2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Babam emekli mobilyacı kuzu muhtemelen o 4 kapaklıyı alıcam. Başka bu şekilde uygun fiyatlı hiç görmedim. Kulplarınıda beşiğiminkiyle aynı alıcam pembe prenses tacı takım gibi olur

Bende bu ay coştum önümüzdeki ay hiçbir siteye girmemem gerek. Uzaktan merhaba merhaba bir süre.

Ay sorma ya ama fuzuli birşey almadm eksik listemin yarisini tamamladim fuzuli derken tabiki hic birsey fuzuli degil ama gecen aylarda hep sonra kullanilcak seyler almışım liste yapmak hic aklıma gelmemişti onumuz ay dahada çok var eksik bitmiyordu

İnşallh canım, O haftalarda çok erken değil zaten zamanında gelsin paşamız inşallh,gözünaydın canım çok sevindim adınabu arada başak burcu iyidir yabende başak burcuyum ağustosu sonlardan yakalamışım

maşallah kuzuya ben de Aslan burcu olmasını istiyorum ya yazın en parlak günlerinde parlak geleceklerine adım atarlar inş

Hadi gozun aydin olsun abla cok sevindim guzel haberlerle gelmene.
36-37 hafta guzel haftalar hic uzme kendini. Normal giden tum gebeliklerde de doktorlar 36 dan sonra her an gelebilir diyolar zaten

Sagolasin canimin ici. Dun geceden beri uykusuzdum yazdiktan sonra sizmisim resmen. Uyaninca ilkin randevuya gec kaldik sandim ama esim gidip geldik her sey guzel hadi uyumaya devam et dedi.
Hayirlisiyla saglikla gelsin butun bebelerimiz insallah.

Çok şükür canım

Allah’a sukur canim benim.

Çok şükür cok sevindim darısı kucaklarımıza almaya ınş.

Amin canim insallah. Hep beraber saglicakla alalim kucaklarimiza insallah.

Tesekkur ederim fistigim, amin insallah.
Ya simdi basak da iyidir ama bi aslan degil neticede. Kendi burcum ve esimin burcu diye diyorsam ne olayim. buradaki fotografimin manasi da bu zaten. Aslan ailesi.

maşallah kuzuya ben de Aslan burcu olmasını istiyorum ya yazın en parlak günlerinde parlak geleceklerine adım atarlar inş

Tesekkur ederim canim. Amin, insallah. Hem bizlere, hem ulkeye, dunyaya dogdursunlar gunesi bugunleri unuttursunlar insallah. Allah gonlumuze gore versin insallah.

Bu arada, doktor bana kesinlikle oruc tutmayacaksin dedi. Aclik sorun degil fakat, saat basi su icmek bile senin icin riskli, her firsatta su iceceksin dedi.
Hamileyken oruc tutuluyor mu ki zaten bilmiyodum. Ben hamileyken kimse oruc tutmuyor sanıyorum

Hamileyken oruc tutuluyor mu ki zaten bilmiyodum. Ben hamileyken kimse oruc tutmuyor sanıyorum

Gebelik ve emzirme donemi normalde oruc icin ozurlu olma grubuna giriyor. Anne kendisi ya da bebegi icin endise duyarsa kaza etmesi sartiyla oruc tutmayabilir ama nihai karari doktor versin diyor diyanetin fetvasinda.

7 yasimdan beri hic kacirmadan tuttum. Acikcasi bir ara ciddi ciddi simdi de tutarim nesi var ki diye dusunmedim degil. Fakat durumumu en iyi neticede doktorum yorumlar deyip sordum. İzin cikmadi.

Kardesimin riski yoktu mesela, doktoru da kendisine birakti. Hic birakmadan tuttu orucunu. Ama emzirirken zorlandi, o donemde kazaya birakti canim. Hem de bayram Agustos sonuna denk geliyordu onun gebelikte. Masallah yegenim de pehlivan gibi.

Cok sagol bilgi icin abla ben hamilelikte hic tutulmuyor diye biliyordum. Demekki doktorun iznine bağlıymıs. Allah kabul etsin simdiden tutulacak tum oruclari
Emzirirken denemedim bende çünkü surekli emzirdigin bi donemse cok enerji gidiyor

Selam kızlar. Benim ilk hamileliğim ve 21+4 haftalığım. 17. haftalar da bebeğimin ilk hareketlerini sanki karnımın içi gıdıklanıyor gibi hissetmiştim ama 1 haftadır hiç hissetmiyorum. Bende sağlık ocağına gittim ve kalp atışlarını dinledik çok şükür bir sıkıntı yok dediler. Ama ben tedirgin oluyorum doktor kontrolüme de daha 10 gün var. Benim gibi olan var mı acaba yoksa ben mi anlamıyorum hareketlerini siz nasıl anladınız?

Amin canim. Rabbim tutacaklara guc kuvvet versin. Ben izinliyim. Dersi asan ogrenci gibi hissediyorum.

Bu arada, doktor bana kesinlikle oruc tutmayacaksin dedi. Aclik sorun degil fakat, saat basi su icmek bile senin icin riskli, her firsatta su iceceksin dedi.
Bana kızımda da öyle demişti doktorum ki maneviyata çok önem verir. Sakın su çok önemli senin için tutma o kadar saat susuz kalmanın bebeğe zararı olur demişti. 4-5 aylıktım sanırım o zamanlarda gene.

Bende gebelikte tutamadım borçlandım . Sonra emzirme geldi bir gün tuttum 3 gün tutmadım fln öyle geçti. Gene borçlandım. Emzirme bitti bi kaç ay sonra iki numara geldi şimdi gene borçlanacağım 2 yıl emzirmede yarı tut yarı borçla geçecek. Bu borçları hangi ara ödeyeceğim onu düşünüyorum. Rahat 3 ay hiç bırakmadan tutmam lazım

Merhaba 23- 24 haftalarda daha net hissedersiniz.
Şükür kalp atışını duymuşsunuz tedirgin olmayın.
Bebeğin duruşu,plasentanın durumu ,eee bir de daha minnoş 500 gr bile olmadı annesi hissedemeyebilirsin ama o hareket ediyordur.Evhamlanma canım bu haftadan sonra daha iyi olacak.

günaydın.. gece sırt üstü uyumuşum uyandığımdada öyleydim.. yaklaşık 2 saattir sanki 1 kere hissettim gibi onuda tam kondurmuş değilim ki çok hareketliydi ve beni normalde uykudan uyandırıyodu son bikaç haftadır.. ılık duş aldım lokum çikolata yedim soluma yattım kıpırdamasını bekliyorum.. inşAllahh bişi olmamıştır kuzucuğuma ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…