2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay evet arkadaşımda öyle dedi az önce. 0-3 ayları 2 ay giydirdim dedi. Bende 0-3 ay ya hani hemen büyürse diye çok almak istememiştim ama en az 10 takım olsun dedi. Biraz daha birşeyler alacağım

Haklısın yerel dukkanlar biraz sacma oluyor. Burda da bu bahsettigim dukkanlar yokta yakin bi yan ilimde var. Baya yakın tabi. Gezmek icin falan minubus mesafesinde gidip geliniyor. Orda var hepsi bende oraya gidip aliyorum herseyi. Hastanemde orda gittigim. Burdaki yerel dukkanlar dedigim gibi zevksiz ve dedigin gibi alt ust takimlar pahali oluyor. Mumkun oldugunca almam bende. Ama hastane çıkışlarını bunun disinda tutmuslar niyeyse sag olsunlar hem asiri pahali dgil hemde guzel olanlar var

Burasıda öyle e bebek falan yok lcw yeni açıldı,koton var bir de ama ilçe burası,alışveriş için Sakaryaya giderim zaten yakın sayılır merkez

Büyük şehir ayrıcalığı ne güzel minibüsle git gel :)) Ahaha benim gideceğim en yakın büyükşehir ankara, ona da minibüsle gidemem..
Evet pek güzel şeylerde olmuyor. Ben birazda mecburum o yüzden. Oldum olası zaten burada bi çeşitlilik bulamam.

Neden ordasiniz canim? Tayin vs falan mi yoksa genel olarak orda mi yasiyorsunuz? Belki tasinma durumunuz olur ilerde daha merkezi bi yere. Bende Bursa nin kucuk bi ilcesindeyim. Ama en azindan minibusle gidebiliyorum almak istediklerime veya gezmek icin. Onceden İstanbulda yasiyordum. İstanbuldan sonra hafif afalliyor insan boyle bi yerde ama alıstımda

Ay evet arkadaşımda öyle dedi az önce. 0-3 ayları 2 ay giydirdim dedi. Bende 0-3 ay ya hani hemen büyürse diye çok almak istememiştim ama en az 10 takım olsun dedi. Biraz daha birşeyler alacağım
Bazı aldıklarımızın bedenlerine göre fazla giydirebiliyoruz bazıları da hemen küçülüyor aynen biraz daha eklersin

Bu arada haftaya salı randevum var kızlar,aksilik çıkmaz inşallh,doktor detaylıya için randevu verecek,inşallh her şey yolunda gider
İnsallah canim Cok sukur herkes detayliya gidebildi bi ayin sonundakiler olarak bikac kisi kaldik. Bizede gidip icimizin rahatlamasi nasip olsun

Doğma büyüme buralıyız ve buradayız canım eşimle ikimizde..
Gitme planlarımız oldu ancak ilk evlendiğimizde vs ama şimdi eşim katiyen gitmem oğlumun mezarı burada, yalnız bırakmam diyor..
Ben seviyorum aslında burayı. Başka yerde yapamam.

Gunaydin. Hastaneden geliyorum. Detayliya girdim. Cok sukur her sey yolunda. 537 gram olmuş. 27 cm. Tosuncuk kizim benim. Evet cinsiyetini de teyit ettik. Artik % 100 eminiz. Kizimizin adini ya Lily (Zambak) ya da Luna (Ay, Ay Tanricasi) koymayi dusunuyoruz. Ya da ikisini birden.

İnsallah canim❤ Cok sukur herkes detayliya gidebildi bi ayin sonundakiler olarak bikac kisi kaldik. Bizede gidip icimizin rahatlamasi nasip olsun
İnşallah canımönce kontrol için kendi doktoruma gidicem bakalım o nereye gönderecek,hepimize nasip olsun inşallah

Gecmis olsun canim. Son zamanda yedigin meyve yedigin cilekse ondan basla istersen. Cilek baslibasina allerjen bir meyve. Ben normalde 3’tem fazla yersem her yerim kizarmaya baslar. Bir sefer frenleyemedim kendimi komalik oluyordum neredeyse.

Gözün aydın canım.. İyi geçmesine sevindim Adıyla yaşasın inşallah. Luna çok sevimli bence luna kesin koyun..

Katılıyorum sana dogru soyluyorsun ama iste insanda hani istiyo ki dogal olsun guzel olsun. Yani ben yedim diye sonuc sezeryan olmasin. Baska sebeplerle olur ona bisey diyemem. Ama sebep ben olmiyim diyom kiz

Gözünaydın canımisminizde çok güzel maşallah kızçemize

Gecmis olsun canim. Son zamanda yedigin meyve yedigin cilekse ondan basla istersen. Cilek baslibasina allerjen bir meyve. Ben normalde 3’tem fazla yersem her yerim kizarmaya baslar. Bir sefer frenleyemedim kendimi komalik oluyordum neredeyse.
Tesekkur ederim canim benimmm.
Yeni gelişen bi durum hayatim boyunca hic boyle alerjim vs olmadi. Ama alerji her an gelisebiliyomus. Cilekten olabilir onu kestim bugunden itibaren artik napim. Diger yediklerimde de dikkatli gidicem. Hayirlisi bakalim.❤

A April wind
iilay
Cnm onlar devletten sevk kağıdı alip gittiler ama yinede sen bilirsin ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…