2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben lcw ve e bebekten almıştım, 100*120,85*85 60*60 birer tane al, sonra denk geldikçe ihtiyacına göre alırsın, penye battaniyeleri de lcw den almıştım hem desenleri çok güzel hem de hiç bozulmadılar.
tamam canım not alıyorum.

Bak hic bisey bulamazsan mis gibi hastane çıkışı torro battaniye eksik
Ben bugün baktım uygun ve içime sinen bir tane buldum. Aynı ürün farklı sitelerde çok farklı fiyatlara olabiliyor. Ben burdan aldım. İpeksi Organik 11 Parça Bebek Hastane Çıkışıı - 1001

Ayy çok teşekkür ediyorum kızlar Valla ben 150 180'den başlayan şeyler görüyorum ya hep. Şimdi benim ilk bebek, birikimim yok yani battaniyeli filan bir takım alayım diyordum. Bir de bakarken acayip dağılıyorum, takım bulup almam benim için en hayırlısı olur

Ya şirifsizlir eve buram buram ev yapımı birşey kokusu geliyor ve aşırı canım çekti.
Bildiğin ev efil efil ondan kokuyor.
Yapmak için malzememde yok işin kötüsü
İnat gibi şuan hazırını değil de ev yapımını çekiyor canım tövbeler olsun

uygun fiyat nevresim bulursanız sayfaya yazarsanız sevınırım.bir takımım var.bir takımda yeni alacağım.gene aynı mevzu kumas alabılsem dikecektım ama gel görkı cıkamıyorum
Ben soobeden aldım canım. 44 tl mi 42 mi öle bişiydi. Soobe bir ara yüzde 70e yakın indirime girsi halada öyle sanırım hatta mont flnda aldım ordan müslin ağız bezi omuz bezi bide şapka

Ben geldim

Allah’a sukur guzel haberlerle geldim. Hicbir sikinti gormedi doktor. Miyomda minik bir buyume var ama cok normalmis. Korkacak bir sey degil ilerledikce buyuyecek zaten dedi.

Bir de ben 40 haftayi gormezmisim. Miyomlar erken dogum sebebiymis. 36-37’de dogarmis insallah. Ne yalan soyleyeyim basak burcu olmasini istemiyorum zaten.

Darisi gideceklerim arkadaslarin basina insallah.

Ne kız merak ettim cok mu zor yapimi? Ailenden biri yapsa kapidan getirse?

Hadi gozun aydin olsun abla cok sevindim guzel haberlerle gelmene.
36-37 hafta guzel haftalar hic uzme kendini. Normal giden tum gebeliklerde de doktorlar 36 dan sonra her an gelebilir diyolar zaten

Ne kız merak ettim cok mu zor yapimi? Ailenden biri yapsa kapidan getirse?
Yok yazmayayım kimsenin canını çektirmeyeyim Aileme de diyemem şimdi onlarda da büyük ihtimal malzeme yoktur.
Yarın kendim yapacağım artık sabredip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…