- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor olabilir iki hamileliğimde de yaşadım bebekten ötürü olan böbrek ağrısınıYazarım cnm bugünde bende böbrek ağrısı başladı hayrolsun inş diyorum
suan baba tarafında 10 yil sonra erkek bnmki olcak anne tarafinda 6 yil sonraesimin tarafında rahat bi 16 yılı var sanirsm
hatta amcam kuzenlerimle dalga geçiyor bune etrafımızı elalemin herifleri sarcak diye
benim adım zor ve çok fazla Türkiye'de olmayan bir isim.. normalde yazılışı okunuşundan farklı... Allah'tan babam akıl etmiş de.. Türkiye'de yaşıyoruz okunduğu gibi yazdıralım da kız zorluk çekmesin demiş. O yüzden Lily koyacaksanız bence bu konuyu da düşünün derim. Türkçe yazmasına rağmen okuyamayan çok. Çocukken çok sinir olurdum insanlar neden anlamıyor diye.. şimdi iplemiyorum bile o ayrı ama çocuk psikolojisi belli olmaz...Gunaydin. Hastaneden geliyorum. Detayliya girdim. Cok sukur her sey yolunda. 537 gram olmuş. 27 cm. Tosuncuk kizim benim. Evet cinsiyetini de teyit ettik. Artik % 100 eminiz. Kizimizin adini ya Lily (Zambak) ya da Luna (Ay, Ay Tanricasi) koymayi dusunuyoruz. Ya da ikisini birden.
Ay ben merak ederim. Nedir isim?benim adım zor ve çok fazla Türkiye'de olmayan bir isim.. normalde yazılışı okunuşundan farklı... Allah'tan babam akıl etmiş de.. Türkiye'de yaşıyoruz okunduğu gibi yazdıralım da kız zorluk çekmesin demiş. O yüzden Lily koyacaksanız bence bu konuyu da düşünün derim. Türkçe yazmasına rağmen okuyamayan çok. Çocukken çok sinir olurdum insanlar neden anlamıyor diye.. şimdi iplemiyorum bile o ayrı ama çocuk psikolojisi belli olmaz...
benim bu arkadaşımınki de kız... benimki oğlan demişti doktor... detaylıda değişmezse yaniAhah keşke benide arasalar dur alma ben gönderiyorum deseler bende sevineydim
Yalnız benim çevremdekilerin de hep kız bebeği var erkek neredeyse hiç yok
Kız bebe olsaydı bu hem kardeşimin hem kuzen çocuğunun hep bize gelecekti herşeyi ancak ııh
Bende bende :)) burdan yazmasa bile ozelden yazAy ben merak ederim. Nedir isim?
Ya bosver canim cocuk onlar renk ne farkeder. Yani papyonlu bıyıklı gibi abarti figurler olmadiktan sonra ben kizima giydiririm renk farketmezbenim bu arkadaşımınki de kız... benimki oğlan demişti doktor... detaylıda değişmezse yani
kız eşyası olsun nolcak.. dışarda garip cıkcık aa pembe bu kız sandım cümlelerini duymamak için evde giydiririm dedim
bizde de hep kız bebek var... hem akrabalarda hem arkadaşlarımda... annem erkek olduğunu duyunca verdiği tepki: "eh erkek altını da bağlamamış olmam :)"
Bizde de hiç yok desem yeri bir o kadar da erkek bebeğe yabancıyız. Sülalede kuzen çocuklarımın hep 2-3er tane kızları var baba tarafında. Anne tarafında da hep tek kız bebek var. Sülalenin ilk erkek bebeği bende(yabancılık bakımından diyorum erkek-kız ayrımı veya övünmesi gibi bir durum değil)
Nasıl olacak alışacağız göreceğiz bakalım erkek bebek nasıl oluyormuş hep birlikte deneyimleyeceğiz ☺
Benimde halam öyle.. Kızı olsun çok istemiş, 5 kardeşler, herkesin 2-3er kızı olmuş bir tek halamın 2 oğluBiz 4 kız kardesiz hic erkek yok. Cocuklarimizsa hepimizin erkek hic kız yok.
Annemle babam kız evlada doyamamislar
Annemle babam surekli kız bebek gorduklerinde içleri gidiyordu. Hele babam :) bi kere bi kız bebegine nasıl hayranlikla bakiyo olduklarini gormustum keske bizimde kiz torun olsa diyesimdi ben hamile kalınca insallah kız olsun diyolardi tabi once saglikli olmasi.
Telefonda anneme kesin kızmıs diyince babama müjdemi isterim diye bagirdibabamin prenses mi geliyor yoksa diye sevinmesini asla unutamam sanirim. 28 yıllık babamı ilk defa öyle duydum, gördüm Nasıl doymadılarsa kız evlada
Orası öyle ya o başkabenim bu arkadaşımınki de kız... benimki oğlan demişti doktor... detaylıda değişmezse yani
kız eşyası olsun nolcak.. dışarda garip cıkcık aa pembe bu kız sandım cümlelerini duymamak için evde giydiririm dedim
İkisi de çok tatlı isimler. BayıldımGunaydin. Hastaneden geliyorum. Detayliya girdim. Cok sukur her sey yolunda. 537 gram olmuş. 27 cm. Tosuncuk kizim benim. Evet cinsiyetini de teyit ettik. Artik % 100 eminiz. Kizimizin adini ya Lily (Zambak) ya da Luna (Ay, Ay Tanricasi) koymayi dusunuyoruz. Ya da ikisini birden.
DM ye bak, yazdım... kv fln girer dedikodularımı görmesin onun için yazdığımAy ben merak ederim. Nedir isim?
Ben o 2-4 ayları 5,6 aylıkken bile giydiriyordumOyy maşallahhben h&m den aldıklarımı hep 62 cm aldım(2-4 ay) çok küçük hiçbirşey almadım en kötü kollarını bacaklarını kıvırırım diye ama beden olarak tulumlar biraz büyük geldi gözüme
MaşallahYıkaninca bir miktar kuculuyolar canim bunuda goz onunde bulundurmak lazimkiyafet yikaninca kuculcek e bide sutun yararsa bebege(boyle bi tabir var dogru yanlis bilmiyorum) ancak olur yine. Benim oglum 3.300 dogmustu. 2 aylikken 8700 du ondan sonrada hep almaya devam etti. Bikac aylikken 9-12 giydiriyordum hic belli olmuyorlar
Canım bana az gbi geldi. Hoş bu durum bebeğe göre değişir ama . Kızım kusuyordu benim ve kakaları ilk zamanlar çok cıvık su gbi oluyor haliyle dışa taşabiliyor kaka yapınca. Ben 2 günde bir makina çalıştırıyordum. Eğer yedekli olmasa günde sürekli makina çalıştırmam ve hemen kurutmaya çalışmak gerekirdi kueutma makinam yok. Petek üstünde kurutuyordum. Günde 5 kez üst değiştirdiğim olmuştu benim.Kızlar bana da bir yardımOrtalama olarak aldıklarımla alacaklarım toplamı şöyle birşey oluyor.
0-3 ay;
5 alt üst takım
2 tulum
1 salopet
5 tane zıbın takım
Bunlar fazla mı yoksa eksik mi? Sizce?
Ben trendyoldan bu modeli alacaktım fakat ben alasıya indirimi bitti vs fiyatı birden arttı. Bende onun yerine daha uygun bir idarelik model aldım.Hamağımız geldi beşiğide aldık.. Gardrobu alıcam ama bulamıyorum kızlar.. İnstagramdan bakıyorum fakat Çanakkaleye teslimatları olmuyor genelde. Sizinde aklınızda bulunsun denk gelırseniz eğer bana haber edin olur muu. Perdeli 3 kapaklı Bi model arıyorum. Foto koyuyorum ama bu pierre cardinin 2450 sadece dolap. O beni aşıyor malesef.
Başlangıç için yeter bence, bebeğin kilosuna göre, kusma durumuna göre alırsın, benim oğlum çok kusardı sürekli yıkamak gerekiyor diye ben doğumdan sonra aldım çok çok, görümcemin kızı hiç kusma falan bilmedi bana bakıp o da 0-3 aylardan almıştı bol bol kızı da kiloluydu çoğu şeyi giydirmeden küçüldüKızlar bana da bir yardımOrtalama olarak aldıklarımla alacaklarım toplamı şöyle birşey oluyor.
0-3 ay;
5 alt üst takım
2 tulum
1 salopet
5 tane zıbın takım
Bunlar fazla mı yoksa eksik mi? Sizce?
Evde olan takımlara bakıyorum gözüme çok minik geliyor ya ondan tereddütte kaldım. Ya da benim aldıklarımın kalıbı küçük. Gerçekten minicikler o yüzden fazlasını da giyemez gibime geldiCanım bana az gbi geldi. Hoş bu durum bebeğe göre değişir ama . Kızım kusuyordu benim ve kakaları ilk zamanlar çok cıvık su gbi oluyor haliyle dışa taşabiliyor kaka yapınca. Ben 2 günde bir makina çalıştırıyordum. Eğer yedekli olmasa günde sürekli makina çalıştırmam ve hemen kurutmaya çalışmak gerekirdi kueutma makinam yok. Petek üstünde kurutuyordum. Günde 5 kez üst değiştirdiğim olmuştu benim.
Hoş az süt gelse agzından değiştiriyordum ben ondanda dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?