- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Ne demek, unutmamış sormuşsun çok teşekkürler.Canim gec oldu kusura bakma. Gerci kendi hastanende randevu bulmustun diye okumustum sabah. Detayli muayene icin Son gun Acibadem’de 24+6 İmis. Aklimizda olsun diye yaziyorum.
Günaydın kızlarnasılsınız konuşmalarımız okuyabiliyorum oda ancak gece herkesin detaylisi bitti sanırım çok şükür sorunsuz altlattiniz bu donemi de darısı benim gibi giremeyenler e ınş.
Bende kısmet olursa ramazanda denicem oruç tutmayı migrenim izin verirse ataklarim olmazsa çünkü daha oğlanın borcunu tutarken yine borç oldu sonradan tutmak gerçekten çok zor.
Hiçbir doktor oruç tut demez canım. Tavsiye etmez. Benim kendi kararım.canım inşallah sen de güzel sonuçlarla gelirsin
oruç konusunda inancına hassasiyetle yaklaşıyorum ama doktoruna danıştın mı canım?
Canım diyelimm ki niyetledin zorlandığında bozabiliyorsun. 61 gün borç yazılmıyor bozduğunda. Hastalanmış gbi sayılıyorsun kazalı oluyor. Bu bilgi fetva sitesinde var. Ben emzirme döneminde o güvenle tutabilmiştim zorlanır ya da sütüm giderse bozabilirim gğvenide daha rahat ve stressiz tutmayı sağlıyor aklında olsun.Günaydın kızlarnasılsınız konuşmalarımız okuyabiliyorum oda ancak gece herkesin detaylisi bitti sanırım çok şükür sorunsuz altlattiniz bu donemi de darısı benim gibi giremeyenler e ınş.
Bende kısmet olursa ramazanda denicem oruç tutmayı migrenim izin verirse ataklarim olmazsa çünkü daha oğlanın borcunu tutarken yine borç oldu sonradan tutmak gerçekten çok zor.
Teşekkür ederim. Evet oğlanlarda hep haziranda hamile kalmıştım bulantilar yüzünden tutamadım bozduğum günler olmuştu. Yerlerine 1 gün tuttum.Canım diyelimm ki niyetledin zorlandığında bozabiliyorsun. 61 gün borç yazılmıyor bozduğunda. Hastalanmış gbi sayılıyorsun kazalı oluyor. Bu bilgi fetva sitesinde var. Ben emzirme döneminde o güvenle tutabilmiştim zorlanır ya da sütüm giderse bozabilirim gğvenide daha rahat ve stressiz tutmayı sağlıyor aklında olsun.
kalp ayışlarını dinlemişsiniz canım,bu haftalarda tam netleşmiyor malesef yani her gün düzenli hissetmeyebiliriz,merak etme o oldukça en hareketi döneminde ve yeri çok olduğu için rahat rahat uykusundadırSelam kızlar. Benim ilk hamileliğim ve 21+4 haftalığım. 17. haftalar da bebeğimin ilk hareketlerini sanki karnımın içi gıdıklanıyor gibi hissetmiştim ama 1 haftadır hiç hissetmiyorum. Bende sağlık ocağına gittim ve kalp atışlarını dinledik çok şükür bir sıkıntı yok dediler. Ama ben tedirgin oluyorum doktor kontrolüme de daha 10 gün var. Benim gibi olan var mı acaba yoksa ben mi anlamıyorum hareketlerini siz nasıl anladınız?
benimde çok borcum var kızım ramazanda doğdu hiç tutamamıştım,oğlum ramazandan 1hafta önce doğdu,bir sürü borcum var ve oruç tutmakta çok zorlanıyorum migrenden dolayı,kısa günlerde denicem artık borçalrıBende gebelikte tutamadım borçlandım . Sonra emzirme geldi bir gün tuttum 3 gün tutmadım fln öyle geçti. Gene borçlandım. Emzirme bitti bi kaç ay sonra iki numara geldi şimdi gene borçlanacağım 2 yıl emzirmede yarı tut yarı borçla geçecek. Bu borçları hangi ara ödeyeceğim onu düşünüyorum. Rahat 3 ay hiç bırakmadan tutmam lazım
kzuum bende sırt sağ sol olarak 3şekil yatıyorum,hatta bazen kendim yarı göbek üstü buluyorum,en çok sağda rahat ediyorum ama uyanınca çoğu kez kendimi sırt üstü buluyorum,sıkıntı olmaz bence bebişin birazlardan kıpırdar merak etmegünaydın.. gece sırt üstü uyumuşum uyandığımdada öyleydim.. yaklaşık 2 saattir sanki 1 kere hissettim gibi onuda tam kondurmuş değilim ki çok hareketliydi ve beni normalde uykudan uyandırıyodu son bikaç haftadır.. ılık duş aldım lokum çikolata yedim soluma yattım kıpırdamasını bekliyorum.. inşAllahh bişi olmamıştır kuzucuğuma ;((
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallhBende ağustos annesiyim inşallah. Bu hafta detaylıda 21. Haftadayım. Arsa teşhisi kondu bebeğime. Bu durumu yaşayan anneler benimle bilgi paylaşımına gidebilir mi? Çok dardayım.
İyiyiz çok şükür canım sadece yine hafif baş ağrılıyım,bende oruç tutmak isterim aslında ama baş ağrısından korkuyorum ve en çok uzun sürede susuzluktan korkuyorum,çok borçlarım var sonradan tutmayı denedim ama tek olunca insan zorlanıyor,detaylıya bende girmedim henüz inşallh girebilirizGünaydın kızlarnasılsınız konuşmalarımız okuyabiliyorum oda ancak gece herkesin detaylisi bitti sanırım çok şükür sorunsuz altlattiniz bu donemi de darısı benim gibi giremeyenler e ınş.
Ins.Bende aynı baş agrisindan korkuyorum artık denicem olmadı tutmicam bakalım.İyiyiz çok şükür canım sadece yine hafif baş ağrılıyım,bende oruç tutmak isterim aslında ama baş ağrısından korkuyorum ve en çok uzun sürede susuzluktan korkuyorum,çok borçlarım var sonradan tutmayı denedim ama tek olunca insan zorlanıyor,detaylıya bende girmedim henüz inşallh girebiliriz
Bana kızımda da öyle demişti doktorum ki maneviyata çok önem verir. Sakın su çok önemli senin için tutma o kadar saat susuz kalmanın bebeğe zararı olur demişti. 4-5 aylıktım sanırım o zamanlarda gene.
Bende gebelikte tutamadım borçlandım . Sonra emzirme geldi bir gün tuttum 3 gün tutmadım fln öyle geçti. Gene borçlandım. Emzirme bitti bi kaç ay sonra iki numara geldi şimdi gene borçlanacağım 2 yıl emzirmede yarı tut yarı borçla geçecek. Bu borçları hangi ara ödeyeceğim onu düşünüyorum. Rahat 3 ay hiç bırakmadan tutmam lazım
Bende ağustos annesiyim inşallah. Bu hafta detaylıda 21. Haftadayım. Arsa teşhisi kondu bebeğime. Bu durumu yaşayan anneler benimle bilgi paylaşımına gidebilir mi? Çok dardayım.
Günaydın kızlarnasılsınız konuşmalarımız okuyabiliyorum oda ancak gece herkesin detaylisi bitti sanırım çok şükür sorunsuz altlattiniz bu donemi de darısı benim gibi giremeyenler e ınş.
Ne demek, unutmamış sormuşsun çok teşekkürler.Bugün gideceğim inşallah güzel sonuçlarla da dönerim
Hiçbir doktor oruç tut demez canım. Tavsiye etmez. Benim kendi kararım.
Tesekkur ederim fistigim, amin insallah.
Ya simdi basak da iyidir ama bi aslan degil neticede. Kendi burcum ve esimin burcu diye diyorsam ne olayim.buradaki fotografimin manasi da bu zaten. Aslan ailesi.
Kızlar bugün sağlık ocağı ndan aradilar beni 2. Doz tetanoz aşısı için pazartesi günü gel yapalım dediler yaptıraniniz var mı 2. Dozu
Kızlar bugün sağlık ocağı ndan aradilar beni 2. Doz tetanoz aşısı için pazartesi günü gel yapalım dediler yaptıraniniz var mı 2. Dozu
ahah ben de şimdi anladım fotonun anlamını
çok sevindim her şeyin güzel olmasına canım benim, gözünüz aydın
ben de burcunun aslan olmasına sevindim, gerçi aslan erkekleri biraz gıcık olurlar, kız olsa kesin aslan isterdim de bakalım bizimki nasıl olacakay benimkinin yengeç olma ihtimali de var neyse artık anasına düşkün olur
günaydın.. gece sırt üstü uyumuşum uyandığımdada öyleydim.. yaklaşık 2 saattir sanki 1 kere hissettim gibi onuda tam kondurmuş değilim ki çok hareketliydi ve beni normalde uykudan uyandırıyodu son bikaç haftadır.. ılık duş aldım lokum çikolata yedim soluma yattım kıpırdamasını bekliyorum.. inşAllahh bişi olmamıştır kuzucuğuma ;((
Kaç doz olmuştun canım? 2 mi.Bende 3 yıl once dogum yaptigim icin doktorum hic vurdurma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?