortam olduğu için muayene ücreti 560 a mı ne düşüyor.. şimdi kendi muayehanesine başladım hastane olmasın diye o da 600 küsür.. ama hastanede kalsaydım ben de 900 küsüre detaylı ultrason yaptırtacaktım.. acıbadem sms attı iptal diye, sonra aradılar geliyorsunuz değil mi diye.. dedim siz iptal ettiniz ben de başka yerden aldım.. ama insan bilmediği bir yere gidince tedirgin oluyor.. allahtan burası var da iyi yorumlar okudum gitmeden :)
 

İnsallah canim. İnsallah saglikla alalim kucagimiza.

Dogumu onun yaptirmasini cok isterim. Ama Altunizade’de yaptirmak akil kari degil. Kurtaj sonrasi hemen gebelik ve dogumu prime eklettim ama 1 yil dolmadan gecerli olmuyor. Omer’im de bizi bekletmeden gelince mecbur cepten oduyorum, yapacak bir sey yok. Bir de beni kadin dogumcular kabul etmedi takip hastasi olarak. Hani 1,5 ayda bir Nuri hoca yapsin kontrolu gibi bir sansim olmadi. Su ana kadar 7000 civari odemisim bile. Normalde dogum yapilir bu fiyata ama elden baska bir sey gelmiyor.

Virusten dolayi dogum yeri belli degil, belli olsa Nuri hocadan yine rica edecegim. Ama ihtimal cok bende de iste. Hayirlisi diyelim.
 

Hayirlisi olsun.

Altunizade hijyende epey iyi. Ust duzey de onlemler almis. En son gittigimden bu yana tedbirleri daha da yukseltmisler. Bakalim yarin gorecegim komple dezenfektana bogacaklar diye dusunuyorum bu defa.
 
Altunizade tarafinda aynen genelde ünlüler gittigi icin fiyatida uçuk oluyor. İlceye gore bile degisiyor diye biliyorum. Ama genel olarakta pahalı geldi ya 15-20 bin ne biliyim.. Anlasma olunca dusuyodur tabi fiyat ama anlasmasiz hali cok ucuk gibi geldi.
 
Canım tabi ki yerine göre bütçemizi düşüneceğiz yerine göre de Sağlık her şeyden önemli yani sen çok doğru bir rota çizmişsin..
Senin, Ömerin sağlığı önemli ve hiçbir şey ile ölçülemez.Tabi imkanlar dahilinde kararını vermişsin.Çok da iyi yapmışsın.

Doğum da Alternatifler sıkıntı olmadığı sürece daha makul bir doktorla yapılabilir.
Ayşe hanım da yılların deneyimli doktoru.
Kısmet olursa neden olmasın.

Yeri geldiğinde şartlara göre harcamada yapılır biliyorsun geçen hafta neler yaşadığımı 1 hafta içinde 5 bine yakın testiydi ultrasonuydu..Bizim de Sağlık sigortamız Kasımda güncellenecek. Her şeyi kredi kartıyla hallettik.. Yeter ki sağlık olsun her şey halledilir.
Bizler, bebişlerimiz iyi olalım..Gerisi hallolur inşallah.
 
Bunun cevabını bende merak ediyorum :)
 
Ay sepete attıklarım hemen tükendi bile herkes bu anı mı bekliyormuş anlamadımneyse kalan sağlar benimdir diyip aldım bende kıtlıktan çıkmış gibi baktım son iki son bir diyor kaçırmayım dedim
Baktim bende o kadar da kacırılmıycak fiyatlar degil diye almadim simdilik canim. Gelir nasilsa zıbın falan aliyorsan civilde daha uygun. Malıda yine pamuk ayni
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…