- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ay evet arkadaşımda öyle dedi az önce. 0-3 ayları 2 ay giydirdim dedi. Bende 0-3 ay ya hani hemen büyürse diye çok almak istememiştim ama en az 10 takım olsun dedi. Biraz daha birşeyler alacağımsağol canım benim☺
benimde var ama bu aralar her gün ağrıyor neredeyse bi zonklama şekli var ki bazen dayanamıyorum
sağol canım
bana az gibi geldi canımyani şöyle diyim bebeğin üstü bir şekilde pisleniyor ya bir şey sürülüyor ya süt geliyor üstüne en fenası kaka taşması Ya da alt değişirken küçük kazalar diye sıralayabilirim hatta battaniyeler bile karışıyor bu durumlara penye pamuklu battaniyelerden lazım oluyor oldukça,bende yeni bi bu kadar alırım oğlumdan kalanlar var ve ikiz yeğenlerim var onlardan da bol bol var zaten
kesinlikle katılıyorum bende zıbın ve alt ve çorap almıştım kalitedi beni şaşırttı,pamuklu ve incecik tam ağustos bebelerine göre
Eki Görüntüle 2620498 Bu fotoyu ablama göndermiştim☺
Haklısın yerel dukkanlar biraz sacma oluyor. Burda da bu bahsettigim dukkanlar yokta yakin bi yan ilimde var. Baya yakın tabi. Gezmek icin falan minubus mesafesinde gidip geliniyor. Orda var hepsi bende oraya gidip aliyorum herseyi. Hastanemde orda gittigim. Burdaki yerel dukkanlar dedigim gibi zevksiz ve dedigin gibi alt ust takimlar pahali oluyor. Mumkun oldugunca almam bende. Ama hastane çıkışlarını bunun disinda tutmuslar niyeyse sag olsunlarYok kız burada civil olsun joker olsun ne bleyim. H&m bile yok. Bi lcw varBi de işte geçen sene ebebek açıldı. Geri kalanlar hep yerel esnaf.. Onlar da kendilerince kira parası vs derken fiyat artırıyorlar. Zaten internet alışverişi yapamayan kesim almak zorunda kaldığı için de fiyatlar böyle abartılı olabiliyor..
Arkadaşım doğum yaptığında aldıklarım yetişmedi yine de elim boş gitmeyeyim diye alt-üst takıma 60 tl vermek zorunda kalmıştım. içime oturmuştu.
Aldıklarım gelince bir de onları götürmüştüm :)) Liseden can dostumdu ama :)
Burasıda öyle e bebek falan yok lcw yeni açıldı,koton var bir de ama ilçe burası,alışveriş için Sakaryaya giderim zaten yakın sayılır merkezYok kız burada civil olsun joker olsun ne bleyim. H&m bile yok. Bi lcw varBi de işte geçen sene ebebek açıldı. Geri kalanlar hep yerel esnaf.. Onlar da kendilerince kira parası vs derken fiyat artırıyorlar. Zaten internet alışverişi yapamayan kesim almak zorunda kaldığı için de fiyatlar böyle abartılı olabiliyor..
Arkadaşım doğum yaptığında aldıklarım yetişmedi yine de elim boş gitmeyeyim diye alt-üst takıma 60 tl vermek zorunda kalmıştım. içime oturmuştu.
Aldıklarım gelince bir de onları götürmüştüm :)) Liseden can dostumdu ama :)
Büyük şehir ayrıcalığı ne güzel minibüsle git gel :)) Ahaha benim gideceğim en yakın büyükşehir ankara, ona da minibüsle gidemem..Haklısın yerel dukkanlar biraz sacma oluyor. Burda da bu bahsettigim dukkanlar yokta yakin bi yan ilimde var. Baya yakın tabi. Gezmek icin falan minubus mesafesinde gidip geliniyor. Orda var hepsi bende oraya gidip aliyorum herseyi. Hastanemde orda gittigim. Burdaki yerel dukkanlar dedigim gibi zevksiz ve dedigin gibi alt ust takimlar pahali oluyor. Mumkun oldugunca almam bende. Ama hastane çıkışlarını bunun disinda tutmuslar niyeyse sag olsunlarhem asiri pahali dgil hemde guzel olanlar var
Neden ordasiniz canim? Tayin vs falan mi yoksa genel olarak orda mi yasiyorsunuz? Belki tasinma durumunuz olur ilerde daha merkezi bi yere. Bende Bursa nin kucuk bi ilcesindeyim. Ama en azindan minibusle gidebiliyorum almak istediklerime veya gezmek icin. Onceden İstanbulda yasiyordum. İstanbuldan sonra hafif afalliyor insan boyle bi yerdeBüyük şehir ayrıcalığı ne güzel minibüsle git gel :)) Ahaha benim gideceğim en yakın büyükşehir ankara, ona da minibüsle gidemem..
Evet pek güzel şeylerde olmuyor. Ben birazda mecburum o yüzden. Oldum olası zaten burada bi çeşitlilik bulamam.
Bazı aldıklarımızın bedenlerine göre fazla giydirebiliyoruz bazıları da hemen küçülüyor aynen biraz daha eklersinAy evet arkadaşımda öyle dedi az önce. 0-3 ayları 2 ay giydirdim dedi. Bende 0-3 ay ya hani hemen büyürse diye çok almak istememiştim ama en az 10 takım olsun dedi. Biraz daha birşeyler alacağım
Amin canım inşallahhBu arada haftaya salı randevum var kızlar,aksilik çıkmaz inşallh,doktor detaylıya için randevu verecek,inşallh her şey yolunda gider
İnşallah yaAmin canım inşallahh
İnsallah canimBu arada haftaya salı randevum var kızlar,aksilik çıkmaz inşallh,doktor detaylıya için randevu verecek,inşallh her şey yolunda gider
Doğma büyüme buralıyız ve buradayız canım eşimle ikimizde..Neden ordasiniz canim? Tayin vs falan mi yoksa genel olarak orda mi yasiyorsunuz? Belki tasinma durumunuz olur ilerde daha merkezi bi yere. Bende Bursa nin kucuk bi ilcesindeyim. Ama en azindan minibusle gidebiliyorum almak istediklerime veya gezmek icin. Onceden İstanbulda yasiyordum. İstanbuldan sonra hafif afalliyor insan boyle bi yerdeama alıstımda
İnşallah canımİnsallah canim❤ Cok sukur herkes detayliya gidebildi bi ayin sonundakiler olarak bikac kisi kaldik. Bizede gidip icimizin rahatlamasi nasip olsun
Canım; rahmetli babam karacigerinden ve pankreasindan ameliyat olduktan sonra seker cikmisti. Baska kimsede yok. Doktor ödemini salatalik ve cilekle atabilirsin onlari ye demişti. (Canı çekenler hakkini helal etsin.)Bu ara en cok yediklerim onlar ama ara ara canım tatli cekerse kucuk cikolata gofret yiyorum oyle. Benim şekerden korkum normal doğuma engel olmasi. Buna sebep olsun istemiyorum. Cok üzülürüm.
Sanirim 1 ay dikkat edip 28. Haftada gidicem. Öyle planlıyorum.
Gözün aydın canım.. İyi geçmesine sevindimGunaydin. Hastaneden geliyorum. Detayliya girdim. Cok sukur her sey yolunda. 537 gram olmuş. 27 cm. Tosuncuk kizim benim. Evet cinsiyetini de teyit ettik. Artik % 100 eminiz. Kizimizin adini ya Lily (Zambak) ya da Luna (Ay, Ay Tanricasi) koymayi dusunuyoruz. Ya da ikisini birden.
Katılıyorum sana dogru soyluyorsun ama iste insanda hani istiyo ki dogal olsun guzel olsun. Yani ben yedim diye sonuc sezeryan olmasin. Baska sebeplerle olur ona bisey diyemem. Ama sebep ben olmiyim diyom kizAman be canım normal dogum icin mi bu kadar uzuyorsun kendini? Tamam tabiki saglikli olan en guzel olan o ama inan dogumu sen degil bebek belirliyor. Dogum yapcagim gunun sabahinda ( haberim yoktu dogum yapcagimdan) catı muaynesi oldum normal dogum yapacaksın zamani ne zaman gelirse dedi doktorum. 2 saat sonra esini ara gelsin sezeryan oluyorsun hemen dediinan hic belli olmuyor.
Sen sıkma canını. Sen bilirsin ama 1 ay bunu bekleyip can sıkmak icin cok uzun bi sure canim. Belkide bosuna kendini kısıtlıycaksin
Gözünaydın canımGunaydin. Hastaneden geliyorum. Detayliya girdim. Cok sukur her sey yolunda. 537 gram olmuş. 27 cm. Tosuncuk kizim benim. Evet cinsiyetini de teyit ettik. Artik % 100 eminiz. Kizimizin adini ya Lily (Zambak) ya da Luna (Ay, Ay Tanricasi) koymayi dusunuyoruz. Ya da ikisini birden.
Tesekkur ederim canim benimmm.Gecmis olsun canim. Son zamanda yedigin meyve yedigin cilekse ondan basla istersen. Cilek baslibasina allerjen bir meyve. Ben normalde 3’tem fazla yersem her yerim kizarmaya baslar. Bir sefer frenleyemedim kendimi komalik oluyordum neredeyse.
Ben kendi doktoruma durum bildirir raporu yazdırdım,riskli gebelik falan yazdı ama kabul edilmedi,devlet hastanesi olmadığı için mi acabasu surecte devlet Hastanesi'ne gitmem canım,her taraf sıkıntı malesef artık burda şansımi zorlayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?