2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın HM 'nın tulumları gerçekten çok güzel ama dedigin gibi emin olmak lazim .Belki 1 tane alınıp denenebilir.
Bu süreç Türkiye de belli değil.

Günaydınlaar

Ben h&m'den aldım geçen ay tulumlar, alt üst takımlar, 0-3 ay'a kadar aldıklarım tam bizim yaz bebelerine göre kumaşı ben çok beğendim. Aslında 0-1 ve 2-4 ay diyeyim, bedenleri biraz farklı ya.
4-6 ay aldım bir de, onda sweatshirt kumaşı yazıyordu mesela, içi böyle ince peluş gibi tam kış aylarına göre.

Anladim canim, hayirlisi olsun. Hayirlisiyla atlatalim su sureci insallah.

Bu benimde favori listemde ❤

Kizlar dofh kizina tulumlar hep h&m den aldi olculeri gayet güzel ve buyuk incelik kalinlik kismini yazar size gorunce

Burda arksaslar devlet hastanesinden sevk aldılar oyle izin aldilar sende oyle yapsana oluyorsa

Aynen canım kafamız rahat olsun

Burda arksaslar devlet hastanesinden sevk aldılar oyle izin aldilar sende oyle yapsana oluyorsa
Ben kendi doktoruma durum bildirir raporu yazdırdım,riskli gebelik falan yazdı ama kabul edilmedi,devlet hastanesi olmadığı için mi acaba su surecte devlet Hastanesi'ne gitmem canım,her taraf sıkıntı malesefartık burda şansımi zorlayacagim.

Canım iyi bir radyolog da sana destek olur Hani perinatolog bulamazsan..

Geçmiş olsun kızlar..Toparlarsınız inşallah.
Boğazım durduğunda hallolmuş olacak. Herseyi bıraktım bugün. Dün gece karar aldım. Kollarimin altinda 3 gundur kizariklik var. Gunduz pembelesiyo gibi oluyo gece tekrar başlıyor. Bir de goz kapaklarim benek benek. Bi meyve tükettim bu ara ondan olabilir bir de doktor tatlı hamur işi ekmek vs kes demişti canim cok cekerse atistirmalik oyle yiyodum. Onu da yemicem. Sinirlerim bozuldu.
Iki gun sonra yuklemede seker filan cikar Allah korusun.

A April wind

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…