Beklerim canımBurasıda öyle e bebek falan yok lcw yeni açıldı,koton var bir de ama ilçe burası,alışveriş için Sakaryaya giderim zaten yakın sayılır merkez
Gunaydin. Hastaneden geliyorum. Detayliya girdim. Cok sukur her sey yolunda. 537 gram olmuş. 27 cm. Tosuncuk kizim benim. Evet cinsiyetini de teyit ettik. Artik % 100 eminiz. Kizimizin adini ya Lily (Zambak) ya da Luna (Ay, Ay Tanricasi) koymayi dusunuyoruz. Ya da ikisini birden.
Başlangıç için yeter bence, bebeğin kilosuna göre, kusma durumuna göre alırsın, benim oğlum çok kusardı sürekli yıkamak gerekiyor diye ben doğumdan sonra aldım çok çok, görümcemin kızı hiç kusma falan bilmedi bana bakıp o da 0-3 aylardan almıştı bol bol kızı da kiloluydu çoğu şeyi giydirmeden küçüldü
Kızlar hepinize merhaba ve sağlıklı bol tekmeli günlerbir süredir giremiyordum bu konu konuşuldumu hiç bilmiyorum ama bi konuda yardım edin bana. Aile hekiminden aradılar tetenoz aşısı için gitcem biraz sonra ve hiiiçç dışarı çıkmadığım için çokta huzursuzum. Sanırım bebişin kalp atışını dinliyceklermiş birde. Muhtemelen çıplak tene bir cihaz takılcak. Yani benim eve kendimi atar atmaz banyo yapmam lazım. Orda hemşireye sorarım tabiki ama siz yaptınızmı hemen banyo bir sorun olurmu tecrübelerinizi paylaşırmısınız benimle ❤❤
Bunun kampanyası hala var aslında. Tekzen koçtaş falan da satıyor. 4 kapaklısı falan 1049 lira. Ama iyimidir değil midir onu bilemedimBen trendyoldan bu modeli alacaktım fakat ben alasıya indirimi bitti vs fiyatı birden arttı. Bende onun yerine daha uygun bir idarelik model aldım.
Bunu ilk zamanlar burada da paylaşmıştım herkes çok beğenmişti. Bi bak istersen trendyola da. 2500 vs çok sadece bir dolap için o fiyata tüm takım oda alınır misal..
Camlı dolap biraz riskli değil mi, oyuncaklarını falan fırlatıp kırabilirHamağımız geldi beşiğide aldık.. Gardrobu alıcam ama bulamıyorum kızlar.. İnstagramdan bakıyorum fakat Çanakkaleye teslimatları olmuyor genelde. Sizinde aklınızda bulunsun denk gelırseniz eğer bana haber edin olur muu. Perdeli 3 kapaklı Bi model arıyorum. Foto koyuyorum ama bu pierre cardinin 2450 sadece dolap. O beni aşıyor malesef.
Sen bilirsin canım yorumlar kötü değil ama. Ben yine trendyoldan hiç yorumu olmayan dolap aldım riske girerek. 500 tl verdim :)Bunun kampanyası hala var aslında. Tekzen koçtaş falan da satıyor. 4 kapaklısı falan 1190 lira. Ama iyimidir değil midir onu bilemedim
Kırılmaz akrilik yapıyorlar bebek odaları içinCamlı dolap biraz riskli değil mi, oyuncaklarını falan fırlatıp kırabilir
Cam diil canım bunlar kuzenimde vardı. Dolaplardaki oda kapılarındaki gbi buzlu cam idi. Tam adı ne bilmiyorum..Camlı dolap biraz riskli değil mi, oyuncaklarını falan fırlatıp kırabilir
Hehh yazmışsın kırılmaz akrilik miymiş adı bende oda kapısı gbi buzlu camlardan diom adını bilmediğim içinKırılmaz akrilik yapıyorlar bebek odaları için
Ben trendyoldan bu modeli alacaktım fakat ben alasıya indirimi bitti vs fiyatı birden arttı. Bende onun yerine daha uygun bir idarelik model aldım.
Bunu ilk zamanlar burada da paylaşmıştım herkes çok beğenmişti. Bi bak istersen trendyola da. 2500 vs çok sadece bir dolap için o fiyata tüm takım oda alınır misal..
Hastalık damlacık yoluyla bulaşıyor canım. Sen göbeğine elini sürüp elini ağzına, yüzüne, burnuna götürmediğin sürece bulaşması zor bir ihtimal. Ancak yine de tabi önlem almak en güzeli, iç rahatlığı için banyo konusunu bilmiyorum ama hiç olmadı belden aşağısını köpüklü sabunlu suyla yıkarsın endişeye gerek kalmaz.Kızlar hepinize merhaba ve sağlıklı bol tekmeli günlerbir süredir giremiyordum bu konu konuşuldumu hiç bilmiyorum ama bi konuda yardım edin bana. Aile hekiminden aradılar tetenoz aşısı için gitcem biraz sonra ve hiiiçç dışarı çıkmadığım için çokta huzursuzum. Sanırım bebişin kalp atışını dinliyceklermiş birde. Muhtemelen çıplak tene bir cihaz takılcak. Yani benim eve kendimi atar atmaz banyo yapmam lazım. Orda hemşireye sorarım tabiki ama siz yaptınızmı hemen banyo bir sorun olurmu tecrübelerinizi paylaşırmısınız benimle ❤❤
Gercekten farkliymis ama sen sakin bi yerde ismini soyleme ifsa olmak istemediginDM ye bak, yazdım... kv fln girer dedikodularımı görmesin onun için yazdığım
Oda zaten 3 4 ideal bence. Hem onun için birseyler yapıldığının benliğinin farkında oluyor. 3 yaşa kadar sürekli dibinde oluyorlar zaten.ya bana çok pahalı geliyor oda takımları açıkçası yaa
ben bir beşik o da yanımda olacak yeter diyorum şimdilik...
bir de bu belirsizlik döneminde
kaldı ki böyle bir durumda olacağımızı hiç düşünmediğim ilk zamanlarda bile istemedim ne bileyim.
Şöyle bir 4 yaşına falan gelsin tahta çam falan böyle genç- çocuk odası yapacağım sanırım o kadar.
Gerçi bakınca efsane güzel şeyler var ama, kızım olsa daha bir yapabilirdim gibi.
Şimdi erkek çocuk ne anlayacak diyorum.
Bende şimdilik oda yapmıyorum. Ahşap çekmeceli beşikler den aldım yatak odasına koyacağım. Birde gardırop alıp giyinme odasına bizim gardırobumuzun yanına onu koyacagım okadar. Ama gardroplar haddinden fazla pahalı. Alttarafı 3 kapaklı bişey.ya bana çok pahalı geliyor oda takımları açıkçası yaa
kaldı ki böyle bir durumda olacağımızı hiç düşünmediğim ilk zamanlarda bile istemedim ne bileyim.
Şöyle bir 4 yaşına falan gelsin tahta çam falan böyle genç- çocuk odası yapacağım sanırım o kadar.
Gerçi bakınca efsane güzel şeyler var ama, kızım olsa daha bir yapabilirdim gibi.
Evet banada pahalı geliyor ve biraz gereksiz. Hele ilk sene odasında bile durmayacak çocuk.ya bana çok pahalı geliyor oda takımları açıkçası yaa
Gercekten aşırı aşırı emdi canim. 2 kutu mama verdim toplamda sarilik olup hastaneye yatmisti. Onun haricinde 7/24 meme 24. Aya kadarMaşallahnasıl büyümüş öyle, benimki 6 aylıkken 7 kilo ancak vardı
Genişliği az kuzu 105 cm. Bunun 4 kapaklısı 1049 lira genişliği 140 cm. Daha ideal olabilirAssos 3 Kapak 2 Çekmece Gardırop
Kapaklı Gardıroplar kategorisindeki Assos 3 Kapak 2 Çekmece Gardırop ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
P Purpoless canım şuna bi baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?