2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Purposeless he bir de alırsan demonte geliyor montajı da bu en baktığımın 130 tl
onu da al eğer eşin de sen de uzaksan mu montaj işlerine çok eziyet oluyor.
Biz böyle bir çalışma masası aldık , rezil bir şekilde kullanıyoruz şimdi

Merhaba kızlar konusu geçmişken sorayım dedim H&M den daha önceden alışveriş yapan çocuğu olanlar benim 26 aylık bi oğlum var ona bir kaç tane pantolon begendim de normalde beden sıkıntısı yaşıyoruz kilodan bilen varsa çocuk kıyafetlerinde bedenler nasıl oluyor yorumlarda genel olarak büyük yazmışlar bedenlere ama küçük diyende var kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

Lcw siteye girdim favori listesi yaptım. Sonra eledim 8 parça kaldı sepete atayım alayım dedim. Oda ne sadece 3 parçanın bedeni var . Zaten biri kızıma seçtiğim solapetti. Oğluşa 2 parça esortman kaldı bende almaktan vezgeçtim.
Siz mi aldınız kız 0-3 ve 1-3 leri söyleyin bakim kalmamış hiç
Nese param cebime kaldı. Hm deki favori listesinden alayım bişiler bakayım

Benim kızım uzun olmasına rağmen lcw da fln 3-4 4-5 alıyorum. Ama hm de 24-36 lar oluyor. Lcw a göee boyları uzun öyle düşün. Bence bedeninde al. Uzun gelirse katlayıverirsin alttan.
Beden normal boy uzun.

Benim oğlanda bizim odada kalıyor, bir şifonyer de yetiyor eşyaları için, 3-4 yaş civarı oda yapmayı düşünüyorum, arabalı yataklar çok hoş geliyor bana ama kullanışlı oluyor mu bilemiyorum

Kızlar bana da bir yardım Ortalama olarak aldıklarımla alacaklarım toplamı şöyle birşey oluyor.
0-3 ay;
5 alt üst takım
2 tulum
1 salopet
5 tane zıbın takım
Bunlar fazla mı yoksa eksik mi? Sizce?
Bana ilk 3 Ay için yeterli gibi geldi ..Yıkar yıkar giydirirsin

Bizimki de çok idrar yolu enfeksiyonu oldu, en son iğneler fayda etmeyince hastanede yatıp enfeksiyonu baskıladılar ve sünnet oldu 6. Ayında sonra toparladı çocuk ama çok iştahlı hiç olmadı 1,5 yaşında sağlıklı olsunlar da kilosu çok da önemli değil

dün akşam benim de öyle oldu, bende gecenin bir yarısı kalanları aldım hemen, ben0-1 ay aldım ama

Ayrı bi tadları oluyor emin ol uzun sureden sonra gelince bide ☺

Kızlar, başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkürler, Allah yakınlarına sabır versin diyorum.. Bu virüs 2 kere öldürüyor diyorlar, yalnız ölüm ve yalnız defnedilme Allah hepimizi, sevdiklerimizi korusun.

Neyse, bu güzel konuları bozmayayım, bu giysi konuları çook hoş :)

Tecrübeli analar bize dese ya, şundan şu kadar alın diye Benim kafam çok karışıyor alırken. Tablo tuttum ben de aldıklarımı ama yine de kategorilendiremediğim şeyler var.

Hatta şimdi bi siparişim geldi internetten, 9-12 ay yazlık tulum, 3-6 ay badi, 6-9 ay sweat filan, aşırı tutarsız şeyler yani Şu aydan da şu kadar şeyim var diyemiyorum. Bu dağınıklığı çözmem gerek

Tabiki canim onemli olan sağlıklı olmasi gecmis olsun kuzucuga kucukmuste daha

Canım sen April Wind gibi yaz ona gore soyleyelim yeterli veya eksik diye.
Zıbın(cıtcıtlı sayisi)
0-3 ay alt ust takim
Hastane çıkışı? Bunlar ne durumda?

Kızlar bide gobek kordonu mu bagı mi ne diyolarsa artik o dusene kadar ic zibın olsa icinde iyi oluyor. Benim cok isime yaramısti. Simdi yine alicam onlardan 3-4 tane alsaniz yeter. İncecik cok küçük beyaz renk oluyolar. Zıbından once onu giydiriyosunuz zaten kisa sure kullanilcak bisey 1-2 hafta.
Mutlaka alın

Eskiden bu şekilde bir listem vardı.

arkadaşlar moralim bozuldu, doktorum 1 ay izin alacaktı, "peki madem o arayı detaylı ultrasonla değerlendiririz" dedik ama iznini 2 ay daha uzatmış. yani bizim gebelik takibi yalan oldu. şimdi başka bir doktora gideceğiz (zaten 3. doktorumuzdu 4. arayacağız) tek doktordan devam edenler çok şanslısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…