Doğma büyüme buralıyız ve buradayız canım eşimle ikimizde..
Gitme planlarımız oldu ancak ilk evlendiğimizde vs ama şimdi eşim katiyen gitmem oğlumun mezarı burada, yalnız bırakmam diyor..
Ben seviyorum aslında burayı. Başka yerde yapamam.
Sabah bağladım krem sürdüm hafif sıktım,yemek yedim şimdi bi elim göbüşte bi elim telde daha iyiyimayağa kalkınca zonklamalar başlayacak kesin her gün böyle
Tesekkur ederim canim benimmm.
Yeni gelişen bi durum hayatim boyunca hic boyle alerjim vs olmadi. Ama alerji her an gelisebiliyomus. Cilekten olabilir onu kestim bugunden itibaren artik napim. Diger yediklerimde de dikkatli gidicem. Hayirlisi bakalim.❤
Cilek alerjisi bende de 4 yil once cikti canim. Ondan once hic sorunum yoktu. Fakat 4 sene once afedersin hem istifra hem ishal ayni anda, lavaboda bayilmisim. Yalniz ysiyordum ustelik. Ambulans cagirdigim tek durum o olmustu. Yas ilerledikce alerjiler ortaya cikiyormus meger. (Yalniz ben de koca bir kse cilek yemistim, yuh bana).
Gecmis olsun tekrar. İnsallah hemencecik atlatirsin.
Ay arkadaşa yazacaktım ben konu dağılınca unutmuşum. masal3487
Devlet hastanesinden(araştırma) sevk aldım ben, sevk kağıdı ile valiliğe gittik. Kağıdı gösterince hiçbir soru sormadılar zaten. Sadece randevumun kaçta olduğunu ve ne zaman döneceğimizi sordular. Gideceğimiz yeri yazdılar. Sonra izin kağıdını verdiler, bu kadar. Yolda da her il girişinde durduruyorlar sadece izin belgesini görmek istiyorlar polis veya jandarma bu kadar. Mesela doktor beni özele sevk edemeyeceği için ankara zübeyde hanım hastanesine sevkli gösterdi ancak biz özel tıp merkezine gittik.
Sabah bağladım krem sürdüm hafif sıktım,yemek yedim şimdi bi elim göbüşte bi elim telde daha iyiyimayağa kalkınca zonklamalar başlayacak kesin her gün böyle
Cilek alerjisi bende de 4 yil once cikti canim. Ondan once hic sorunum yoktu. Fakat 4 sene once afedersin hem istifra hem ishal ayni anda, lavaboda bayilmisim. Yalniz ysiyordum ustelik. Ambulans cagirdigim tek durum o olmustu. Yas ilerledikce alerjiler ortaya cikiyormus meger. (Yalniz ben de koca bir kse cilek yemistim, yuh bana).
Gecmis olsun tekrar. İnsallah hemencecik atlatirsin.
Ay arkadaşa yazacaktım ben konu dağılınca unutmuşum. masal3487
Devlet hastanesinden(araştırma) sevk aldım ben, sevk kağıdı ile valiliğe gittik. Kağıdı gösterince hiçbir soru sormadılar zaten. Sadece randevumun kaçta olduğunu ve ne zaman döneceğimizi sordular. Gideceğimiz yeri yazdılar. Sonra izin kağıdını verdiler, bu kadar. Yolda da her il girişinde durduruyorlar sadece izin belgesini görmek istiyorlar polis veya jandarma bu kadar. Mesela doktor beni özele sevk edemeyeceği için ankara zübeyde hanım hastanesine sevkli gösterdi ancak biz özel tıp merkezine gittik.
Canım; rahmetli babam karacigerinden ve pankreasindan ameliyat olduktan sonra seker cikmisti. Baska kimsede yok. Doktor ödemini salatalik ve cilekle atabilirsin onlari ye demişti. (Canı çekenler hakkini helal etsin.)Bu ara en cok yediklerim onlar ama ara ara canım tatli cekerse kucuk cikolata gofret yiyorum oyle. Benim şekerden korkum normal doğuma engel olmasi. Buna sebep olsun istemiyorum. Cok üzülürüm.
Sanirim 1 ay dikkat edip 28. Haftada gidicem. Öyle planlıyorum.
Zıbınları katmadım ben araya daha çok dışa giyilecek şeylere(takım-tulum) odaklandım çünkü yeterli zıbınımız var 6 aya kadar. Artık alırsam zıbınlarını 6-9 ay ve üzeri alacağım. Niyetim önce 0-3 ay kıyafetlerini halledip sonra 3-6 ve üzerini almak öyle planladım
ben bir excel tablo yaptım. neyden kaç tane aldım ve alıyorum diye... açıkçası fiyatı uygunsa ve excelimde o ay için yeterli alınmamışsa alıyorum... gerçi bugün bir arkadaşım aradı... bazayı düzenlerken kendi çocuğu için hiç kullanmadığı battaniye, pike vs leri bulmuş... onları vereyim sana dedi... mutlu oldum :)
ben bir excel tablo yaptım. neyden kaç tane aldım ve alıyorum diye... açıkçası fiyatı uygunsa ve excelimde o ay için yeterli alınmamışsa alıyorum... gerçi bugün bir arkadaşım aradı... bazayı düzenlerken kendi çocuğu için hiç kullanmadığı battaniye, pike vs leri bulmuş... onları vereyim sana dedi... mutlu oldum :)
Ahah keşke benide arasalar dur alma ben gönderiyorum deseler bende sevineydim
Yalnız benim çevremdekilerin de hep kız bebeği var erkek neredeyse hiç yok
Kız bebe olsaydı bu hem kardeşimin hem kuzen çocuğunun hep bize gelecekti herşeyi ancak ııh
Gunaydin. Hastaneden geliyorum. Detayliya girdim. Cok sukur her sey yolunda. 537 gram olmuş. 27 cm. Tosuncuk kizim benim. Evet cinsiyetini de teyit ettik. Artik % 100 eminiz. Kizimizin adini ya Lily (Zambak) ya da Luna (Ay, Ay Tanricasi) koymayi dusunuyoruz. Ya da ikisini birden.
Arkadaşlar yarına randevu buldum, üstelik kendi hastaneme. Hiç umudum olmadığı halde oradaki perinatologa yazmıştım, sağ olsun ilgilendi ve yarına boşluk buldu. İlginiz için teşekkür ederim, hepiniz yardımcı oldunuz, inş güzel sonuçlarla da dönerim.
Ahah keşke benide arasalar dur alma ben gönderiyorum deseler bende sevineydim
Yalnız benim çevremdekilerin de hep kız bebeği var erkek neredeyse hiç yok
Kız bebe olsaydı bu hem kardeşimin hem kuzen çocuğunun hep bize gelecekti herşeyi ancak ııh
suan baba tarafında 10 yil sonra erkek bnmki olcak anne tarafinda 6 yil sonra esimin tarafında rahat bi 16 yılı var sanirsm
hatta amcam kuzenlerimle dalga geçiyor bune etrafımızı elalemin herifleri sarcak diye
Ben kendi doktoruma durum bildirir raporu yazdırdım,riskli gebelik falan yazdı ama kabul edilmedi,devlet hastanesi olmadığı için mi acaba su surecte devlet Hastanesi'ne gitmem canım,her taraf sıkıntı malesefartık burda şansımi zorlayacagim.
Canım ben Devlet Hastanesi’nde herhangi bir doktora gittim. Detaylı ultrason yaptırmak için sevk kağıdı yazabilirler mi diye sordum. Benim gideceğim yer özeldi. Ama doktor araştırma hastanesine sevk yazdı. Ben araştırmaya gidecekmiş gibi iznimi aldım ama özele gittim.