2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bugün sağlık ocağı ndan aradilar beni 2. Doz tetanoz aşısı için pazartesi günü gel yapalım dediler yaptıraniniz var mı 2. Dozu
Tek dozun koruyuculuğu yok canım tek yaptırmanın hiç bir anlamı yok o yüzden ikinciyi de yaptırsan daha iyi olur
Tablo attım bak bi üst mesaja bakabilirsin sende.

Ebemiz benim yakin arkadasim canim ona yazdim ne zaman geleyim diye oda 3 sene onceki dogumundan dolayi doktora sor oyle gel demisti canim. Doktorda onun ustune boyle diyince gitmiyim dedim insallah yanlis karar vermemisimdir

Ben de bugün hem tetanoz aşımın ilk dozunu oldum hem de tahlil için kan verdim hanımlar inş kolum ağrımaz

Ebemiz benim yakin arkadasim canim ona yazdim ne zaman geleyim diye oda 3 sene onceki dogumundan dolayi doktora sor oyle gel demisti canim. Doktorda onun ustune boyle diyince gitmiyim dedim insallah yanlis karar vermemisimdir
Dediğim gibi sana kalmış canım ben doğumdan sonra da devam edeceğim dozlara bir daha gerek kalmayacak bu karmaşaya inşallah. 2 dozum kalmış olacak zaten

Kızlar benimde 5. Doz kaldı ebe sürekli soruyo bende her kontrolde dra sormayı unutuyorum artık Mayısda ki kontrolde Sorucam
Erken doğum riskinden dolayı doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum aslında bu dozunda yaptırırsam bidaha hiç bu iğneyi olucam ömür boyu koruculuğu oluyo

Ben de bugün hem tetanoz aşımın ilk dozunu oldum hem de tahlil için kan verdim hanımlar inş kolum ağrımaz
İnşallah Bende hiç abartılı bi ağrı olmadı sadece kolumu hissediyordum orada olduğunu biliyordum Kanı ne için verdin, genel kontrol mü?

Mesela senin yerinde olsam yaptırmazdım ve doğumdan sonra yaptırmayı tercih edip bir sonraki gebeliklerde de hiç polemiğe girmeden hehe ben yaptırdım ki hepsini derdim

İnşallah Bende hiç abartılı bi ağrı olmadı sadece kolumu hissediyordum orada olduğunu biliyordum Kanı ne için verdin, genel kontrol mü?
Aynen canım, aile hekimi Şubat’tan beri kan değerlerime bakılmadığını söylediğim zaman genel bir kontrol daha yapmak istedi umarım güzel çıkar o sonuçlar da

Aynen canım, aile hekimi Şubat’tan beri kan değerlerime bakılmadığını söylediğim zaman genel bir kontrol daha yapmak istedi umarım güzel çıkar o sonuçlar da
İnşallah canım. Bende gittiğimde baktıracağım uzun zaman oldu baktırmayalı

Aile hekimine enabız dan değişiyor demişlerdi ama değişmiyor Baktım edevletten değişiyor gibi gözüküyordu onu da denedim olmadı. Son seferde beni kızdırdı doktorum olacak zatı muhterem ayda yılda bi işim düştüğünde yardımcı olmayacaksa ne anlamı var gitmenin bir de uzak 2 araç yapmam gerekiyor orası için.
sırf ebemi çok sevdiğim için değiştirmiyordum ama ‍♀ Sanırım değiştireceğim doktoruma çok kinlendim.
Var mı bilen nasıl değiştireceğimi?

Mesela senin yerinde olsam yaptırmazdım ve doğumdan sonra yaptırmayı tercih edip bir sonraki gebeliklerde de hiç polemiğe girmeden hehe ben yaptırdım ki hepsini derdim
Bende öyle düşünüyorum cnm yada zaten tek doz kaldı 28 den sonrada yapışabikiyomuş çok ısrar ederlerse 28 30. Hafta arası yaptırırım artık

Bende dün gittim kızlar dra buraya yazacaktım çok yorgun düştüm yazamadım Dr ayrıntılı yı kendisi yaptı 3 5 dk sürdü herşey iyi dedi şükür
Tabi ben dikişli olunca serviks boyu açıklık varmı yokmu biz hemen bunları soruyoruz çok şükür 5.atıda sorunsuz atlattım Allahın izniyle darısı 6 7 8 9lara hep birlikte
Bide fotomu var sizle paylaşayım

Bende öyle düşünüyorum cnm yada zaten tek doz kaldı 28 den sonrada yapışabikiyomuş çok ısrar ederlerse 28 30. Hafta arası yaptırırım artık
Bakalım merak ettim yazarsın benide 26. Hafta gibi çağıracağını söylemişti ne zaman çağırırsa o zaman gideceğim bende.

Oy oy maşallah bi tombalak surat daha
Herşey yolundaymış sevindim.

Valla solun çürüdü yatamiyorum artik soluma yatsamda kendimi surekli sırt ustu buluyorum birsey olacağını sanmıyorum ya allahın izniyle

canım valla ben bir sol bir sağ yapıyorum. Sol daha fazla tabi ama.
Düz arada yatsam yatarım ama çok rahat edemiyorum zaten ondan.
Yok öyle yatmayla bir şey olmaz yaa o kadardan
anca sindirim sıkıntısı olur yani çok geçe bir şey yersen miden yanar falan öyle şeyler diye düşünüyorum.

Ben 1.dozu bile henüz vurulamadım,haftaya ararım asm yi,onlarda hiç aramadı

beni de dün aradılar, ben ohoo hepsini yaptırmıştım zaten. Onları beklersek...

yok canım merak etme, ben de aynı şekilde hem tahlil hem aşı olup araba kullanıp işe bile gittim, bir şey olmaz.

aman tanrım minnoş güzellik çıkmış meydanaaaaa
benim bebişin hiç böyle açık fotosu yok yaaa
çok tatlı maaşallah bebişkoya

İnşallah görülür canım kötü düşünme stres yapma kendine hiç
B blossom- yazmıştı onunda başına gelmiş erken olduğundan ötürü gözükmemiş umarım bu gittiğinde görürsünüz mini safrayı

ay canım inşallah çook güzel haberlerle gelirsin
Bebişin her birşeyini net görürsünüz, çok iyi durumdadır umarım yavrucağın merak etme.
Bol bol dua et, yüreğini ferah tut.
Şekerin de çıkmaz inşallah. Buraya yaz bizi de bilgilendir olur mu?

canım sen neler yaptın
çok kişi kişi takip edemiyorum
İşle ilgili konuştun mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…