2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Uyuyordur kuzum panik yapma biraz daha soluna yat bekle bakalım
Ellerini krnına koy seslen konuş azıcık
Bu arada da sırt üstü yattın diye hiçbir şey olmaz vücudumuz makina gibi daha biz rahatsız olmadan o sinyal alıyor ve kendini yönetiyor bu yönden sakıncan olmasın

Uyuyodur annesi bikac saat sirt ustu yattın diye ne olcak kuzucuga Boyle seyler her zaman yapildigi durumlarda gecerli olabilir ancak. Hergun her zaman o sekilde yatmadigina gore hic biseycik olmaz Kagan kocatepenin videolarini izlemeni tavsiye ederim

Günaydın hamişler
Ben bugün ilk hedefim olan yaşam sınırı müdahale haftama girmiş bulunuyorum 23+0
Bir sonraki hedefim 28. Hafta
Hadi gozunaydin canim Benimde boyle hedeflerim var :) ama 23.hafta yasam sınırı diye bilmiyordum 28.haftadan basliyor diye biliyordum sevindim
Bende direk 28-30-32 seklinde gidiyor hedeflerim.

Hadi gozunaydin canim❤ Benimde boyle hedeflerim var :) ama 23.hafta yasam sınırı diye bilmiyordum 28.haftadan basliyor diye biliyordum sevindim
Bende direk 28-30-32 seklinde gidiyor hedeflerim.
23. Haftadan sonra doğan bebeklere resmî olarak müdahale hakkı varken bundan öncesinde doğanlara yok maalesef
Doğması durumunda yaşatmaya yönelik müdahelede bulunabiliyorlar artık

Bende ağustos annesiyim inşallah. Bu hafta detaylıda 21. Haftadayım. Arsa teşhisi kondu bebeğime. Bu durumu yaşayan anneler benimle bilgi paylaşımına gidebilir mi? Çok dardayım.

Günaydın canım merak etme çok normal bazen çok hissedip bazen hiç hissetmeden. Beklemediğin bir anda vurur o yine buradayım anne der

Bana da öyle oluyor canım şoklar içerisinde tartıyla birbirimize bakıyoruz bir de bu dönemde çok hareketsiz kaldık onun da etkisi var

maşallah kuzuya ben de Aslan burcu olmasını istiyorum ya yazın en parlak günlerinde parlak geleceklerine adım atarlar inş ☀
Ben Aslan burcuyum ama çocukken çok üzülürdüm doğum günlerimde hiç arkadaşım olmazdı herkes tatilde olurdu hep çekirdek aile ya da tatilde aneanemin yanında kutlardık, okulda kutlayan arkadaşlara çok özenirdim, şimdi oğlum Eylül doğumlu o okulda kutlayabilir ama kızım benim kaderi yaşayacak ben de diyorum birde okul zamanı doğum günü yaparım ona

Bende ağustos annesiyim inşallah. Bu hafta detaylıda 21. Haftadayım. Arsa teşhisi kondu bebeğime. Bu durumu yaşayan anneler benimle bilgi paylaşımına gidebilir mi? Çok dardayım.
Ayrıntılıyı kim yaptı canım güvenilir biri miydi?
Hangi şehirdesiniz? Bir prof gözükün isterseniz, belki bir yanlışlık olmuştur. Geçmiş olsun keşke elimizden birşey gelse ancak aramızda böyle bir teşhis koyulan bebeğimiz yok..
Öyle birşey mümkün değil ya :) ödemdir o şişkinlik falan.
Bir de o birden göbek büyümesini ilk hamileliğimde yaşadım belli haftalarda birden büyüyordu. Bebeklerin anne karnında atak haftası oluyor büyük ihtimalle. Bu yüzden karın hacmi gözle görülür şekilde büyüme gösteriyor

Bu yönden hiç düşünmemiştim bende Temmuz doğumluyum çok özenirdim okulda doğum günü kutlayanlara vs. Herkesin ki kutlanırdı da pasta börek çörekle, benimki sözlü olarak bile kutlanmazdı
Şimdi oğluşumda öyle olacak

Doktorunuz ne dedi, down sendromu olasılığını attırıyor bu durum ama ikili test ve diğer ölçümler nasıldı? Fetal DNA testi yaptırabilirsiniz, burdan arkadaşlar yaptırdılar ve hep güzel sonuçlar aldılar, inşallah sizin de öyle olur

Sanki bunla ilgili bir şey okumuştum bebekler milim milim değil de büyüme atağı olduğu dönemlerde 2-3 cm birden büyüyorlar diye, ama anne karnındakiler için de geçerli mi yoksa doğmuş bebekler için mi geçerli tam bilemiyorum

Bana da öyle oluyor canım şoklar içerisinde tartıyla birbirimize bakıyoruz bir de bu dönemde çok hareketsiz kaldık onun da etkisi var
Yarını heyecanla bekliyorum. Sabah tartılmak için. Pazartesi sabah tartılmıştım . umarım şişliktir.

Aksam mi tartildin sabah mi canim?Benim aksamla sabah arasinda 1.5 kilo oynuyor O yuzden sasirmam. Sabah 61 kiloyum aksam 62.5

Hic bi bilgim yok canim. Baska bi doktora daha gorunme imkanin var mi

Ben de 15 temmuz doğumluyum ve aynı dertten ben de çok çektim. Muhtemelen kızım da temmuzda doğar. O da aynı sorunu yaşayacak.

Aksam mi tartildin sabah mi canim?Benim aksamla sabah arasinda 1.5 kilo oynuyor O yuzden sasirmam. Sabah 61 kiloyum aksam 62.5
Pazartesi sabah tartılmıştım. 2 gündür akşam tartılıyorum ama hic o kadar çok farketmiyodu benm. Haftada 2-3 gün işe gelmek durumundayım maalesef O yüzden yarını bekliyorum artık tartılmak için. Akşam sabah arası 1,5 kg da iyimiş

Günaydınlar herkesee, güzel bir gün olsun

Ah ah işte benim gibi düşünen biri :) Bizim bebiş çok planlı olmadı, daha doğrusu ilk denemede oldu ben ihtimal vermiyordum. Ama böyle olacağını bilseydim kesinlikle nisan-mayıs gibi doğmasını isterdim ve sırf bu yüzden Yazın doğan anneler iyi anlar bu durumu. Bir de benim haziran sonu, azcık erken gelsem okul kapanırken kutlarmışım diyorum hep, okul biteli bilmem kaç yıl olmuş

Baskası soylese inanmam resmen ama bizzat kendim yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…