Müslin için lcw de çok güzel desenler var.
Bir de instagramda intaslar kumaşa bakabilirsiniz. Arada indirim vs yapıyorlar.
Ben burada kumaşçıdan metresini 27 TL aldım. Ama desen seçeneği neredeyse hiç yoktu. (Şaşırdım mı hayır)
Bu da davşanıma son aldığım müslin
Koskocaman dükkanda sadece 4 tane müslin modeli vardı. Pembe ve mavi düz, bu ve şirinler desenli
Aldığımda cinsiyet net değildi onun için bunu tercih ettim. En orta karar buydu.Bundan ağız ve ter bezi - omuz bezi yaptıracağım parçalar halinde. Makinamda yok o becerimde yok terzi kapısı aşındıracağım
Bu arada nisan annişlerimden bir arkadaşım pazen almalısın mutlaka dedi aklımda da bir de pazen battaniye almak var benimde
Koskocaman dükkanda sadece 4 tane müslin modeli vardı. Pembe ve mavi düz, bu ve şirinler desenli
Aldığımda cinsiyet net değildi onun için bunu tercih ettim. En orta karar buydu.Bundan ağız ve ter bezi - omuz bezi yaptıracağım parçalar halinde. Makinamda yok o becerimde yok terzi kapısı aşındıracağım
Bu arada nisan annişlerimden bir arkadaşım pazen almalısın mutlaka dedi aklımda da bir de pazen battaniye almak var benimde
bence deseni gayet guzel.eger dikis makinan yoksa canim.kenarina kesip zincirlede donebilirsin zurafa yapip.hem evde zaman gecer.inan cok basit videodan bile ogrenebilirsin,kumasim yok tedarikli degildim ,hatta punch ignesi almistim kasnak alamadim bikac ay once keske alsaydim diyorum suanda .insan evde napcagini bilemiyor.
Ben de bazadan kızlarımdan sakladığım bir kaç parça kıyafet çıkardım. Hatta bugün mutfak dolaplarınu silerken küçük kızımın avent biberonlarını buldum. Güzel bir sterilizasyondan sonra yeni biberon uçları ile kullanıma hazır
Yeni olarak şu ana kadar sadece 3-6 ay iki patiksiz alt, 2 çıtçıtlı body ve şapkalı tulum takımı aldım. Bir de doğuma 1 - 2 ay kala isimli hastane çıkışı alıcam inşallah.
Elimde 0-3 yeterince yoksa bir kaç tane alırım herhalde.
Alacaklarım listesinin başında reflü yastığı var. Muazzam faydalı. Kızımda kullandığımı bebeği olan kuzenime vermiştim o da başkasına vermiştir muhtemelen.
Kızlarımdan kalan beşik, puset ve bebek arabası vardı zaten.
Ağız bezi bolca lazım olacak.
Müslin battaniye ablam lcw dan almıştı çok güzel. Şu an lcw nin online alışverişi de kapalı malesef
Bir de yeni nevresim takımı istiyorum paşaya. Bizimkiler hep bebekli pembiş pembiş ve hala küçük kızım kullanıyor.
Baya da varmış
bence deseni gayet guzel.eger dikis makinan yoksa canim.kenarina kesip zincirlede donebilirsin zurafa yapip.hem evde zaman gecer.inan cok basit videodan bile ogrenebilirsin,kumasim yok tedarikli degildim ,hatta punch ignesi almistim kasnak alamadim bikac ay once keske alsaydim diyorum suanda .insan evde napcagini bilemiyor.
Ben hiç becerikli değilim o konuda ama annem yapabilir belki
Punch ayy bende kasnak bekliyorum geri kalan şeylerim var ona girişeceğim inşallah evde vakit geçiririm diyorum:))
Punch ayy bende kasnak bekliyorum geri kalan şeylerim var ona girişeceğim inşallah evde vakit geçiririm diyorum:))
uygun fiyat nevresim bulursanız sayfaya yazarsanız sevınırım.bir takımım var.bir takımda yeni alacağım.gene aynı mevzu kumas alabılsem dikecektım ama gel görkı cıkamıyorum
Ben lcw ve e bebekten almıştım, 100*120,85*85 60*60 birer tane al, sonra denk geldikçe ihtiyacına göre alırsın, penye battaniyeleri de lcw den almıştım hem desenleri çok güzel hem de hiç bozulmadılar.