- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Evet çok almamak lazım da işte bende o çizgiyi yakalayamayanlardanım. Ya az geliyor gözüme ya çokBana da birkaç ay büyük al, o sıfır aylıkları ya da 0-3 aylıkları maksimum bir ay giydirirsin çocuk hemen büyüyor diyorlar ama ben aldım yine de. Çünkü aşırı tatlılar
Tatlidan oldugunu dusundu bence. Soruyu sorduktan sonra yasaklari soyledi. Mecbur kesicem zaten. Baska yolu yokAslında daha detaylı bakması lazımdı bence. Suyla ne alaka ola ki? Mesela ödem desen; hamilelikte olağan birşey olduğu aşikar ama benek benek nokta çıkarıyorum diyorsun bilemedim ya.. Doktor daha iyi bilir tabi ama.
Aynen canım senin dediklerin bana da az gibi göründü. Özellikle zıbın. Günde bir iki zıbın değişiyor diyorlar ama hiç deneyimim olmadığından ben de senin kadar bi şeyler aldım. Sanırım artık biraz daha 3-6 ay zıbınlar alıcam. Benim ufak bi de uzun çıktı şansa. Aldıklarıma girmeyecek galibaEvet çok almamak lazım da işte bende o çizgiyi yakalayamayanlardanım. Ya az geliyor gözüme ya çok
Çıvdıvııyovom
Zıbınları katmadım ben araya daha çok dışa giyilecek şeylere(takım-tulum) odaklandım çünkü yeterli zıbınımız var 6 aya kadar. Artık alırsam zıbınlarını 6-9 ay ve üzeri alacağım. Niyetim önce 0-3 ay kıyafetlerini halledip sonra 3-6 ve üzerini almak öyle planladımAynen canım senin dediklerin bana da az gibi göründü. Özellikle zıbın. Günde bir iki zıbın değişiyor diyorlar ama hiç deneyimim olmadığından ben de senin kadar bi şeyler aldım. Sanırım artık biraz daha 3-6 ay zıbınlar alıcam. Benim ufak bi de uzun çıktı şansa. Aldıklarıma girmeyecek galiba
Olabileceğini düşündüğün şeyleri tartıp onları keserek dene bakalım bi yapabilirsen.Tatlidan oldugunu dusundu bence. Soruyu sorduktan sonra yasaklari soyledi. Mecbur kesicem zaten. Baska yolu yoktespit edemiyorum cunku sebebin neyden kaynaklandigini. Iyice sinirim bozuluyor.
Sadece zıbının 5 tane olması az geldi bana canim. Zıbın dedigin cıtcıtlı yani dimi ondan bahsediyorsun? Elinde toplam 5 tane citcitli varsa takimlarin icinde cıtcıtlı yoksa bi o az canim. Civilde tanesi 7 lira bilgin olsunKızlar bana da bir yardımOrtalama olarak aldıklarımla alacaklarım toplamı şöyle birşey oluyor.
0-3 ay;
5 alt üst takım
2 tulum
1 salopet
5 tane zıbın takım
Bunlar fazla mı yoksa eksik mi? Sizce?
Zıbınları katmadım ben araya daha çok dışa giyilecek şeylere(takım-tulum) odaklandım çünkü yeterli zıbınımız var 6 aya kadar. Artık alırsam zıbınlarını 6-9 ay ve üzeri alacağım. Niyetim önce 0-3 ay kıyafetlerini halledip sonra 3-6 ve üzerini almak öyle planladım
Yok canım zıbınlarımız var ben direk alt-üst takım alacağım sadece 6 aya kadar zıbınlarımız stoklu..Sadece zıbının 5 tane olması az geldi bana canim. Zıbın dedigin cıtcıtlı yani dimi ondan bahsediyorsun? Elinde toplam 5 tane citcitli varsa takimlarin icinde cıtcıtlı yoksa bi o az canim. Civilde tanesi 7 lira bilgin olsunCunku ilk gunler olmasada sonraki günlerde tasıyor bezden sut oldugu icin beslendigi sivi ve tazyikli bi sekilde cikabiliyor. O yuzden zıbın elinin altinda hep olsun yani cıtcıtlı. Bezle cok alakasi var mi bilmiyorum ama premium care kullaniyordum o zamanlar
Tatlı derken ne yiyorsun veya cok sık mi yiyorsun canim? Ailede var mi seker hastaligi? Benim 2017 de dogum yaptigim arkadaslarimda seker cıkmisti onlar hergun kan olcumuyle baya dengeye almislardi kolay bi aparatti. En kotu seker ciksa bile kontrolu var canim olmadı ilaclarla caresi var. Bide senin haftan uygun seker testi yaptirmaya istersen yaptir kafan rahatlarTatlidan oldugunu dusundu bence. Soruyu sorduktan sonra yasaklari soyledi. Mecbur kesicem zaten. Baska yolu yoktespit edemiyorum cunku sebebin neyden kaynaklandigini. Iyice sinirim bozuluyor.
Hepsini yapicam.Olabileceğini düşündüğün şeyleri tartıp onları keserek dene bakalım bi yapabilirsen.
A101 inkiler gercekten %100 pamuk oluyor bende bikac bisey aldim ordan gecen cok begendimkızlar taaaaa 2 nisanda a101den bebek eşyaları siparişi vermiştim.. bugün geldi.. gerçekten çok kaliteli yani a101den beklemediğim kadar kaliteli geldi... bir tek bebek çorabı 0-3 ay yazıyordu 3 yaş gelmişeğer bir kampanya falan olursa kaçırmayın derim.. ben de burada biri yazmıştı o zaman görüp almıştım.
Sonradan görüp yazmışız ikimizdeO zaman kiyafet olarak eksik goremedim canim. Seni boyle gorunce bende almak istiyorum hemen alasım geliyorsonra sessizce internet sitesinden çıkıyorum görüp almak nasip olur insallah diye
Haftan uygun testti yaptırmak icin daha seker cıkmamisken hic uzme kendini simdiden canimHepsini yapicam.
Canım; rahmetli babam karacigerinden ve pankreasindan ameliyat olduktan sonra seker cikmisti. Baska kimsede yok. Doktor ödemini salatalik ve cilekle atabilirsin onlari ye demişti. (Canı çekenler hakkini helal etsin.)Bu ara en cok yediklerim onlar ama ara ara canım tatli cekerse kucuk cikolata gofret yiyorum oyle. Benim şekerden korkum normal doğuma engel olmasi. Buna sebep olsun istemiyorum. Cok üzülürüm.Tatlı derken ne yiyorsun veya cok sık mi yiyorsun canim? Ailede var mi seker hastaligi? Benim 2017 de dogum yaptigim arkadaslarimda seker cıkmisti onlar hergun kan olcumuyle baya dengeye almislardi kolay bi aparatti. En kotu seker ciksa bile kontrolu var canim olmadı ilaclarla caresi var. Bide senin haftan uygun seker testi yaptirmaya istersen yaptir kafan rahatlar
Sonradan görüp yazmışız ikimizde
Bende internet alışverişini çok seviyorum ya bilmiyorum mağazada vs bana daral geliyor. Sürekli satış peşinde oluyorlar beğenmediğin şeye diretiyorlar bir de bana pahalı geliyor. Bir de bulunduğum yerde çok marka çeşitliliği yok yerel mağazalar da geçiriyorlar gibime geliyor. 5 li hastane çıkışına 100 tl demişlerdi mesela bir de 2 sene önce yani..
10'lu takıma 180 demişlerdi. Tek alacağım yer ebebek olur onun mağazası da yeni geldi zaten buraya.
Insallah canım yaHaftan uygun testti yaptırmak icin daha seker cıkmamisken hic uzme kendini simdiden canimeger cikarsa ona gore hareket edersin. Cok abartmadan yenen seylerden dolayi bisey olmaz ama icin rahat olsun.
sağol canım benim☺Geçmiş olsun kızlar..Toparlarsınız inşallah.
benimde var ama bu aralar her gün ağrıyor neredeyse bi zonklama şekli var ki bazen dayanamıyorumO ayrı illet. Migreni olan biri olarak söylüyorum.
sağol canım
bana az gibi geldi canımKızlar bana da bir yardımOrtalama olarak aldıklarımla alacaklarım toplamı şöyle birşey oluyor.
0-3 ay;
5 alt üst takım
2 tulum
1 salopet
5 tane zıbın takım
Bunlar fazla mı yoksa eksik mi? Sizce?
kesinlikle katılıyorum bende zıbın ve alt ve çorap almıştım kalitedi beni şaşırttı,pamuklu ve incecik tam ağustos bebelerine görekızlar taaaaa 2 nisanda a101den bebek eşyaları siparişi vermiştim.. bugün geldi.. gerçekten çok kaliteli yani a101den beklemediğim kadar kaliteli geldi... bir tek bebek çorabı 0-3 ay yazıyordu 3 yaş gelmişeğer bir kampanya falan olursa kaçırmayın derim.. ben de burada biri yazmıştı o zaman görüp almıştım.
Canım; rahmetli babam karacigerinden ve pankreasindan ameliyat olduktan sonra seker cikmisti. Baska kimsede yok. Doktor ödemini salatalik ve cilekle atabilirsin onlari ye demişti. (Canı çekenler hakkini helal etsin.)Bu ara en cok yediklerim onlar ama ara ara canım tatli cekerse kucuk cikolata gofret yiyorum oyle. Benim şekerden korkum normal doğuma engel olmasi. Buna sebep olsun istemiyorum. Cok üzülürüm.
Sanirim 1 ay dikkat edip 28. Haftada gidicem. Öyle planlıyorum.
Yok kız burada civil olsun joker olsun ne bleyim. H&m bile yok. Bi lcw varYa ben tam tersi ogluma ilk alisverislerini civilden almıştım magazada gezerken istediklerimi alip yanima koyuyodum en son kasada kucuk bi dag olmustuyine oyle hevesim.
Bide sansim burdaki yerel magazalarda fiyatlar aşırı ucuk degil ama cok zevkli seyler gelmiyor o kötü. Yani 100 tlye burdan guzel bi hastane çıkışı alabilirim diye düşünüyorum mesela. 150 den yukari hic olmaz cunku alan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?