2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende ortalama yazdım şöyle bi bakıp.
Yani karışık ya 3-6 ay olup 0-3 ay gibi gözüken kıyafetimiz de var Kalıp çok farkediyor.
O kararsızlık bende de var bugün alacaktım fakat bende erteledim şöyle bi evdekilere bakıp öyle almaya karar verdim. Acelesi yok zaten daha

Evet, gelecek olanlar da var son durumu yazayım o zaman.

Ya o bahsettiğin dikşsiz gömlek gibi bir şey dimi? Hastane çıkış setlerinde görüyorum sanırım. Hastane çıkışı da almadım henüz, bi kaç yere baktım çok pahalı geldi, öyle bakınma aşamalarındayım :)

Yani, kessinlikle acelesi yok, inşallah 16 ay sonra giyebileceği bir şeyi almanın hele Ama o 9-12 yazlık tulum beni baştan çıkardı, çok da indirimdeydi Neyse artık ilk ihtiyaçlarına yöneliyorum. Tırnak makas seti, saç fırçası filan aldım hatta, faydalı bir şey alınca da sevindim :)
Sıradaki hedefim hastane çıkışı.

Hastane çıkışı yerine kendin takım da yapabilirsin o çıkışlarda kullanılmayacak ya da zaten elinde olan parçalar da olabiliyor bazen, ayrı ayrı almak daha ekonomik olabiliyor, eldiveni bereyi ayrı tulumu zıbını ayrı ayrı almak gibi

kızlar bebemer bebeden instagram sayfasından alışveriş yapan varmı?çok fazla giyim almıyorum büyük kızımdan var küçük kızçemde giyecek.sadece eksik listesi oluşturdum kendime.arabası yatağı yoktu arabayı aldım.yatağı vesaire büyük parçalarıda aldım.ufak tefek şeyler kaldı.zaten evde oturduk ancak alışverişlemutlu oluyoruz.

Lınkini attim canim.
Hastane çıkışı ne kadara gordun? Cok farkli fiyatlara var gerçekten

Evet mesela onlarin icindeki battaniye de bana cok gereksiz geliyor. Bende kac tane battaniye var zaten. Belki bende dedigin gibi 5 li 8 li takimlara bakarim

merhaba arkadaşlar bebemer-bebe instagramdan alışveriş sitesınden alışveriş yapmış olan varmı acaba?

Evet mesela onlarin icindeki battaniye de bana cok gereksiz geliyor. Bende kac tane battaniye var zaten. Belki bende dedigin gibi 5 li 8 li takimlara bakarim
Mesela benim ilk bebekte öyle çok parçalı hastane çıkışı almıştım beresi ve önlüğü bağlamalı şekildeydi, hemşireler bunu kullanmayalım dediler bende diğer takımlardan vermiştim,

ben baktım fiyatları çok uygun.ben çok şey aldım yatak falan ama hiç foto çekmek aklıma gelmedi .keşke çekseydim fikir olurdu.
Instagramdan bu zamana kadar 1 kez bisey aldim ben. Nedense guvenemiyorum oralardan alisveris yapmaya. Cok konu açılıyor ya bdv de aldim dolandirildim diye o yuzden cekiniyorum

Bak hic bisey bulamazsan mis gibi hastane çıkışı torro battaniye eksik

Eklentiler

• 1FF49166-01DF-4B17-B7D0-034D2930BC7D.webp
    26 KB · Görüntüleme: 48
Ben bugün baktım uygun ve içime sinen bir tane buldum. Aynı ürün farklı sitelerde çok farklı fiyatlara olabiliyor. Ben burdan aldım. İpeksi Organik 11 Parça Bebek Hastane Çıkışıı - 1001

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…