2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bana da birkaç ay büyük al, o sıfır aylıkları ya da 0-3 aylıkları maksimum bir ay giydirirsin çocuk hemen büyüyor diyorlar ama ben aldım yine de. Çünkü aşırı tatlılar
Evet çok almamak lazım da işte bende o çizgiyi yakalayamayanlardanım. Ya az geliyor gözüme ya çok
Çıvdıvııyovom

Tatlidan oldugunu dusundu bence. Soruyu sorduktan sonra yasaklari soyledi. Mecbur kesicem zaten. Baska yolu yok tespit edemiyorum cunku sebebin neyden kaynaklandigini. Iyice sinirim bozuluyor.

Evet çok almamak lazım da işte bende o çizgiyi yakalayamayanlardanım. Ya az geliyor gözüme ya çok
Çıvdıvııyovom
Aynen canım senin dediklerin bana da az gibi göründü. Özellikle zıbın. Günde bir iki zıbın değişiyor diyorlar ama hiç deneyimim olmadığından ben de senin kadar bi şeyler aldım. Sanırım artık biraz daha 3-6 ay zıbınlar alıcam. Benim ufak bi de uzun çıktı şansa. Aldıklarıma girmeyecek galiba

Zıbınları katmadım ben araya daha çok dışa giyilecek şeylere(takım-tulum) odaklandım çünkü yeterli zıbınımız var 6 aya kadar. Artık alırsam zıbınlarını 6-9 ay ve üzeri alacağım. Niyetim önce 0-3 ay kıyafetlerini halledip sonra 3-6 ve üzerini almak öyle planladım

Tatlidan oldugunu dusundu bence. Soruyu sorduktan sonra yasaklari soyledi. Mecbur kesicem zaten. Baska yolu yok tespit edemiyorum cunku sebebin neyden kaynaklandigini. Iyice sinirim bozuluyor.
Olabileceğini düşündüğün şeyleri tartıp onları keserek dene bakalım bi yapabilirsen.

Kızlar bana da bir yardım Ortalama olarak aldıklarımla alacaklarım toplamı şöyle birşey oluyor.
0-3 ay;
5 alt üst takım
2 tulum
1 salopet
5 tane zıbın takım
Bunlar fazla mı yoksa eksik mi? Sizce?
Sadece zıbının 5 tane olması az geldi bana canim. Zıbın dedigin cıtcıtlı yani dimi ondan bahsediyorsun? Elinde toplam 5 tane citcitli varsa takimlarin icinde cıtcıtlı yoksa bi o az canim. Civilde tanesi 7 lira bilgin olsun Cunku ilk gunler olmasada sonraki günlerde tasıyor bezden sut oldugu icin beslendigi sivi ve tazyikli bi sekilde cikabiliyor. O yuzden zıbın elinin altinda hep olsun yani cıtcıtlı. Bezle cok alakasi var mi bilmiyorum ama premium care kullaniyordum o zamanlar

O zaman kiyafet olarak eksik goremedim canim. Seni boyle gorunce bende almak istiyorum hemen alasım geliyor sonra sessizce internet sitesinden çıkıyorum görüp almak nasip olur insallah diye

Yok canım zıbınlarımız var ben direk alt-üst takım alacağım sadece 6 aya kadar zıbınlarımız stoklu..

Tatlı derken ne yiyorsun veya cok sık mi yiyorsun canim? Ailede var mi seker hastaligi? Benim 2017 de dogum yaptigim arkadaslarimda seker cıkmisti onlar hergun kan olcumuyle baya dengeye almislardi kolay bi aparatti. En kotu seker ciksa bile kontrolu var canim olmadı ilaclarla caresi var. Bide senin haftan uygun seker testi yaptirmaya istersen yaptir kafan rahatlar

A101 inkiler gercekten %100 pamuk oluyor bende bikac bisey aldim ordan gecen cok begendim pijama falan gelirse yine alırım

O zaman kiyafet olarak eksik goremedim canim. Seni boyle gorunce bende almak istiyorum hemen alasım geliyor sonra sessizce internet sitesinden çıkıyorum görüp almak nasip olur insallah diye
Sonradan görüp yazmışız ikimizde
Bende internet alışverişini çok seviyorum ya bilmiyorum mağazada vs bana daral geliyor. Sürekli satış peşinde oluyorlar beğenmediğin şeye diretiyorlar bir de bana pahalı geliyor. Bir de bulunduğum yerde çok marka çeşitliliği yok yerel mağazalar da geçiriyorlar gibime geliyor. 5 li hastane çıkışına 100 tl demişlerdi mesela bir de 2 sene önce yani..
10'lu takıma 180 demişlerdi. Tek alacağım yer ebebek olur onun mağazası da yeni geldi zaten buraya.

Canım; rahmetli babam karacigerinden ve pankreasindan ameliyat olduktan sonra seker cikmisti. Baska kimsede yok. Doktor ödemini salatalik ve cilekle atabilirsin onlari ye demişti. (Canı çekenler hakkini helal etsin.)Bu ara en cok yediklerim onlar ama ara ara canım tatli cekerse kucuk cikolata gofret yiyorum oyle. Benim şekerden korkum normal doğuma engel olmasi. Buna sebep olsun istemiyorum. Cok üzülürüm.
Sanirim 1 ay dikkat edip 28. Haftada gidicem. Öyle planlıyorum.

Ya ben tam tersi ogluma ilk alisverislerini civilden almıştım magazada gezerken istediklerimi alip yanima koyuyodum en son kasada kucuk bi dag olmustu yine oyle hevesim.
Bide sansim burdaki yerel magazalarda fiyatlar aşırı ucuk degil ama cok zevkli seyler gelmiyor o kötü. Yani 100 tlye burdan guzel bi hastane çıkışı alabilirim diye düşünüyorum mesela. 150 den yukari hic olmaz cunku alan olmaz

Haftan uygun testti yaptırmak icin daha seker cıkmamisken hic uzme kendini simdiden canim eger cikarsa ona gore hareket edersin. Cok abartmadan yenen seylerden dolayi bisey olmaz ama icin rahat olsun.
Insallah canım ya 23+4 üm. Biraz daha beklesem daha iyi hissedicem sanirim bilmiyorum ki ya.

Geçmiş olsun kızlar..Toparlarsınız inşallah.
sağol canım benim☺
O ayrı illet. Migreni olan biri olarak söylüyorum.
benimde var ama bu aralar her gün ağrıyor neredeyse bi zonklama şekli var ki bazen dayanamıyorum
Günaydın canım hayırdır inşallah ?

Geçmiş olsun ah o baş ağrısı illet

@torro Allah rahmet eylesin
sağol canım
Kızlar bana da bir yardım Ortalama olarak aldıklarımla alacaklarım toplamı şöyle birşey oluyor.
0-3 ay;
5 alt üst takım
2 tulum
1 salopet
5 tane zıbın takım
Bunlar fazla mı yoksa eksik mi? Sizce?
bana az gibi geldi canımyani şöyle diyim bebeğin üstü bir şekilde pisleniyor ya bir şey sürülüyor ya süt geliyor üstüne en fenası kaka taşması Ya da alt değişirken küçük kazalar diye sıralayabilirimhatta battaniyeler bile karışıyor bu durumlara penye pamuklu battaniyelerden lazım oluyor oldukça,bende yeni bi bu kadar alırım oğlumdan kalanlar var ve ikiz yeğenlerim var onlardan da bol bol var zaten
kesinlikle katılıyorum bende zıbın ve alt ve çorap almıştım kalitedi beni şaşırttı,pamuklu ve incecik tam ağustos bebelerine göre
Bu fotoyu ablama göndermiştim☺

Son düzenleme:

Aman be canım normal dogum icin mi bu kadar uzuyorsun kendini? Tamam tabiki saglikli olan en guzel olan o ama inan dogumu sen degil bebek belirliyor. Dogum yapcagim gunun sabahinda ( haberim yoktu dogum yapcagimdan) catı muaynesi oldum normal dogum yapacaksın zamani ne zaman gelirse dedi doktorum. 2 saat sonra esini ara gelsin sezeryan oluyorsun hemen dedi inan hic belli olmuyor.
Sen sıkma canını. Sen bilirsin ama 1 ay bunu bekleyip can sıkmak icin cok uzun bi sure canim. Belkide bosuna kendini kısıtlıycaksin

Yok kız burada civil olsun joker olsun ne bleyim. H&m bile yok. Bi lcw var Bi de işte geçen sene ebebek açıldı. Geri kalanlar hep yerel esnaf.. Onlar da kendilerince kira parası vs derken fiyat artırıyorlar. Zaten internet alışverişi yapamayan kesim almak zorunda kaldığı için de fiyatlar böyle abartılı olabiliyor..
Arkadaşım doğum yaptığında aldıklarım yetişmedi yine de elim boş gitmeyeyim diye alt-üst takıma 60 tl vermek zorunda kalmıştım. içime oturmuştu.
Aldıklarım gelince bir de onları götürmüştüm :)) Liseden can dostumdu ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…