2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kızlar nasılsınız konuşmalarımız okuyabiliyorum oda ancak gece herkesin detaylisi bitti sanırım çok şükür sorunsuz altlattiniz bu donemi de darısı benim gibi giremeyenler e ınş.

Bende kısmet olursa ramazanda denicem oruç tutmayı migrenim izin verirse ataklarim olmazsa çünkü daha oğlanın borcunu tutarken yine borç oldu sonradan tutmak gerçekten çok zor.

Canim gec oldu kusura bakma. Gerci kendi hastanende randevu bulmustun diye okumustum sabah. Detayli muayene icin Son gun Acibadem’de 24+6 İmis. Aklimizda olsun diye yaziyorum.
Ne demek, unutmamış sormuşsun çok teşekkürler. Bugün gideceğim inşallah güzel sonuçlarla da dönerim

canım inşallah sen de güzel sonuçlarla gelirsin

oruç konusunda inancına hassasiyetle yaklaşıyorum ama doktoruna danıştın mı canım?

Canım diyelimm ki niyetledin zorlandığında bozabiliyorsun. 61 gün borç yazılmıyor bozduğunda. Hastalanmış gbi sayılıyorsun kazalı oluyor. Bu bilgi fetva sitesinde var. Ben emzirme döneminde o güvenle tutabilmiştim zorlanır ya da sütüm giderse bozabilirim gğvenide daha rahat ve stressiz tutmayı sağlıyor aklında olsun.

Teşekkür ederim. Evet oğlanlarda hep haziranda hamile kalmıştım bulantilar yüzünden tutamadım bozduğum günler olmuştu. Yerlerine 1 gün tuttum.

kalp ayışlarını dinlemişsiniz canım,bu haftalarda tam netleşmiyor malesef yani her gün düzenli hissetmeyebiliriz,merak etme o oldukça en hareketi döneminde ve yeri çok olduğu için rahat rahat uykusundadırsağlıkla kavuşursunuz inşallh bebeğinize
benimde çok borcum var kızım ramazanda doğdu hiç tutamamıştım,oğlum ramazandan 1hafta önce doğdu,bir sürü borcum var ve oruç tutmakta çok zorlanıyorum migrenden dolayı,kısa günlerde denicem artık borçalrı
kzuum bende sırt sağ sol olarak 3şekil yatıyorum,hatta bazen kendim yarı göbek üstü buluyorum,en çok sağda rahat ediyorum ama uyanınca çoğu kez kendimi sırt üstü buluyorum,sıkıntı olmaz bence bebişin birazlardan kıpırdar merak etmeşu an bende bekliyorum kıpırdamasını,gece hissetmedim beklemedeyim
Bende ağustos annesiyim inşallah. Bu hafta detaylıda 21. Haftadayım. Arsa teşhisi kondu bebeğime. Bu durumu yaşayan anneler benimle bilgi paylaşımına gidebilir mi? Çok dardayım.
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallhben hiç duymadım ama çok şeyler duydum bebişler sağlıkla doğuyor inşallhiyi düşünün iyi olsun Allahın izniyle
İyiyiz çok şükür canım sadece yine hafif baş ağrılıyım,bende oruç tutmak isterim aslında ama baş ağrısından korkuyorum ve en çok uzun sürede susuzluktan korkuyorum,çok borçlarım var sonradan tutmayı denedim ama tek olunca insan zorlanıyor,detaylıya bende girmedim henüz inşallh girebiliriz

Günaydın ben çok istiyorum oruç tutmayı ama mide sorunum yine başladı aşırı mide yanması ve bulantısı var gece uyandırdı kaç kez gaviscon işe yaramaz oldu iyice... Uyku düzenim bozulunca da şuan inanılmaz bir baş ağrısı ile uyandım zaten gün içerisinde acıkınca hemen basım ağrıyor hamileliğin başında olsam tutardım da bu ayda tutmak bebeğin gelişimini yavaşlatırmi acaba

Ins.Bende aynı baş agrisindan korkuyorum artık denicem olmadı tutmicam bakalım.

Kızlar bugün sağlık ocağı ndan aradilar beni 2. Doz tetanoz aşısı için pazartesi günü gel yapalım dediler yaptıraniniz var mı 2. Dozu

Bu konuda annenin minicik bir endisesi bir yeterli canim. Allah korusun bir omur suclu hissetmek de var isin icinde. Gunde 5 litre su iciyorum malum o bile yetmiyor. Miyomum azicik buyumus ve daha cok su icmem gerekiyormus. Allah’a sukur oruc borcum yok, hep kaza ettim. Pekin’de bile okurken oruc tutmustum Ramazan’da. Seferi oldugum yurtdisi seyahatlerimde bile tuttum. Basindan beri riskli gebelikte olmasam tutardim, kendimi biliyorum.

Canim, ek gidaya gecince bebisler hic olmadi Pazartesi + Persembe tutatarak oderiz insallah. Bir sonraki Ramazan sanki oruc tutmaya elverisli gibi olacak. Tabi Rabbim omur verirse.

Bende ağustos annesiyim inşallah. Bu hafta detaylıda 21. Haftadayım. Arsa teşhisi kondu bebeğime. Bu durumu yaşayan anneler benimle bilgi paylaşımına gidebilir mi? Çok dardayım.

Gecmis olsun, maalesef bilgim yok. İkinci bir goz gorsun bence de. Hangi sehirdesiniz? Belki isim tavsiyemiz olur.

Hayirli, guzel sonuclar alacaksin insallah sen de canim. Detayliyi ayarladin mi?

Canim malum kronik migren hastasiyim. Oruc tutarken ilk 3 gun sahurda son yudum su ile ilacimi icerdim. 3 gun sonra alismis olurdum zaten. Bir de 20+ gunde baslardi ataklar yine 3 gun icerdim. Ama migrex / avmigran gebelikte yasak.

Ne demek, unutmamış sormuşsun çok teşekkürler. Bugün gideceğim inşallah güzel sonuçlarla da dönerim

Rica ederim canim benim. Cok cok guzel haberlerle gel insallah. Sonucu bekliyoruz.

Hiçbir doktor oruç tut demez canım. Tavsiye etmez. Benim kendi kararım.

Canim, aile dostumuz bir kadin dogumcuya sordurdum birinci ve ikici detay usg raporlariyla birlikte. Dini butun bir doktor. Normalde oruc tutabilirsin sakincasi yok diyen bir doktor. O da kesinlikle tutamaz demis benim icin. Risk olmayinca tut tabi engel degil diyen doktorlar da var, hepsini tek kefeye koymayalim bence.

Tesekkur ederim fistigim, amin insallah.
Ya simdi basak da iyidir ama bi aslan degil neticede. Kendi burcum ve esimin burcu diye diyorsam ne olayim. buradaki fotografimin manasi da bu zaten. Aslan ailesi.

ahah ben de şimdi anladım fotonun anlamını
çok sevindim her şeyin güzel olmasına canım benim, gözünüz aydın
ben de burcunun aslan olmasına sevindim, gerçi aslan erkekleri biraz gıcık olurlar, kız olsa kesin aslan isterdim de bakalım bizimki nasıl olacak ay benimkinin yengeç olma ihtimali de var neyse artık anasına düşkün olur

Kızlar bugün sağlık ocağı ndan aradilar beni 2. Doz tetanoz aşısı için pazartesi günü gel yapalım dediler yaptıraniniz var mı 2. Dozu

Benim 2. Doz Pazartesi gunu canim.

Sagolasin guzel cicegim. Allah’a sukur Darisi detayliya gideceklerin basina.

Normalde aslan erkeklerini ben de gicik bulurdum ta ki esimle tanisana kadar. Usg’de de babasina benzettim kafa ve burun seklini. Huyu da benzesin insallah gulec oglum benim.

Omer’im erken gelmezse dogum tarihi 21 Agustos olacak. Babasinin dogum gunu. Esim bundan guzel hediye olamaz diyor.

Valla solun çürüdü yatamiyorum artik soluma yatsamda kendimi surekli sırt ustu buluyorum birsey olacağını sanmıyorum ya allahın izniyle

Bende 3 yıl once dogum yaptigim icin doktorum hic vurdurma dedi

Bende 3 yıl once dogum yaptigim icin doktorum hic vurdurma dedi
Kaç doz olmuştun canım? 2 mi.
Bak ben doğum yapalı tam 1 sene olduğu halde bana ebe tek doz vuracağız dedi.. (3. Doz)
Yine sana kalmış tabi ama doktorlar genelde önemsemiyor daha doğrusu işin o kısmıyla ilgilenmiyor ebeye sorsaydın çağıracağından eminim.
Dozların geçerlilik süresi de şu şekilde canım. Ama tabi yine sen bilirsin, zorunlu değil sonuçta.

Eklentiler

• D28F7AA1-A739-44E7-B3F8-A2CC4C5BE4F3.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…