2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oyy maşallahh ben h&m den aldıklarımı hep 62 cm aldım(2-4 ay) çok küçük hiçbirşey almadım en kötü kollarını bacaklarını kıvırırım diye ama beden olarak tulumlar biraz büyük geldi gözüme

Gunaydin kizlar..
Bende bugun bi enerjisizim.. Haftalardir evdeyim 1 dk bile disarda olmadim herhangi bi sebeple tam 4 hafta bitiyor.. Bu surec sorumsuz insanlardan dolayi uzuyor.. En cok ona kızgınım. Yoksa sagligimiz icin evde olalim elbette ama onlar disari çıktıkça biz evde hapis olmaya devam.. Herkes evde kalsaydi simdi cok daha hafif bi tablo olurdu..

Alerji gibi bir durum mu acaba canım ya o geldi aklıma geçer inşallah doktora gitmiş miydin bunun için?

Yıkaninca bir miktar kuculuyolar canim bunuda goz onunde bulundurmak lazim kiyafet yikaninca kuculcek e bide sutun yararsa bebege(boyle bi tabir var dogru yanlis bilmiyorum) ancak olur yine. Benim oglum 3.300 dogmustu. 2 aylikken 8700 du ondan sonrada hep almaya devam etti. Bikac aylikken 9-12 giydiriyordum hic belli olmuyorlar

Merak eden anneler için çekeyim dedim ince pamuklu kumaş baya baya. Ben 3-6 ay da aldım çünkü evim çok sıcak oluyor kışın

Eklentiler

• B774A71C-18E5-4816-876F-3760D8C5C71F.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 53
  • ED0208D3-EFED-497C-BD68-75E3B26ED546.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 51
Hey maşallah o zaman büyük olması daha iyi

Merak eden anneler için çekeyim dedim ince pamuklu kumaş baya baya. Ben 3-6 ay da aldım çünkü evim çok sıcak oluyor kışın
Hepsi cok guzeller canim hayirli olsun. Tulumlar patikli mi? Patiksiz almanida tavsiye ederim genel olarak kiyafetleri cunku patikliler vucut olarak olsa da ayaktan kucuk geliyor giydiremiyorsun istedigin kadar.

Çok haklısın. Lütfen enerjini topla her sey düzelecek buna inan.Bir kaç aya düzelecek inşallah.. Bak yalnız değiliz eşimiz yanımızda en azından

Canım iyi bir radyolog da sana destek olur Hani perinatolog bulamazsan..
Aynen canım doktorum ben olsam bu şartlarda il dışına gitmektense iyi bir radyologa giderdim dedi,hatta bir isimde verdi netten araştırınca güzel yorumlarda var en kotu ihtimal oraya giderim herhalde

Çok haklısın. Lütfen enerjini topla her sey düzelecek buna inan.Bir kaç aya düzelecek inşallah.. Bak yalnız değiliz eşimiz yanımızda en azından
Evet canim cok sukur eslerimiz yanimizda. Esim evde olmasa gercekten cok daha fazla zorlanirdim. Daha 15-20 dk oldu kalkali. Oglum uyaninca esim bakiyor ben uyumaya devam :)
Ben hergun oglumla yürüyüşe cıkardım burda yesil bi alana. Hic evde olan insanlar degildik.. o yuzden biraz yadırgıyorum artik.
Bide biz hergun evdeyiz ama camdan bakıyorum hergun onlarca, yuzlerce insan geçiyor sadece benim evin penceresinden gördüğüm bu ki ana cadde de oturmuyorum. Oralar Allah bilir nasildir... Herkes evde olsa keske

Alerji gibi bir durum mu acaba canım ya o geldi aklıma geçer inşallah doktora gitmiş miydin bunun için?
Alerji gibi degil gibi. Kolumun sadece alt bolgesi kizarik ve goz kapagimda kirmizi benekler. Yedigim meyveden de olabilir ama diger yediklerimde etkileyebilir bilmiyorum. Şeker olayını konuştum dün bi sağlıkçı ablamla o da beni biraz ürküttü. Şeker filan çıksın istemiyorum.

Doktora en son gittigimde goz kapaklarimi soledim. Bol su ic dedi. pek oyle yakindan bakmadi bile. Kizariklik var dedim iste yasaklari soyledi bunlari bunlari kes dedi bol su ic dedi.

Hepsi cok guzeller canim hayirli olsun. Tulumlar patikli mi? Patiksiz almanida tavsiye ederim genel olarak kiyafetleri cunku patikliler vucut olarak olsa da ayaktan kucuk geliyor giydiremiyorsun istedigin kadar.
Çok teşekkür ederim güzel günlerde giydirmek de nasip olur inşallah Yok canım patikli değil onu o kadar kişi söylediki hiç bakmıyorum patiklilere

Çok teşekkür ederim güzel günlerde giydirmek de nasip olur inşallah Yok canım patikli değil onu o kadar kişi söylediki hiç bakmıyorum patiklilere
Soyleyenler benim gibi alıpta elinde patlayanlar cok sevdigim ama 1-2 kere giydirdigim seyler oldu üzülmüştüm. Tek tesellim 2 yegenim daha giydi oglumun kiyafetlerini en azindan degdi aldigima. Tum kiz kardesler ayni sene dogurduk 2017 de ilk ben benden bikac ay sonra ablalarım. Bide cok fazla kiyafet almistim ikisine de paylasmaya yetti. Herkesin senin gibi kardesi olmali diyolardi

Kızlar bana da bir yardım Ortalama olarak aldıklarımla alacaklarım toplamı şöyle birşey oluyor.
0-3 ay;
5 alt üst takım
2 tulum
1 salopet
5 tane zıbın takım
Bunlar fazla mı yoksa eksik mi? Sizce?

Aslında daha detaylı bakması lazımdı bence. Suyla ne alaka ola ki? Mesela ödem desen; hamilelikte olağan birşey olduğu aşikar ama benek benek nokta çıkarıyorum diyorsun bilemedim ya.. Doktor daha iyi bilir tabi ama.

kızlar taaaaa 2 nisanda a101den bebek eşyaları siparişi vermiştim.. bugün geldi.. gerçekten çok kaliteli yani a101den beklemediğim kadar kaliteli geldi... bir tek bebek çorabı 0-3 ay yazıyordu 3 yaş gelmiş eğer bir kampanya falan olursa kaçırmayın derim.. ben de burada biri yazmıştı o zaman görüp almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…