- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Evet sanırım sadece kıyafet ihtiyacı kaldı gibi duruyor benim
benimde öyleydi sözüm ona dünyayla bir para harcadım .acilen karantina bitmeliEvet sanırım sadece kıyafet ihtiyacı kaldı gibi duruyor benim ☺ Birde zaruri olmayan şeyler
Katılıyorumbenimde öyleydi sözüm ona dünyayla bir para harcadım .acilen karantina bitmeli
Ben tek doktora gidiyorum şuan özelde ama araştırmada gitmek istediğim doktora randevu bulamadığım için bir iki kez başka doktora gitmek zorunda kaldım çok sinir bozucu.arkadaşlar moralim bozuldu, doktorum 1 ay izin alacaktı, "peki madem o arayı detaylı ultrasonla değerlendiririz" dedik ama iznini 2 ay daha uzatmış. yani bizim gebelik takibi yalan oldu. şimdi başka bir doktora gideceğiz (zaten 3. doktorumuzdu 4. arayacağız) tek doktordan devam edenler çok şanslısınız
insallah alirsin canim uzulme.bu arada telefon klavyesi kafayi yedi.gozleri kanayanlardan ozur dilerimAlisveris konusunda buraya attıklarınızı gordukce bende almamak icin kendimi zor tutuyorumO kadar tatlı seyler alıyorsunuz ki henuz sadece a101 den aldigim 3-4 parca kiyafet var. Kiyafet olarak baska bisey almadim.
Reflu yastigi, emzik, agiz ve ter bezi falan aldim.
İnsallah bugunler gececek gidip görüp alıcam bu aralar bunu düşünüyorum ❤
Haklısın canım, çok şükür ki bebişlerimiz iyi de büyük sıkıntılarımız olmuyor, bunları da aşarızBen tek doktora gidiyorum şuan özelde ama araştırmada gitmek istediğim doktora randevu bulamadığım için bir iki kez başka doktora gitmek zorunda kaldım çok sinir bozucu.
Doğumum araştırmada olacak ben kendim öyle istiyorum ama bi o doktora gidiyorum bi bu doktora gidiyorum sabit doktor lazım Banadasaçma bi vaziyetteyim bende.
Ben bunun beyazını aldımBak hic bisey bulamazsan mis gibi hastane çıkışı @torro battaniye eksik
Ben aldım bir hastane çıkışı. Kızımda da çok kullandım hastane çıkışı içindeki battaniyesini penyesi çok güzeldi hala örterim üstüne.Evet mesela onlarin icindeki battaniye de bana cok gereksiz geliyor. Bende kac tane battaniye var zaten. Belki bende dedigin gibi 5 li 8 li takimlara bakarim
bende bilmiyordum muslin bezi.kizimin zamanindayoktu.her sene yeni bisey cikiyor.Haklısın canım, çok şükür ki bebişlerimiz iyi de büyük sıkıntılarımız olmuyor, bunları da aşarız
bu arada sizin gazınıza geldim hanımlar ben de doğum çantası vb hazırlığı için youtube'dan videolar izlemeye başladım, amma çok alınacak şey varmış yaaben hiç bilmiyorum bebek hazırlığını ama buradaki işbirliğiyle çözeceğim inş. "müslin" diye bir bezin varlığını bile yeni öğrendim bugün
Henüz zaten herşeyi tamamlamak için erken canım ki sen zaten önceden de tedariklisindirAlisveris konusunda buraya attıklarınızı gordukce bende almamak icin kendimi zor tutuyorumO kadar tatlı seyler alıyorsunuz ki henuz sadece a101 den aldigim 3-4 parca kiyafet var. Kiyafet olarak baska bisey almadim.
Reflu yastigi, emzik, agiz ve ter bezi falan aldim.
İnsallah bugunler gececek gidip görüp alıcam bu aralar bunu düşünüyorum ❤
Ahaha tekrar tekrar diyeceğim “ihtiyaçlar bitmiyordu, kredi kartı ağlıyordu”Haklısın canım, çok şükür ki bebişlerimiz iyi de büyük sıkıntılarımız olmuyor, bunları da aşarız
bu arada sizin gazınıza geldim hanımlar ben de doğum çantası vb hazırlığı için youtube'dan videolar izlemeye başladım, amma çok alınacak şey varmış yaaben hiç bilmiyorum bebek hazırlığını ama buradaki işbirliğiyle çözeceğim inş. "müslin" diye bir bezin varlığını bile yeni öğrendim bugün
O Müslin bezlerle bütünleşeceksin yani ben öyle olmuştum hala da öyleyim, banyodan sonra onla kuruluyorum, yazın uyurken üstüne örtüyorum, misafirlikte uyuyacaksa altına seriyorum, bebek arabası üzerini örtüyorum vs vs, boy boy aldım hala da alıyorumHaklısın canım, çok şükür ki bebişlerimiz iyi de büyük sıkıntılarımız olmuyor, bunları da aşarız
Ahaha tekrar tekrar diyeceğim “ihtiyaçlar bitmiyordu, kredi kartı ağlıyordu”
bende bilmiyordum muslin bezi.kizimin zamanindayoktu.her sene yeni bisey cikiyor.
O Müslin bezlerle bütünleşeceksin yani ben öyle olmuştum hala da öyleyim, banyodan sonra onla kuruluyorum, yazın uyurken üstüne örtüyorum, misafirlikte uyuyacaksa altına seriyorum, bebek arabası üzerini örtüyorum vs vs, boy boy aldım hala da alıyorumeskiler mermerşahi kumaş diyorlar bu arada
Mükemmel bişey müslin , agız bezinde iyi , ter bezi olarak iyi. Yazın özellikle battaniye olarak iyi.Haklısın canım, çok şükür ki bebişlerimiz iyi de büyük sıkıntılarımız olmuyor, bunları da aşarız
kac tane alsak ondan kiO Müslin bezlerle bütünleşeceksin yani ben öyle olmuştum hala da öyleyim, banyodan sonra onla kuruluyorum, yazın uyurken üstüne örtüyorum, misafirlikte uyuyacaksa altına seriyorum, bebek arabası üzerini örtüyorum vs vs, boy boy aldım hala da alıyorumeskiler mermerşahi kumaş diyorlar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?