Genişliği az kuzu 105 cm. Bunun 4 kapaklısı 1049 lira genişliği 140 cm. Daha ideal olabilir
Tabi canım diğerlerine göre çok çok uygun4 kapaklısını daha beğendim de, sen 3 kapaklı istedin diye attım.
bence fiyatları da nispeten uygun.
Genişliği az kuzu 105 cm. Bunun 4 kapaklısı 1049 lira genişliği 140 cm. Daha ideal olabilir
Benim kızım uzun olmasına rağmen lcw da fln 3-4 4-5 alıyorum. Ama hm de 24-36 lar oluyor. Lcw a göee boyları uzun öyle düşün. Bence bedeninde al. Uzun gelirse katlayıverirsin alttan.Merhaba kızlarkonusu geçmişken sorayım dedim H&M den daha önceden alışveriş yapan çocuğu olanlar benim 26 aylık bi oğlum var ona bir kaç tane pantolon begendim de normalde beden sıkıntısı yaşıyoruz kilodan bilen varsa çocuk kıyafetlerinde bedenler nasıl oluyor yorumlarda genel olarak büyük yazmışlar bedenlere ama küçük diyende var kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim oğlanda bizim odada kalıyor, bir şifonyer de yetiyor eşyaları için, 3-4 yaş civarı oda yapmayı düşünüyorum, arabalı yataklar çok hoş geliyor bana ama kullanışlı oluyor mu bilemiyorumya bana çok pahalı geliyor oda takımları açıkçası yaa
ben bir beşik o da yanımda olacak yeter diyorum şimdilik...
bir de bu belirsizlik döneminde
kaldı ki böyle bir durumda olacağımızı hiç düşünmediğim ilk zamanlarda bile istemedim ne bileyim.
Şöyle bir 4 yaşına falan gelsin tahta çam falan böyle genç- çocuk odası yapacağım sanırım o kadar.
Gerçi bakınca efsane güzel şeyler var ama, kızım olsa daha bir yapabilirdim gibi.
Şimdi erkek çocuk ne anlayacak diyorum.
Teşekkür ederimBenim kızım uzun olmasına rağmen lcw da fln 3-4 4-5 alıyorum. Ama hm de 24-36 lar oluyor. Lcw a göee boyları uzun öyle düşün. Bence bedeninde al. Uzun gelirse katlayıverirsin alttan.
Beden normal boy uzun.
Bana ilk 3 Ay için yeterli gibi geldi ..Yıkar yıkar giydirirsinKızlar bana da bir yardımOrtalama olarak aldıklarımla alacaklarım toplamı şöyle birşey oluyor.
0-3 ay;
5 alt üst takım
2 tulum
1 salopet
5 tane zıbın takım
Bunlar fazla mı yoksa eksik mi? Sizce?
Bizimki de çok idrar yolu enfeksiyonu oldu, en son iğneler fayda etmeyince hastanede yatıp enfeksiyonu baskıladılar ve sünnet oldu 6. Ayında sonra toparladı çocukGercekten aşırı aşırı emdi canim. 2 kutu mama verdim toplamda sarilik olup hastaneye yatmisti. Onun haricinde 7/24 meme 24. Aya kadaristahida cok yoktu memeden dolayı sömürdü beni iki sene memeden kesince istahi oldu. Ama masallah diyim her zaman yasitlarindan gelişmişti. Ondan dedim herkes sutun yaradı herhalde diyodu ama bu tabir dogru bu tabir mi nedir bilmiyorum. Bide genetik olabilir esim yapili kp falan hep yapılı. Benimde boy 1.75. Hamileyken doktor iri olcagini soyluyordu o yuzden cok sasirmadim sonrasinda. Oyle de gitti hep ama sukur obez gibi degil yasitlarindan 2 kilo falan fazladir
Lcw siteye girdim favori listesi yaptım. Sonra eledim 8 parça kaldı sepete atayım alayım dedim. Oda ne sadece 3 parçanın bedeni var . Zaten biri kızıma seçtiğim solapetti. Oğluşa 2 parça esortman kaldı bende almaktan vezgeçtim.
Siz mi aldınız kız 0-3 ve 1-3 leri söyleyin bakim kalmamış hiç
Nese param cebime kaldı. Hm deki favori listesinden alayım bişiler bakayım
Banada öyle gelmişti ama birkaç takım daha alacağım gibi gözüküyorBana ilk 3 Ay için yeterli gibi geldi ..Yıkar yıkar giydirirsin
Bizde de hiç yok desem yeri bir o kadar da erkek bebeğe yabancıyız. Sülalede kuzen çocuklarımın hep 2-3er tane kızları var baba tarafında. Anne tarafında da hep tek kız bebek var. Sülalenin ilk erkek bebeği bende(yabancılık bakımından diyorum erkek-kız ayrımı veya övünmesi gibi bir durum değil)
Nasıl olacak alışacağız göreceğiz bakalım erkek bebek nasıl oluyormuş hep birlikte deneyimleyeceğiz ☺
Tabiki canim onemli olan sağlıklı olmasiBizimki de çok idrar yolu enfeksiyonu oldu, en son iğneler fayda etmeyince hastanede yatıp enfeksiyonu baskıladılar ve sünnet oldu 6. Ayında sonra toparladı çocukama çok iştahlı hiç olmadı 1,5 yaşında sağlıklı olsunlar da kilosu çok da önemli değil
Kızlar, başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkürler, Allah yakınlarına sabır versin diyorum.. Bu virüs 2 kere öldürüyor diyorlar, yalnız ölüm ve yalnız defnedilmeAllah hepimizi, sevdiklerimizi korusun.
Neyse, bu güzel konuları bozmayayım, bu giysi konuları çook hoş :)
Tecrübeli analar bize dese ya, şundan şu kadar alın diyeBenim kafam çok karışıyor alırken. Tablo tuttum ben de aldıklarımı ama yine de kategorilendiremediğim şeyler var.
Hatta şimdi bi siparişim geldi internetten, 9-12 ay yazlık tulum, 3-6 ay badi, 6-9 ay sweat filan, aşırı tutarsız şeyler yaniŞu aydan da şu kadar şeyim var diyemiyorum. Bu dağınıklığı çözmem gerek
Kızlar, başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkürler, Allah yakınlarına sabır versin diyorum.. Bu virüs 2 kere öldürüyor diyorlar, yalnız ölüm ve yalnız defnedilmeAllah hepimizi, sevdiklerimizi korusun.
Neyse, bu güzel konuları bozmayayım, bu giysi konuları çook hoş :)
Tecrübeli analar bize dese ya, şundan şu kadar alın diyeBenim kafam çok karışıyor alırken. Tablo tuttum ben de aldıklarımı ama yine de kategorilendiremediğim şeyler var.
Hatta şimdi bi siparişim geldi internetten, 9-12 ay yazlık tulum, 3-6 ay badi, 6-9 ay sweat filan, aşırı tutarsız şeyler yaniŞu aydan da şu kadar şeyim var diyemiyorum. Bu dağınıklığı çözmem gerek
Kızlar ,
Biz Kasım 2017 annelerinde alışveriş topiği yapmıştık . Ordan genel bir liste hazırlamıştık.İhtiyacınıza göre değiştirip ekleme çıkartma yaparak kendi listelerinizi oluşturabilirsiniz.
BEBEK İHTİYAÇ LİSTEMİZ
Giysi Grubu
Hastane Çıkışı 2 adet (bir tanesi bebeğimiz doğduktan sonra bir tanesi de süslü olanlardan foto çekimi için)
Alttan çıtçıtlı badi 5-6 adet
Zıbın yenidoğan incelerden üçgen bağlanan
Tulum 3-4 adet
Pijama takımı
Bere 3-4 adet
Eldiven 3-4 adet
Çorap Patik 3-4 adet
Önlük
Patikli Pantolon
Hırka-Yelek
Ağız Mendili 6-7 adet
Müslin bez
Yüz örtüsü
Alt Açma
Battaniye (Penye, Kadife, Peluş)
Nevresim Takımı
Araç Gereçler
Bebek arabası puset anakucağı
Oto koltuğu ( 6.aydan sonra kullanılacak)
Mama sandalyesi ( 6.aydan sonra kullanılacak)
Beşik
Biberon sterilazötörü ( mama ve emzik kullanan bebekler)
Sling ya da kanguru ( isteğe bağlı)
Temizlik Grubu
Tırnak Makası
Burun Aspiratörü
Derece
Islak Mendil
Pişik Kremi
Bebeyağı
Saç Fırçası
Küvet
Küvet Filesi
Şampuan
Kova
Maşrapa
Banyo Süngeri
Banyo Havlusu
Bornoz
Yeni Doğan Bebek Bezi
Beslenme Grubu
Biberon
Biberon Temizleme Fırçası
Emzik
ANNE İHTİYAÇ LİSTEMİZ
Emzirme Sütyeni
Emzirme Atleti
Göğüs Kalkanı
Lohusa Gecelik ve Pijama takımı
Süt Sağma Makinesi
Göğüs Kremi
Göğüs Pedi
Depend Kilot Ped
Terlik
Taç
HASTANE ÇANTASI LİSTEMİZ
Bebek Çantası
Hastane Çıkışı
Alt Üst Takım
Penye ve Polar Battaniye
Yelek
Müslin Bez
Yüz Örtüsü
Yeni Doğan Bebek Bezi
Biberon
Emzik
Pişik Kremi
(adetler kişi ihtiyacına göre değişeceğinden belirtmedim)
Anne Çantası
Lohusa Gecelik
Lohusa Pijama Takımı
Lohusa Sabahlık
Emzirme Sütyeni
Emzirme Atleti
Ceket ya da Yelek
Göğüs Pedi
Göğüs Kremi
Süt Sağma Makinesi
Göğüs Kalkanı
Depent Kilot Ped
Çorap
Havlu
Terlik
Taç
Makyaj Çantası
Saç Düzleştirici
Tarak
Eve Giderken Giymek için Kıyafet
Kağıt Havlu
Islak Mendil
(adetler kişi ihtiyacına göre değişeceğinden belirtmedim)
Tercihen Yanımıza Alınacaklar
Bebek Odası Süsleri
Lokum
Çikolata
Lohusa Şerbeti
İkramlıklar
Çarşaf Yastık Kılıfı
Emzirme Yastığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?