2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Genelde yemekten sonra olurdu cnm bugün sabahdan beri var bi sorayım dedim sizlerde
Bende serklaj var acaba yolunda olmayan bişeymi var yoksa genelde varmı merak ettim

Benim her haftam dondugunde sert karnim nefes alamicak gibi hissediyrm iki gun sonra normale donuyor

Evet canım o bendim,malesef il dışı olduğu için dün arayıp iptal etmek zorunda kaldım gerçekten öyle bir hastane prof doktor için 950 çok çok uygun bir fiyat,netten araştırınca çok güzel yorumlarda var doktor hakkında,İstanbul'da olanlar kacirmasinlar,sonuçta bir kere yapılıyor detaylı ultrasyon.

Eminim çok iyi bir doktordur ama fiyat baya uçukmuş Bu dönemde böyle bir fiyat vermem güç maalesef

Esenyurt tarafinda altan cebeci var 600 tl ucreti ama aradiginizda pazarlik yaparsanz indirim yapiyormuslar bi orayi deneyin istersenz
G.o.p tada eli ekiz var orasi 550 tl

Bende hm e baktım dün. Çok güzel ve fiyat olarak uygun cici tulumları var ama pamuğu kalın mı yoksa ince mi anlayamadığımdan cesaret edip alamadım. 3-6 kalın olmalı , 0-3 ince bu nedenle bilemedim. Sadece pamuk yazıyor ya ince mi kalın mı bilemediğimden güvenemedim eşimde açılır belki ikilemde kalıyorsan bekleyelim dedi. Bakalım.

Son düzenleme:
Günaydın HM 'nın tulumları gerçekten çok güzel ama dedigin gibi emin olmak lazim .Belki 1 tane alınıp denenebilir.
Bu süreç Türkiye de belli değil.

Esenyurt tarafinda altan cebeci var 600 tl ucreti ama aradiginizda pazarlik yaparsanz indirim yapiyormuslar bi orayi deneyin istersenz
G.o.p tada eli ekiz var orasi 550 tl
Çok teşekkürler hepsine bakmaya çalışacağım, bana uzak kalıyor biraz ama artık son çare deneyeceğim.

Gunaydin kızlar iki gündür pek girmeye fırsatım olmamıştı. Baktım ki konu hm e gelmiş. Kalitesi modelleri gerçekten çok güzel ama ölçü olarak emin olamadığından henüz almadığım gidip almak istediğim bi ürünü var oda ekte bayildik biz büyümüş de kuculmus gibi çok sevimli değil mi ama ?

Eklentiler

• Screenshot_20200416-084824_Chrome.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
Baktim bende o kadar da kacırılmıycak fiyatlar degil diye almadim simdilik canim. Gelir nasilsa zıbın falan aliyorsan civilde daha uygun. Malıda yine pamuk ayni
Ben hastane çıkışı aldım mimicityden onlar gözüme büyük geldi 0-1 ay tulumlar sadece lcw de vardı onları aldım, benim ilk bebek 2430gr doğmuştu 39. Haftada sanırım bu da öyle doğar diye küçük birkaç parça bulunsun diye aldım başka yerlerde pek olmuyor küçük olanlarda çok pahalı oluyor

Bu benimde favori listemde ❤

Hm den oğlum için aldığım her şey hala taş gibi duruyor, kızıma da onları giydirebilirim hala iyiler, benim aldığım çok şey olmuştu ordan orta kalınlıktaydı, oğlum Eylül doğumlu o zamanlar tek daha sonra bir yelekle giydirmiştim, bak iyi oldu söylediğin küçük bedenler orda da vardı ben de bakayım bi

Fiyatlarda uygun tanesi 40 liraya kimide 50 liraya fln geliyor tulumların .

Detayliyi ne yapacaksin simdi?
Seyahat izni alma olasiligin yok mu guzelim?

Haklisin canim. Can sagligi en onemlisi su asamada. Rabbim hepimize yardim etsin.

Olsun giden 5 bin olsun. Bak icimiz artik daha rahat. Kucuk beyler gelmeden bize minik surprizler yapiyorlar. Saglikli ya Allah’a sukur gerisi muhim degil. Ulas’in kardesi geliyor hem annesi mumkun mu nazlanmadan gelmesi?

Detayliyi ne yapacaksin simdi?
Seyahat izni alma olasiligin yok mu guzelim?
Seyahat iznini sorduk canım,eşim polis zaten az çok biliyor prosedürü,bulundugumuz yerde perinatolog olduğu için izin çıkmıyor malesef doktorum çok iyi bir radyolog var ona da gidebilirsin dedi ama öncelikle perinatolog araştıracağım,sonuçta bu işin uzmani onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…