Bende hm e baktım dün. Çok güzel ve fiyat olarak uygun cici tulumları var ama pamuğu kalın mı yoksa ince mi anlayamadığımdan cesaret edip alamadım. 3-6 kalın olmalı , 0-3 ince bu nedenle bilemedim. Sadece pamuk yazıyor ya ince mi kalın mı bilemediğimden güvenemedim eşimde açılır belki ikilemde kalıyorsan bekleyelim dedi. Bakalım.
Ben h&m'den aldım geçen ay tulumlar, alt üst takımlar, 0-3 ay'a kadar aldıklarım tam bizim yaz bebelerine göre kumaşı ben çok beğendim. Aslında 0-1 ve 2-4 ay diyeyim, bedenleri biraz farklı ya.
4-6 ay aldım bir de, onda sweatshirt kumaşı yazıyordu mesela, içi böyle ince peluş gibi tam kış aylarına göre.
Seyahat iznini sorduk canım,eşim polis zaten az çok biliyor prosedürü,bulundugumuz yerde perinatolog olduğu için izin çıkmıyor malesef doktorum çok iyi bir radyolog var ona da gidebilirsin dedi ama öncelikle perinatolog araştıracağım,sonuçta bu işin uzmani onlar
Gunaydin kızlar iki gündür pek girmeye fırsatım olmamıştı. Baktım ki konu hm e gelmiş. Kalitesi modelleri gerçekten çok güzel ama ölçü olarak emin olamadığından henüz almadığım gidip almak istediğim bi ürünü var oda ekte bayildik biz büyümüş de kuculmus gibi çok sevimli değil mi ama ?
Seyahat iznini sorduk canım,eşim polis zaten az çok biliyor prosedürü,bulundugumuz yerde perinatolog olduğu için izin çıkmıyor malesef doktorum çok iyi bir radyolog var ona da gidebilirsin dedi ama öncelikle perinatolog araştıracağım,sonuçta bu işin uzmani onlar
Haklisin canim. Can sagligi en onemlisi su asamada. Rabbim hepimize yardim etsin.
Olsun giden 5 bin olsun. Bak icimiz artik daha rahat. Kucuk beyler gelmeden bize minik surprizler yapiyorlar. Saglikli ya Allah’a sukur gerisi muhim degil. Ulas’in kardesi geliyor hem annesi mumkun mu nazlanmadan gelmesi?
Ben kendi doktoruma durum bildirir raporu yazdırdım,riskli gebelik falan yazdı ama kabul edilmedi,devlet hastanesi olmadığı için mi acaba su surecte devlet Hastanesi'ne gitmem canım,her taraf sıkıntı malesefartık burda şansımi zorlayacagim.
Ben kendi doktoruma durum bildirir raporu yazdırdım,riskli gebelik falan yazdı ama kabul edilmedi,devlet hastanesi olmadığı için mi acaba su surecte devlet Hastanesi'ne gitmem canım,her taraf sıkıntı malesefartık burda şansımi zorlayacagim.
Boğazım durduğunda hallolmuş olacak. Herseyi bıraktım bugün. Dün gece karar aldım. Kollarimin altinda 3 gundur kizariklik var. Gunduz pembelesiyo gibi oluyo gece tekrar başlıyor. Bir de goz kapaklarim benek benek. Bi meyve tükettim bu ara ondan olabilir bir de doktor tatlı hamur işi ekmek vs kes demişti canim cok cekerse atistirmalik oyle yiyodum. Onu da yemicem. Sinirlerim bozuldu.
Iki gun sonra yuklemede seker filan cikar Allah korusun.