2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

oyy canım ben luna yı çok beğendim yaa söylemiş miydim hatırlamıyorum.
ama lily de çok güzel
yani hangisini koyarsan koy güzel olacak.

kardeşimde o kusmayan ve kilolu bebek tarafından olduğundan çoğu küçük şeyini giyemeden hemen büyüdü şimdi onla kıyaslayınca bana fazla bile geldi bu alacaklarım
Bakalım bir kaç takım daha alıp gerisini ilerleyen zamana bırakıcam gibi gözüküyor
En azından küçük geleceğine büyük gelsinler büyükleri giyer ama küçük şeyi giyemez.

canım hemen yıkanabilirsin bir sorun olmuyorum merak etme.
ben ikinci dozu da oldum ağrı olmadı bende açıkçası ama uyku yaptı.

Bunun kampanyası hala var aslında. Tekzen koçtaş falan da satıyor. 4 kapaklısı falan 1049 lira. Ama iyimidir değil midir onu bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_20200416_135023_com.android.chrome.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 42
Camlı dolap biraz riskli değil mi, oyuncaklarını falan fırlatıp kırabilir

Bunun kampanyası hala var aslında. Tekzen koçtaş falan da satıyor. 4 kapaklısı falan 1190 lira. Ama iyimidir değil midir onu bilemedim
Sen bilirsin canım yorumlar kötü değil ama. Ben yine trendyoldan hiç yorumu olmayan dolap aldım riske girerek. 500 tl verdim :)
Çokta beğendim eşim tek başına kurdu. Kaliteli çıktı. Hele tekzen/koçtaşta vs satıışı bir ürün sorunlu çıkacağını sanmam ama sen bilirsin, genel olarak başka modellere de bakabilirsin trendyolda çeşit var baya, öneri olsun canım karar senin :)

ya bana çok pahalı geliyor oda takımları açıkçası yaa
ben bir beşik o da yanımda olacak yeter diyorum şimdilik...
bir de bu belirsizlik döneminde
kaldı ki böyle bir durumda olacağımızı hiç düşünmediğim ilk zamanlarda bile istemedim ne bileyim.
Şöyle bir 4 yaşına falan gelsin tahta çam falan böyle genç- çocuk odası yapacağım sanırım o kadar.
Gerçi bakınca efsane güzel şeyler var ama, kızım olsa daha bir yapabilirdim gibi.
Şimdi erkek çocuk ne anlayacak diyorum.

Hastalık damlacık yoluyla bulaşıyor canım. Sen göbeğine elini sürüp elini ağzına, yüzüne, burnuna götürmediğin sürece bulaşması zor bir ihtimal. Ancak yine de tabi önlem almak en güzeli, iç rahatlığı için banyo konusunu bilmiyorum ama hiç olmadı belden aşağısını köpüklü sabunlu suyla yıkarsın endişeye gerek kalmaz.

Oda zaten 3 4 ideal bence. Hem onun için birseyler yapıldığının benliğinin farkında oluyor. 3 yaşa kadar sürekli dibinde oluyorlar zaten.
Bende hamilelik planlayınca oda yaptım o bile erkenmiş. Yeni yeni oda blinci geliyor. 1 yıl sonrada yapılabilirdide ben bebek geldi ben odadan atıldım olmasın die önceden yapmak zorunda kaldım.
4 yaş iyi bence.

Bende şimdilik oda yapmıyorum. Ahşap çekmeceli beşikler den aldım yatak odasına koyacağım. Birde gardırop alıp giyinme odasına bizim gardırobumuzun yanına onu koyacagım okadar. Ama gardroplar haddinden fazla pahalı. Alttarafı 3 kapaklı bişey.

Evet banada pahalı geliyor ve biraz gereksiz. Hele ilk sene odasında bile durmayacak çocuk.
Ben sadece dolap ve park yatak aldım. Başka birşey almadım. İkisinin bana maliyeti 330+500 tl oldu..
Dolabı da ihtiyaçtan ötürü aldım. Şifonyerime sığmıyordu çünkü eşyaları. Yer açabilecek durumda olsaydım onu da almazdım açıkcası.
Bir de mesela o büyüyebilen beşik vs var ya çoğu kişi verimli kullanamıyor bile. Sadece hoş gözüküyor o kadar.
Bebek büyüsün 3-4 yaşına gelsin benimde aklımda olan birkaç şey var, yaparız inş.

Maşallah nasıl büyümüş öyle, benimki 6 aylıkken 7 kilo ancak vardı
Gercekten aşırı aşırı emdi canim. 2 kutu mama verdim toplamda sarilik olup hastaneye yatmisti. Onun haricinde 7/24 meme 24. Aya kadar istahida cok yoktu memeden dolayı sömürdü beni iki sene memeden kesince istahi oldu. Ama masallah diyim her zaman yasitlarindan gelişmişti. Ondan dedim herkes sutun yaradı herhalde diyodu ama bu tabir dogru bu tabir mi nedir bilmiyorum. Bide genetik olabilir esim yapili kp falan hep yapılı. Benimde boy 1.75. Hamileyken doktor iri olcagini soyluyordu o yuzden cok sasirmadim sonrasinda. Oyle de gitti hep ama sukur obez gibi degil yasitlarindan 2 kilo falan fazladir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…