- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ahhaha maas yatar yatmaz kotami doldurdumsimdi anca uzaktan bakiyorum yeni maas donemine kdar
Babam emekli mobilyacı kuzuPurposeless he bir de alırsan demonte geliyor montajı da bu en baktığımın 130 tl
onu da al eğer eşin de sen de uzaksan mu montaj işlerine çok eziyet oluyor.
Biz böyle bir çalışma masası aldık , rezil bir şekilde kullanıyoruz şimdi
Bende bu ay coştum önümüzdeki ay hiçbir siteye girmemem gerek. Uzaktan merhaba merhaba bir süre.
Çok şükür cok sevindim darısı kucaklarımıza almaya ınş.Canim 14:15 teydi. Sonrasinda markete gittik, eve gel dus al vs simdi girebildik eve.
Allah’a sukur sorun yok.
İnşallh canım,Ben geldim
Allah’a sukur guzel haberlerle geldim. Hicbir sikinti gormedi doktor. Miyomda minik bir buyume var ama cok normalmis. Korkacak bir sey degil ilerledikce buyuyecek zaten dedi.
Bir de ben 40 haftayi gormezmisim. Miyomlar erken dogum sebebiymis. 36-37’de dogarmis insallah. Ne yalan soyleyeyim basak burcu olmasini istemiyorum zaten.
Darisi gideceklerim arkadaslarin basina insallah.
Ben geldim
Allah’a sukur guzel haberlerle geldim. Hicbir sikinti gormedi doktor. Miyomda minik bir buyume var ama cok normalmis. Korkacak bir sey degil ilerledikce buyuyecek zaten dedi.
Bir de ben 40 haftayi gormezmisim. Miyomlar erken dogum sebebiymis. 36-37’de dogarmis insallah. Ne yalan soyleyeyim basak burcu olmasini istemiyorum zaten.
Darisi gideceklerim arkadaslarin basina insallah.
Hadi gozun aydin olsun ablacok sevindim guzel haberlerle gelmene.
36-37 hafta guzel haftalar hic uzme kendini. Normal giden tum gebeliklerde de doktorlar 36 dan sonra her an gelebilir diyolar zaten
Çok şükür canım
Çok şükür cok sevindim darısı kucaklarımıza almaya ınş.
İnşallh canım,O haftalarda çok erken değil zaten zamanında gelsin paşamız inşallh,gözünaydın canım çok sevindim adına bu arada başak burcu iyidir ya bende başak burcuyum ağustosu sonlardan yakalamışım
maşallah kuzuyaben de Aslan burcu olmasını istiyorum ya yazın en parlak günlerinde parlak geleceklerine adım atarlar inş
Çok teşekkürler
Hamileyken oruc tutuluyor mu ki zatenBu arada, doktor bana kesinlikle oruc tutmayacaksin dedi. Aclik sorun degil fakat, saat basi su icmek bile senin icin riskli, her firsatta su iceceksin dedi.
Hamileyken oruc tutuluyor mu ki zatenbilmiyodum. Ben hamileyken kimse oruc tutmuyor sanıyorum
Cok sagol bilgi icin ablaGebelik ve emzirme donemi normalde oruc icin ozurlu olma grubuna giriyor. Anne kendisi ya da bebegi icin endise duyarsa kaza etmesi sartiyla oruc tutmayabilir ama nihai karari doktor versin diyor diyanetin fetvasinda.
7 yasimdan beri hic kacirmadan tuttum. Acikcasi bir ara ciddi ciddi simdi de tutarim nesi var ki diye dusunmedim degil. Fakat durumumu en iyi neticede doktorum yorumlar deyip sordum. İzin cikmadi.
Kardesimin riski yoktu mesela, doktoru da kendisine birakti. Hic birakmadan tuttu orucunu. Ama emzirirken zorlandi, o donemde kazaya birakti canim. Hem de bayram Agustos sonuna denk geliyordu onun gebelikte. Masallah yegenim de pehlivan gibi.
Cok sagol bilgi icin ablaben hamilelikte hic tutulmuyor diye biliyordum. Demekki doktorun iznine bağlıymıs. Allah kabul etsin simdiden tutulacak tum oruclari
Emzirirken denemedim bende çünkü surekli emzirdigin bi donemse cok enerji gidiyor
Bana kızımda da öyle demişti doktorum ki maneviyata çok önem verir. Sakın su çok önemli senin için tutma o kadar saat susuz kalmanın bebeğe zararı olur demişti. 4-5 aylıktım sanırım o zamanlarda gene.Bu arada, doktor bana kesinlikle oruc tutmayacaksin dedi. Aclik sorun degil fakat, saat basi su icmek bile senin icin riskli, her firsatta su iceceksin dedi.
Bende gebelikte tutamadım borçlandım . Sonra emzirme geldi bir gün tuttum 3 gün tutmadım fln öyle geçti. Gene borçlandım. Emzirme bitti bi kaç ay sonra iki numara geldi şimdi gene borçlanacağım 2 yıl emzirmede yarı tut yarı borçla geçecek. Bu borçları hangi ara ödeyeceğim onu düşünüyorum. Rahat 3 ay hiç bırakmadan tutmam lazımGebelik ve emzirme donemi normalde oruc icin ozurlu olma grubuna giriyor. Anne kendisi ya da bebegi icin endise duyarsa kaza etmesi sartiyla oruc tutmayabilir ama nihai karari doktor versin diyor diyanetin fetvasinda.
7 yasimdan beri hic kacirmadan tuttum. Acikcasi bir ara ciddi ciddi simdi de tutarim nesi var ki diye dusunmedim degil. Fakat durumumu en iyi neticede doktorum yorumlar deyip sordum. İzin cikmadi.
Kardesimin riski yoktu mesela, doktoru da kendisine birakti. Hic birakmadan tuttu orucunu. Ama emzirirken zorlandi, o donemde kazaya birakti canim. Hem de bayram Agustos sonuna denk geliyordu onun gebelikte. Masallah yegenim de pehlivan gibi.
Merhaba 23- 24 haftalarda daha net hissedersiniz.Selam kızlar. Benim ilk hamileliğim ve 21+4 haftalığım. 17. haftalar da bebeğimin ilk hareketlerini sanki karnımın içi gıdıklanıyor gibi hissetmiştim ama 1 haftadır hiç hissetmiyorum. Bende sağlık ocağına gittim ve kalp atışlarını dinledik çok şükür bir sıkıntı yok dediler. Ama ben tedirgin oluyorum doktor kontrolüme de daha 10 gün var. Benim gibi olan var mı acaba yoksa ben mi anlamıyorum hareketlerini siz nasıl anladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?