- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Uyuyordur kuzum panik yapma biraz daha soluna yat bekle bakalımgünaydın.. gece sırt üstü uyumuşum uyandığımdada öyleydim.. yaklaşık 2 saattir sanki 1 kere hissettim gibi onuda tam kondurmuş değilim ki çok hareketliydi ve beni normalde uykudan uyandırıyodu son bikaç haftadır.. ılık duş aldım lokum çikolata yedim soluma yattım kıpırdamasını bekliyorum.. inşAllahh bişi olmamıştır kuzucuğuma ;((
Uyuyodur annesigünaydın.. gece sırt üstü uyumuşum uyandığımdada öyleydim.. yaklaşık 2 saattir sanki 1 kere hissettim gibi onuda tam kondurmuş değilim ki çok hareketliydi ve beni normalde uykudan uyandırıyodu son bikaç haftadır.. ılık duş aldım lokum çikolata yedim soluma yattım kıpırdamasını bekliyorum.. inşAllahh bişi olmamıştır kuzucuğuma ;((
Hadi gozunaydin canimGünaydın hamişler
Ben bugün ilk hedefim olan yaşam sınırı müdahale haftama girmiş bulunuyorum 23+0
Bir sonraki hedefim 28. Hafta
23. Haftadan sonra doğan bebeklere resmî olarak müdahale hakkı varken bundan öncesinde doğanlara yok maalesefHadi gozunaydin canim❤ Benimde boyle hedeflerim var :) ama 23.hafta yasam sınırı diye bilmiyordum 28.haftadan basliyor diye biliyordum sevindim
Bende direk 28-30-32 seklinde gidiyor hedeflerim.
Günaydın canım merak etme çok normal bazen çok hissedip bazen hiç hissetmeden. Beklemediğin bir anda vurur o yine buradayım anne dergünaydın.. gece sırt üstü uyumuşum uyandığımdada öyleydim.. yaklaşık 2 saattir sanki 1 kere hissettim gibi onuda tam kondurmuş değilim ki çok hareketliydi ve beni normalde uykudan uyandırıyodu son bikaç haftadır.. ılık duş aldım lokum çikolata yedim soluma yattım kıpırdamasını bekliyorum.. inşAllahh bişi olmamıştır kuzucuğuma ;((
Bana da öyle oluyor canım şoklar içerisinde tartıyla birbirimize bakıyoruzGünaydınn. Pazartesiden düne tartı 2 kg farkediyo. Böyle birşey nasıl mümkün olabilir diye dün akşamdan beri düşünüyorumKarnım da bu hafta içi yine bir anda büyümüş. 2 günde. Duruyo duruyo ve bi anda büyüyor.
Ben Aslan burcuyum ama çocukken çok üzülürdüm doğum günlerimde hiç arkadaşım olmazdı herkes tatilde olurdu hep çekirdek aile ya da tatilde aneanemin yanında kutlardık, okulda kutlayan arkadaşlara çok özenirdim, şimdi oğlum Eylül doğumlu o okulda kutlayabilir ama kızım benim kaderi yaşayacakmaşallah kuzuyaben de Aslan burcu olmasını istiyorum ya yazın en parlak günlerinde parlak geleceklerine adım atarlar inş ☀
Ayrıntılıyı kim yaptı canım güvenilir biri miydi?Bende ağustos annesiyim inşallah. Bu hafta detaylıda 21. Haftadayım. Arsa teşhisi kondu bebeğime. Bu durumu yaşayan anneler benimle bilgi paylaşımına gidebilir mi? Çok dardayım.
Öyle birşey mümkün değil ya :) ödemdir o şişkinlik falan.Günaydınn. Pazartesiden düne tartı 2 kg farkediyo. Böyle birşey nasıl mümkün olabilir diye dün akşamdan beri düşünüyorumKarnım da bu hafta içi yine bir anda büyümüş. 2 günde. Duruyo duruyo ve bi anda büyüyor.
Bu yönden hiç düşünmemiştim bende Temmuz doğumluyum çok özenirdim okulda doğum günü kutlayanlara vs. Herkesin ki kutlanırdı da pasta börek çörekle, benimki sözlü olarak bile kutlanmazdıBen Aslan burcuyum ama çocukken çok üzülürdüm doğum günlerimde hiç arkadaşım olmazdı herkes tatilde olurdu hep çekirdek aile ya da tatilde aneanemin yanında kutlardık, okulda kutlayan arkadaşlara çok özenirdim, şimdi oğlum Eylül doğumlu o okulda kutlayabilir ama kızım benim kaderi yaşayacakben de diyorum birde okul zamanı doğum günü yaparım ona
Doktorunuz ne dedi, down sendromu olasılığını attırıyor bu durum ama ikili test ve diğer ölçümler nasıldı? Fetal DNA testi yaptırabilirsiniz, burdan arkadaşlar yaptırdılar ve hep güzel sonuçlar aldılar, inşallah sizin de öyle olurBende ağustos annesiyim inşallah. Bu hafta detaylıda 21. Haftadayım. Arsa teşhisi kondu bebeğime. Bu durumu yaşayan anneler benimle bilgi paylaşımına gidebilir mi? Çok dardayım.
Sanki bunla ilgili bir şey okumuştum bebekler milim milim değil de büyüme atağı olduğu dönemlerde 2-3 cm birden büyüyorlar diye, ama anne karnındakiler için de geçerli mi yoksa doğmuş bebekler için mi geçerli tam bilemiyorumGünaydınn. Pazartesiden düne tartı 2 kg farkediyo. Böyle birşey nasıl mümkün olabilir diye dün akşamdan beri düşünüyorumKarnım da bu hafta içi yine bir anda büyümüş. 2 günde. Duruyo duruyo ve bi anda büyüyor.
Bana da öyle oluyor canım şoklar içerisinde tartıyla birbirimize bakıyoruzbir de bu dönemde çok hareketsiz kaldık onun da etkisi var
Yarını heyecanla bekliyorum. Sabah tartılmak için. Pazartesi sabah tartılmıştım . umarım şişliktir.Ayrıntılıyı kim yaptı canım güvenilir biri miydi?
Hangi şehirdesiniz? Bir prof gözükün isterseniz, belki bir yanlışlık olmuştur. Geçmiş olsun keşke elimizden birşey gelse ancak aramızda böyle bir teşhis koyulan bebeğimiz yok..
Öyle birşey mümkün değil ya :) ödemdir o şişkinlik falan.
Bir de o birden göbek büyümesini ilk hamileliğimde yaşadım belli haftalarda birden büyüyordu. Bebeklerin anne karnında atak haftası oluyor büyük ihtimalle. Bu yüzden karın hacmi gözle görülür şekilde büyüme gösteriyor
Aksam mi tartildin sabah mi canim?Benim aksamla sabah arasinda 1.5 kilo oynuyorGünaydınn. Pazartesiden düne tartı 2 kg farkediyo. Böyle birşey nasıl mümkün olabilir diye dün akşamdan beri düşünüyorumKarnım da bu hafta içi yine bir anda büyümüş. 2 günde. Duruyo duruyo ve bi anda büyüyor.
Bende ağustos annesiyim inşallah. Bu hafta detaylıda 21. Haftadayım. Arsa teşhisi kondu bebeğime. Bu durumu yaşayan anneler benimle bilgi paylaşımına gidebilir mi? Çok dardayım.
Ben de 15 temmuz doğumluyum ve aynı dertten ben de çok çektim. Muhtemelen kızım da temmuzda doğar. O da aynı sorunu yaşayacak.Bu yönden hiç düşünmemiştim bende Temmuz doğumluyum çok özenirdim okulda doğum günü kutlayanlara vs. Herkesin ki kutlanırdı da pasta börek çörekle, benimki sözlü olarak bile kutlanmazdı
Şimdi oğluşumda öyle olacak
Pazartesi sabah tartılmıştım. 2 gündür akşam tartılıyorum ama hic o kadar çok farketmiyodu benm. Haftada 2-3 gün işe gelmek durumundayım maalesefAksam mi tartildin sabah mi canim?Benim aksamla sabah arasinda 1.5 kilo oynuyor O yuzden sasirmam. Sabah 61 kiloyum aksam 62.5
Ben Aslan burcuyum ama çocukken çok üzülürdüm doğum günlerimde hiç arkadaşım olmazdı herkes tatilde olurdu hep çekirdek aile ya da tatilde aneanemin yanında kutlardık, okulda kutlayan arkadaşlara çok özenirdim, şimdi oğlum Eylül doğumlu o okulda kutlayabilir ama kızım benim kaderi yaşayacakben de diyorum birde okul zamanı doğum günü yaparım ona
Baskası soylese inanmam resmen ama bizzat kendim yasiyorumPazartesi sabah tartılmıştım. 2 gündür akşam tartılıyorum ama hic o kadar çok farketmiyodu benm. Haftada 2-3 gün işe gelmek durumundayım maalesefO yüzden yarını bekliyorum artık tartılmak için. Akşam sabah arası 1,5 kg da iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?